Tisdag 31/7-07Det är såna här tillfällen som gör att livet inte känns värt att leva.Lördag 28/7-07

Alltså kan Helene vakna någon gång? Vill ju ha någon att gå promenad med, det är så tråkigt att gå ensam.
fast när hon vaknat och jag frågat om hon vill med kommer hon äta och klä på sig i fler timmar så de kommer nog sluta med att jag går själv ändå. :( Skit.
/eMMe

Jadu, nu har jag färgat håret ..igen. Det blev väl.. hm.. lite orange om man säger så. Men med väldigt blonda slingor. Jaja, jag jobbar fortfarande på det där. Måste ha hjälp av anna med att tona en blond grej och klippa mig. Men men, hår är hår, kul att leka med.
Synd bara att Max inte har sett :P
Nu ska jag ha vattenmelon. Mums.
/eMMe

Fredag 27/7-07

Här sitter jag och dricker DaimKaffe, en fredagskväll.
Det finns ju absolut ingenting att göra. Eller vad vet jag? Det är i alla fall inga som hör av sig om någonting roligt händer. Men aja, man ska väl inte klaga. Jag har det bra här. Jag behöver ta det lite lugnt känner jag. Igår fick jag en svim-attack i Max badrum -igen. Det har hänt förr. Vet inte vad det beror på men who cares :)
Ikväll har jag skämt bort mig själv med en fotkur, ansikt & hår mask. Känner mig rätt uppfriskad.
Saknar Max. Inte kul, han är på Hölö. Men vi ses om kanske, tre dagar? Har ju Helene, haha!

Igår åkte jag hem och sov över hos Max. Det var hur trevligt som helst. Alltså, jag måste ha den underbaraste pojkvännen i världen.
Idag vaknade vi, ganska tidigt, och Max gjorde frukost. Jag ääälskar hans pizza mackor. Sedan tog vi ett bubbelbad, och då menar jag med extremt mycket bubblor. Sen gick vi ut på en promenad. Herrejävlar vad det var mysigt, den mysigaste dagen på länge. Okej, inte så jätte eftersom vårar 1 års dag var mysigare :D.

Nu får det vara nog om mitt tragiska liv :D
See Yah suckers!

/eMMe


Torsdag 26/7-07

Det händer ingenting.
Kom nyss hem från Dalarö.
Max åkte hem.
Jag har inget att göra.
Penis är inte hemma.
Ingen verkar hemma.
Alla verkar så sysselsatta :S
VILL HA KUL, NUU!
Men som sagt,
det händer ingenting.

/eMMe

vår 1 års dag<3

Idag är det min och Max ett års dag. Det känns alldeles underbart. Jag kan inte fatta att det verkligen har gått ett år sedan vi blev tillsammans. Sen ska vi ju fira ett år som förlovade om mindre än ett halvår. Herregud vad tiden går fort. Fast det är väl för att jag har så himla roligt med Max. Allt vi gör tillsammans är underbart. Vi har gått igenom precis allt. Jag älskar honom mer än allt på hela denna jord och jag ser verkligen fram emot ännu fler år med min fästman<3

Idag är det också min namnsdag, så alla vet. Maggan, eller Greta. haha.
Jag har tyvärr halsfluss idag också. Så vår dag blir en riktigt lugn en. Antingen äter vi på resturang eller tacos hemma, beroende på vad jag orkar. Att svälja lite saliv är som att svälja en sten, eller nej, ett stort jävla berg.

Max Nordström <3 Emelie Svanström

JAG ÄLSKAR DIG!

/eMMe


Tisdag 10/7-07

Tio dagar kvar till min och Max ett års dag. Tiden bara flyger iväg.
2007-2007 är vårat ettårsdatum, lite roligt :)
Vet inte vad vi ska göra, men vad som helst med älsklingen är roligt.

Jag har börjat oroa mig inför skolstarten redan nu. Tragiskt, jag vet. Men alltså, jag har aldrig tagit skolan seriöst. Vilket jag måste göra nu, när jag fattar att det är ganska jobbigt utan pengar :P Bra betyg ska det bli. Jag och Helene ska ju bli pluggisar, och vi ska aldrig komma över 20 % i frånvaron. Lycka till till oss. haha.

Nu ska jag äta en snabbpizza. Hum, jag som liksom verkligen försökt seriöst att dra ner på det onyttiga nu. Jag äter inte godis i och för sig. Det är inte nödvändigt att gå ner i vikt men jag måste verkligen börja träna.

Saknar Max, han är på Hölö (Han kanske umgås med min mattelärare Göran, som hans familj umgås med, de är nästan släkt) Jag Kanske ångrar lite att jag inte följde med. Men han kommer hem imorgon eller i övermorgon :) Jag älskar den underbara mäniskan.

Det var väl allt för mig.
/eMMe

RSS 2.0