Ikväll :)

Ikväll blir det middag hos min kära Max. Trodde allt skulle skita sig men så blev det icke :) Min mamma vet allt, vilket känns hundra gånger bättre än vad det kändes innan.
Det blir jag, Max, Tessie, Glenn, Helene, Hanna, David och Anna. Synd att fler inte kunde komma :)
Men vi ska ha rolig ändå. Väldigt roligt. Jippie.
See yah tonight.

Så klantigt

Haha oops, man ska inte lägga framme saker i detta hus.
Men hurni det gör inget, inget inställt. Allt som vanligt.
Bara ett litet missöde, vi kommer få lika kul ändå. Men förlåt anyway.
Ni fattar nog inte vad jag snackar om, men jag berättar imorgon.

Kingfredag

Ja nu var det kingfredag igen, snart är lovet slut. Det är lite tragiskt, men man får väl tänka på att det snart är sommarlov istället, och då ska jag baby, pappa och Niclas till Side. Jag längtar som f-n.
Idag ska min kära älskling komma hit, om kanske tio minuter faktiskt, om då ingenting har gått fel på vägen. Eller att han kommer med nästa buss kanske. Vi får se. Sen när vi har ätit och jag har packat lite, så ska jag och han åka hem till honom. Och imorgon bitti blir det städning och stor handling inför imorgon kväll. Ska bli super! Bokstavligt talat då ;)
Love yah.

Veckans bloggbabe

Har inte bytt bort Anna på länge, men nu blir det byta :)

Tessie är denna veckas bloggbabe.
För är hon inte söt den lilla stumpan!?
Bara för att hon är så underbar, min lilla Therese <3
Glöm inte att trycka på "bloggbabe" där uppe till vänster:)

ANNAS DATOR CEPAR SÅ JAG KAN INTE LÄGGA IN EN BILD PÅ HENNE! JAG GÖR DET SEN. :D

Da gang reunion

Nu är jag hemma hos min kära Anna med mina kära Tessie och Penis. Vi har det jätte trevligt. Anna och Penis ska kolla vem som har "fetast" lår, och Tessie gick nyss ut och hämtade några pilleriller som hennes pappa lämnade till henne. Mihi. Anna står här i bara trosor. Haha. Nej men hurni, ikväll ska vi ha det mysigt, med filmkväll svull och lite "trodde du ja" spelande. See yah my lovers. <3

Nu är det vinter igen

Ja nu är det verkligen, verkligen vinter igen. Och jag har inget emot det, snö = snowboard, och då kanske man har turen att flottsbro öppnar så man kan ersätta den där fjällen resan med en backedag. Men i och för sig är det jävligt tråkigt att det inte är mer vår, jag menar, det är ju den tiden det borde vara vår.
Jag kom nyss hem från min mormor. Jag var där och träffade lite av släkten, bland annat mina otroligt söta nya kusiner. Fy vad gulliga de är, jag vill också ha barn.
Vi hade det jätte trevligt, åt lite påskmat och fikade, sedan körde vi vår mobbing tradition, alla gömmer ens ägg och så får man gå och leta när alla tittar på. Jag hittade mitt rätt snabbt. Mamma och min morbror ska alltid vara så dumma och retas, så de vill liksom gömma så svårt som möjligt. Det var trevligt trevligt :)
Snart kommer min kära vän Anna hit, och vi ska ha girlie kväll, ska ta hit Penis med för hon ville också leka med mig. Fan vad jag är eftertraktad.
Det var synd, Max kom ju inte igår, och han följde inte med till mormor idag heller, men han är så fucking duktig, han pluggar och kämpar som satan, så jag vill bara stötta honom. Han är bäst min lilla Max!<3
Nu kom Niclas två vänner hit, en hade med sig sin minibror, nu hade jag tänkt att hänga med dem *vet, fan vad cool jag är* Nej men jag vill snylta lite guitar hero, eftersom jag vet att det är det enda de kommer göra.
So, see yah.

Hemmakväll

Nu sitter man här igen, parkerad framför datorn och har absolut ingenting att göra. Har nyligen kommit hem från Dalarö. Jag och brorsan har spelat lite battle på guitar hero, ja, man blir som beroende. Men nu sitter han, mamma och Jörgen och kollar på tv. Jag orkar inte.
Det var ju så att Max skulle komma hit ikväll, men inte längre. Det blev ändrade planer. Så jag kommer vara ensam hela kvällen. Helene ville hitta på något, men sorry Helene, är så inte sugen på något annat än att ta det lugnt just nu.
Nej, sitta här tänker jag inte heller göra.
Men ni andra får ha en så fin kväll det bara går.
Good Night Sleep Tight And Let Not The Big Bug Bite. Haha.
<3

Läs mina vänner

Angår bara vännerna mina så don't bother om ni inte känner mig.
Angående That Day, mina vänner. Ger lite information här för orkar inte smsa, det är ju inte gratis för mig, huhu.
CarroS smsade mig nyss, och jag sa att hon får ha med sig sovsäck, vilket för er andra som planerat stanna, är väldigt bra. Inte för att ni kommer spendera så mycket tid i dem, men you know. Har ni möjligheten, ta den.
Tacos blir det att äta. Hemmalagad pizza var ett annat förslag, men tacos är lättare, plus att det blir lite mer "äta tillsammans". Vad säger ni?
Och här till den stora frågan - Betala i förväg, eller ta med sig varsin "sak": Jag menar, då kan ju alla få betala olika summor, vilket inte är så positivt. Så vad tycker ni?
Själv föredrar jag att ni betalar innan så jag och Max bara kan handla det samma dag och börja fixa lite innan ni kommer. Har ni synpunkter om det, Skriv kommentar.
Ja, men jag önskar er lycka till med tänkandet, och allt som ska fixas hit och dit. Så ses vi på lördag och har en helluva good time. Puss på er.

Idag

En ny dag på detta påsklov. Det har redan gått tre dagar, och de har bara flygit iväg. Jag minns knappt vad jag haft för mig. Men nu är man här i alla fall, tur att det är en vecka kvar.
Max jobbar på påsklovet, så jag kommer ha rätt mycket tid för att plugga. Dags att börja bli duktig, javisst.
Just nu sitter jag faktisk och läser en bok, en engelsk bok. Max har den i läxa till efter lovet, så jag gör den åt honom, och förresten ska jag också ha en bok recension, så jag kan ta samma. Jag har ett kapitel kvar nu bara.
Jag måste faktiskt säga att jag blivit mycket bättre på guitar hero, jag kan spela ganska skapligt på easy nu. wiho.
Nej men jag har aldrig någonting kul att skriva, jag är tråkig jag vet, men jag fryser så jädra mycket om fötterna så jag vill bara bli klar med boken. Haha. Sen ska jag försöka lära min farbror att hantera datorn.
See yah.

Saknaden är stor och jag är trött

Ibland går bara inte saker att riktigt förstå. Jag förstår inte riktigt hur jag kan göra saker och varför jag gör dem. Jag förstår inte riktigt hur jag kan sakna Max så här mycket när vi har setts samma dag. Jag verkligen behöver den människan i mitt liv hela tiden, han är min drog.
En sak jag hatar, ska jag tala om vad det är? Jo det är när folk säger till exempel något i stil med "Men vad ska du göra om det tar slut?" För orka tänka så?
Och man ska väl för fan inte gå och tänka opositivt hela tiden. nej. Det finns inget "när det tar slut" för mig, eftersom jag redan bestämt mig för att det inte ska det. Visst, det kan ju ta slut när som helst, men det är ju en annan femma. Nu förstår nog ingen vad jag menar, men det skiter jag fullständigt i.
Hm, jag är trött. Det börjar verkligen märkas, jag fattar inte själv vad jag svamlar om. Jag tror att saken jag vill komma fram till är att jag saknar Max så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till, och att jag sitter här i sängen helt ensam ute på Dalarö och kommer inte kunna somna. Det är nog mitt problem just nu.
Men tack och hej för mig din lilla gay, nu ska jag åtminstone försöka sova.

Förresten har jag på sistone kommit underfund med att jag troligen är allergisk mot katter, och tvättmedel.

Glad påsk på er alla

Just nu sitter jag på mitt rum här ute på Dalarö. Jag har inte sådär jätte mycket att göra. Jag skulle kunna plugga lite, men orkar inte med det just nu, det får bli senare, Jag har spelat lite guitar hero med min bror. Fy fan vad jag suger på det. Jag kan liksom inte ens klara mig på easy. Kan inte hålla koll på de där sablans knapparna hit och dit. Men det är väligt kul. Frågade bror om ja fick låna med det till lördag, men icke sa nicke, det får jag inte. Blä på honom.
Nej men hurnenini, glad påsk på er. Undra hur ni andra firar påsken. Själv springer jag och min familj runt här på tomten och letar påskägg. Det känns som om det var igår jag och Max sprang runt förra året. Tyvärr skulle Max på middag hos sin bror ikväll så han fick inte vara med. Haha. Jag hittade mitt ägg sist. Sen fick jag pengar också, pengar är väldigt bra att ha. :)
Nu har jag inget mer att skriva om, men jag återkommer såklart om jag har det i framtiden.
Puss på er.

Bloggbabe

Hinner inte byta veckans bloggbabe så Anna får vara en extra dag sisådär. Någon som har lust att bli nästa?

Jag älskar Max

Sitter just nu hemma hos min ögonsten Max. Vi ska snart fixa lite frukost. Jag tönkte äta pizzabiten jag har kvar från igår. Min och Max pizza är godast i hela världen.
Max är så underbar.
Snart kommer min pappa och hämtar mig, så ska vi dra ut till Dalarö och fira påsk med farbror, farmor och farfar. Ska bli trevligt. Får också en himla massor med tid till plugg ikväll, vilket är väldigt positivt.
Men Glad Påsk på er. Ha det bra<3

Inte hemma

Åker nu till gustavsberg till lördag, då jag åker ut till dalaröv. Så jag kommer vara lite tråkig. Men ni bra människor vet ju var ni finner mig. Adjö era små pungråttor.

Ett sånt där meningslöst morgoninlägg

Om tio minuter ska jag gå till skolan för er som vill veta :) Idag är jag sådärpigg, när jag får i mig massor med grapefrukt brukar oftast det där gå över.
Idag är det ju sista dagen i skolan innan påsklovet! Härligt!
Behöver ledigt just nu..^^
Ha det bra idag alla människor :D puss och kräm

Glöm inte att...

...alla som inte våldtar är dansbandsmän.

Trevligt med staden

Idag var jag inne i stan med Hanna. Hittade ett blått linne och en tshirt med ett tryck som ser ut som olika orginella tatueringar. Haha. Jag fick ju i alla fall någonting köpt. Glaad.
Jag har en läxa till imorgon, som jag inte orkar gör. Engelska skit. Förstod ingenting av den där lappen, så.. vi får väl se hur det går.
Klockan 8 ska min kära baby ringa mig. Så ska vi snacka lite.

Hörrni vännor, jag har fixat. Emelie fixar liksom. Lördag it is!

Älskar er, i alla fall vissa av er<3

Halv dag

Idag hade vi bara halva dagen i skolan. Efter första lektionen fick man reda på att man slutar innan tolv, sådana överraskningar bara älskar jag.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Allt jag vet är att det är boxning klockan sex. Kanske eventuellt ska in till stan innan, och kolla runt lite, men det är bara om någon rolig människa vill följa med mig. Sen sa ajg till helene att hon kan ta sig hem till mig om hon vill baka lite. jag har blivit besatt av att baka, jag blir så glad av det !
Nej men drog efter idrotten i skolan så nu måste jag verkligen gå och ta en dusch, men vi höres!

Längtar är olidlig, eller vad heter det?

Emma, jag längtar till vår Moulin rouge, slamp,  fest. Det kommer bli så jävla kul! Och dagen efter med. My god, ge mig, NU!

Sliten eftermiddag

Jaha, nu har jag precis kommit hem från skolan. Känner mig otroligt sliten och trött och skulle inget hellre än att bara lägga mig ner och dö för en liten stund. Men det är omöjligt. Jag skulle sökt jobb idag, men psyket sa nej, sedan skulle jag sovit hos Max, men det blev inte så. Har tyska läxa till imorgon, som jag i detta tillstånd verkligen inte känner för att göra.
Men slut på depp. Idag är det ju GG på Tv. (Jag vet, fulaste förkortningen, men kan man säga DHW kan man väg säga GG?) Längta till klockan 8 alltså. Och vet ni vad? Idag hade jag tänkt att jag skulle sova klockan 9. Det vore ju helt underbart, nackdelen är bara att jag vet att det inte kommer hända. Men försöka kan man ju alltid.
Tråkigt inlägg, men jag har faktiskt inget mer att tillägga för tillfället. Kanske senare? Får se.
<3

Ett ordspråk

Jag har så tråkigt så jag måste lägga in ett litet ordspråk.
Livet är bara ett leende på dödens läppar.
För er lite trögare tolkar jag detta som att man inte ska slösa bort sitt liv. Lätt att säga, men är det verkligen så lätt gjort?

Funderingar

Valborg kommer äga skiten ur oss, men jag vet inte hur det blir med nästa helg, Det blev lite krångel och det ser ut som att vi får strunta i det där. Plus att Max inte än vet om det passar sig, och jag har inga pengar. Men eftersom jag inte vill göra er besvikna får jag väl hitta någon lösning. Frågan är bara hur?
Jag vet att ni vill, jag vill med. Jag återkommer om saken.

Skolproblem

Nu sitter jag här i skolan, med Hanna i mac dator salen. Jag är redan fett störd på datorn, det är svårt att hantera den. Hanna ska fixa sin fina film, och vi har lite hål och lunch så jag gör henne sällskap. 
Vad ska man säga mer?
Jag ska försöka hitta på någonting spännande.
Ja, jag kan lika gärna prata lite om min kära skolgång. Nu när jag slutar gymnasiet är det meningen att jag ska ha 2500 poäng, men jag kommer gå ut med 2400. Det suger så klart. Helene har precis varit och snackat med studievägledaren, och det borde jag verkligen också göra. För det första måste jag få bort mina två IGn, så idag ska jag prata med vår Italienska/psykologi lärare Mariolina, om att plugga upp italienska steg två. Sedan måste jag få bort mitt IG i matematik, vilket blir lite svårare. Antingen måste jag läsa utökat program (vilket jag inte orkar, plus att jag redan reducerat bort italienskan) eller så måste jag tenta av matten eller något annat. Det måste bli någonting, jag vill inte gå ut med två IGn, egentligen får jag inte gå ut med något alls (i och med det reducerade programmet). 
Ja, hela skolan suger, och som ni nog förstått är jag ingen vidare pluggis.
Men det löser sig väl. Hoppas jag. Det är väl så man alltid ska tänka?
Puss på er<3

Trevliga morgoninlägg

Ja, det kännss som om det har blivit en vana att slå sig ner på morgonen och skriva något meningslöst inlägg.
Idag är jag i alla fall väldigt pigg, har sovit typ åtta timmar. Fan vad duktig jag har blivit, och jag märker verkligen att det hjälper med att sova längre. Jag är så glad idag, fast jag vet inte varför.
Jahaja, lång dag i skolan, ingen idrott!, lite plugg till imorgon men det gör inget, gossip girl ikväll!, jabbadabbadoo.
Nej ha det så kul i skolan och på jobbet eller vad fan ni nu sysslar med :D Puss och kram skummbanan.
Nu ska jag möta Helene.

God kväll

Mötet om italien gick bra. Var lite kul att se allas föräldrar, fast alla var inte där i och för sig. Inte för att vi fick så mycket mer fakta än vad vi redan visste, men det var nog främst till föräldrarna. Allting är lite luddigt måste jag säga. Men jag ser verkligen fram emot att Valeria kommer hit, fast främst efter att åka dit. Yahoo.Det bästa var att min mobil ringde på högsta volym mitt i allt. Denied liksom, fatta. Folk borde dött av chock! eller inte, men bara nästan.
Nu snackar jag med Max. Eller vi är tysta för stunden. Nej nu började han prata, den underbara människan. Jag älskar honom superduper mycket. Han är den bästa människan i världen, seriöst, man kan inte ha en bättre vän. Han är världens bästa vän, och världens bästa pojkvän. En så helt otrolig människa! Jag vill hålla kvar dig till jag dör Max <3 Hoppas hoppas hoppas du kan bo i lägenheten från november :D Gud vad det vore mysigt.
Nej men nu ska jag gå och lugna ner mig lite gran, märkte hur pigg jag var idag efter att ha sovit nio timmar, så ska nog köra på samma spår idag.
Vi hörs<3

Btw, det snöar!

Min vän Penis

image49
Min absoluta favorit bild på Helene. Måste bara visa allmänheten :D<3

Underbart med håltimma

Hejsan kära ni.
Senaste inlägget var någotning konstigt jag bara egentligen behövde spara. Någon sån där list grej med färgen på tröjan, datumet du är född, och ja ni vet, lite sånt. Antar att man själv ska skriva en lite historia om det där sen, och min kan nog bli rätt spännande. Haha.
Just nu sitter jag hemma och har precis ätit upp min lillebrors sockerkaka. men det gör inget, för jag har slutat banta redan. (Börjar banta varje måndag). Jag har en två och en halv timmars lång håltimma, vilket känns så lovely. Kanske ska ner till centrum med Helene och Hanna sen men får se om jag pallar.
Idag kan jag inte heller boxas eftersom vi har ett möte för italienutbytet, tillsammans med föräldrarna. Jag tror att det är så att vi elever också ska med, men om det inte är så så är det skit samma. Viktiga grejjor.
Jag SKA hitta någonting att äta har jag bestämt mig för. Eller så bjuder jag hit Helene på lite chokladsmet. Hmm, eller så spelar jag spel. Nämner inte vilket. Hur som helst, jag har att göra, det har kanske ni med. Hej med mig.

Guten morgen

Jag avskyr dig när din fårhund löpte amok I din lya ignorera Djurgårdens förstakejda känslig att jultomten inte finns din tama sten de avklippta tånaglarna din granne magnus att jag alltiv velat bryta ett nytt liv som klon Hälsa din läskiga familj.

Melodifestivalen.

Vi har haft det skit trevligt ikväll jag och mina tjejer. Är kvar hos Anna nu och ska sova här. Imorgon ska jag på bio ned min lilla älskling.
Jag tuckte att rätt låt vann. Helene, Emma och Hanna med. haha så kul att Anna och Carro blev lite missnöjda*muahaha*, det stod ett tag där mellan våra olika favoriter. Men vi VANN.
image48

Trevlig lördags kväll idag

Just nu springer jag runt och packar lite. Ska nämnligen hem till Anna ikväll på schlager kväll, tillsammans med Bella, Hanna, Helene, Emma & Carro. Det ska bli hur trevligt som helst. Hade bara önskat att Tessie kunde också :/.
Först ska vi gå ner till pizzerian och köpa sallad/pizza, sedan blir det svullsvull och massor med gay musik. Me likey.
Ha en bra lördag allesammans, för det kommer jag ha. Puss.

Max <3 Emme

Jennifer Lopez har ju rätt nyligen fått tvillingar, en kille och en tjej. Och jag blev lite lätt överraskad när jag fick höra vad de två små knoddarna skulle heta. Max och Emme. Är det inte lite humoristiskt, det är ju för sjutton jag och Max. Rolig nyhet, hon har bra smak den kvinnan.
image45image46


Veckans bloggbabe

Som ni nu ser, har jag pimpat till min blogg lite. Och jag blev faktiskt helt nöjd. För alla som inte vet så älskar jag ju kaniner.

Tänkte att jag skulle köra med veckans bloggbabe. Jag tar en människa och har som min babe hela veckan. Bara som en liten rolig grej sisådär :) Sedan länkar jag till den människan, där längst uppe på sidan.

Denna veckas bloggbabe är Anna Hagström, min kära syster.För att hon är så söt, har så bra musik texter på bloggen Och för att vi tjejer ska få spendera morgonkvällen hemma hos henne. Underbart säger jag. Så Anna, du är min veckand bloggbabe<3
image44

Äntliiigen fredag!

Tjena tjena, nu är det fredag.
Sitter här och ska strax gå och göra lite plugg. Värsta duktigt. Men jag har ju ingen annan tid att göra dem i helgen, så det måste liksom bli now or never.
Det gick förvånandsvärt bra idag, med en redovisning (oförberädd) och ett textsamtal (också oförberett). Det gick bättre än jag trott och jag kan nu andas ut riktigt ordentligt.
Jag vet inte riktigt vad det är som händer med mig just nu. Är knäpp, jag känner mig typ helt tom inom mig, inte att jag är typ deppig eller nåt sånt, men nåt annat. Äsch jag kan inte riktigt förklara. Det är knäppt. Kanske är för jag inte har några läxor att göra, buhu, eller? Haha, nej eller inte.
Max ska komma till middagen, han har gymmat varje dag hela veckan men bara måste gymma nu med, blev lite ledsen men skit samma, vad gör det? Han kommer vid sex och det får man nöja sig med. Förresten blir det tacos idag, det är ju fredag liksom.
Imorse var jag sjukt morgonpigg. Jag mådde skit bra, och var hur glad som helst. Om det vore så varje morgon!
nej men inge mer skitnsnack från mig nu kära läsare (eller ingen), ska dra mig baklänges, adjö.

Morgen

Tjabbadabbado. Morgonpigg idag! Ska jag iväg till skolan snart, och äta frukost med mina små darlings. Ska väl gå om sisådär fem minuter, och hoppas inte Helene kommer för sent som vanligt ^^
Hade läxor till idag. Redovisning, ska redovisa nåt Hanna har skrivit, som jag inte fått än. Och sen hade jag litterär gestaltning, och jag skrev världens töntigaste text och jag har inte ens hunnit kommentera de andras texter än :/ Får försöka hinna det på frukosten.
Men puss och kram gullebarn.

vad är felet

Hur blev det så här?


Jag vet inte..

Någonting är fel..

So fucking Blow those words out the back of your head
I've heard it all and I'm done with that shit
You tell me lies and You give what you get
So blow those fucking words out the back of your head

hah

Shot through the heart
and you're to blame
You give love a bad name
I play my part and you play your game
You give love a bad name
You give love a bad name

Sitter i skolan

Hur svara du i hemtelefonen?
Hej det är Emelie.

Hur svarar du i mobiltelefonen?
Hallå, eller hej älskling. Eller så ylar jag eller nåt.

Ringer det mycket till dig?
Nje, typ bara Max.

Ringer du mycket?
Ja. Tyvärr.

Vem ringde du senast?
Max skulle jag tro.

Hur mycket pengar har du?
Haha, just nu 400 resten har min mamma hand om (jag är en slösare)

Antal timmar sömn i natt?
8.

Sov du ensam?
Ja :(

Vem sov hos dig senast?
Min älskling.

Vem vet mest om dig?
Älskling skulle jag tro.

Vem vet du mest om?
Min älskade.

Vad ser du fram emot?
Ikväll efter boxningen, mys hos Max. Fredag mys hos Max och lördag kväll med tjejerna.

Vem vill du helst slippa?
Haha, alla vet.

Vem vill du sova bredvid inatt?
Jag ska sova bredvid Max.

Vilken buss åker du oftast?
744

Vilken årstid är det nu?
Kallvår.

Anser du dig själv snygg?
Nej inte direkt.

Har du varit kär?
Ja, självklart.

Är du kär nu?
Ja som fan.

Är du en bra partner?
Ja, jag är den bästa.

Har någon varit otrogen mot dig?
Hmm, nej.

Har någon varit otrogen mot någon, med dig?
Haha nej. Men en har velat ha mig när han hade flickvän.

Har du varit otrogen?
Absolut inte!

Brukar du oftast ragga elr bli uppraggad?
Inget av det. Jag är för ful :D

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Nej absolut inte, jag snackar absolut inte med Max.

Vad åt du senast?
Olika sorters sallader (äckliga som fan) i matsalen.

Är du polare med grannarna?
Ja, absolut.

Har du varit på ett party?
Haha, party XD Men ja klart.

Har du varit utomlands?
Ja, åh längtar dit.

Var är dina syskon just nu?
I min gamla kära skola.

Vilken tid gick du upp i morse?
Tre minuter innan jag drog (försov mig) klockan 7.

Vad gjorde du kl 2 inatt?
Jag vaknade faktiskt precis då :O och kissade.

Vad är det första du gör på morgonen?
Tittar mig i spegeln och klär på mig.

Vad ska du göra efter det här?
Ha NO lektion. Buuhu.

Härliga morgon

Hej alla morgonglada människor.
Sitter just nu och tankar lite ny musik som jag ska lägga in på min mobil. fast måste skynda, ska möta Helene om tio minuter :) Idag är det sex och samlevnads dag i skolan, och fråga olle ska komma och ha fråga olle i aulan med oss. Det ska bli spännande.
Vi hörs<3

Nu är det måndag igen

Hej alla.
Idag gick jag till skolan, men drog hem tidigare eftersom jag nte orkade mer. Jag vet att jag inte får komma in på den där banan igen, men idag orkade jag bara inte. Jag kan inte boxas idag eller någonting. Men jag har i alla fall gjort färdigt mitt historia arbete (om jag inte nu vill utöka den lite senare). Det känna bra. jag har den och tyska prov på onsdag. Sedan har vi ett jävla no arbete jag måste börja på också. Fan hade jag inte dragit hem så hade jag smällt av.
Min dag har alltså inte varit särkillt underåhllande eller spännande.
Försökte nyss leta upp nutellan men jag tror att min mor gömt den eller så åkte den med Jörgen hem. suck och stön. var är sockret när man behöver det, btw? Kan inte ens baka någonting. Nej jag har inte ätit godis på hela månaden (det som gått), och jag vill smälla i mig socker tills jag dör.

Inspelningen igår gick bra förresten. Jag är inte den bästa på att skådespela, men Hanna får nöja sig med min insats. Haha. "We could have a barbieque" (vet inte hur det stavas) jag höll på att frysa häcken av mig eftersom vi var ute på en båt och grejjer. Fyfan. Sedan bar det av åt gustavsberg med älsklingen min för att äta middag, sean åkte jag hem och fysatan vad trött jag var.
jag saknar Max.

Nu tänkte jag att jag åter igen skulle gå på lite socker jakt, men ha det bra ni.

Morgon


Min helg var riktigt spännande måste jag säga.

Äeh, nu ska jag till skolan och äta frukost. See you later.

Fy för söndagar

Idag ska jag spela pirat slampa. M jag och A ska åka och möta H och P snart, vid skeppsholmen. Det ska bli lite spännande. haha.
Fy faan för söndagar, skola imorgon ju. Det suger stenhårt.
Nej, ska dricka upp mitt te sedan fixa mig. Sen drar jag. Skriver ikväll.
Puss och knull hjärtegull.

Hos Max

Ja, anna 1700 tals klänning då :)
Nu är jag hos Max, vi ska ha världens mysigaste kväll :D jag har saknat honom :/
Jag ska flytta till kiruna. På sommaren har de fem veckor utan att solen går ner, och jag hatar ju mörker :D

Älska helg

Helgen
Nu ska jag ut till gustavsberg med min kära syster Anna. Ikväll ska vi ha lite kvällsmys och sådär. Det var länge sedan vi sågs, så det ska bli jätte trevligt :)
imorgon ska jag göra någonting med pappa och min bror på dagen, eventuellt slå bollar, vet inte. sedan på kvällen ska jag hem till min käraste Max och laga middag och ha mys. Saknar Max med, har inte träffat honom sedan i söndags och jag behöver lite kramar.
på söndag blir det nog spännande. Jag ska hjälpa Hanna med sin läxa i rörlig bild, så jag ska medverka i hennes film. jag ska spela en pirat hora. Ja, det ska bli kul. Sminka mig som en hora och ha Annas fina, medeltida?, klänning på mig. Urringat och slampigt som fan. Det kunde inte passa bättre. haha. Vi kommer få tre åskådare, och jag är sämst på att skådespela.

Men nu måste jag plugga vidare innan min käre far och Anna kommer, för att sedan åka och handla massor med onyttigt skit man kan svulla på ikväll.
ha det så bra allihopa. Ha en trevlig helg<3

Hemma

Tuggar tuggummin med massor av socker i. har man tagit en måste man ha fler, och på den vägen går det. Haha, fyfan.
Jag saknar Max så i helvete mycket. Funderar på om jag ska åka hem och sova över hos honom, men har kommit fram till att det nog är bäst om jag inte gör det. Men det är såå fint väder, och jag vill bara göra något, med någon.
Får väl plugga istället. Eller städa mitt rum. Gud så kul det låter.
See yah ma fuckers.

Sitter i skolan

Tog denna lista av Emma, eftersom jag inte har någonting att göra.

1. Berätta om första fyllan.
Kanske skolavslutningen när jag hpnglade med mina kära vänner och blev överfallen lite hit och dit. Men första riktiga var väl när jag var hos nån kille i nåt hus med mina kära Max och några vänner, jag var nog jobbig. Minns ingenting :D ahaha.
2. Berätta om första kyssen.
Jadu, det skedde med mitt ex.
3. Vem är ditt snyggaste hångel?
Max självklart. Min egen lilla snygging.
4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
91:a och en 89:a.
5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
Haha, jaa.
6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Ögonen och att jag har stora bröst :D
7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
Händer, rygg och axlar. Mjau.
8. Favoritsexsoundtrack.
Hahaha oavsett vad man hör under tiden, tänker man inte på.
9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger ?
Aron Carter.
10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med ?
Ingen. Kan faktiskt inte tänka mig någon annan än Max. Äckel.
11. Har du ljugit för att få någon i säng ?
Nej.
12. Har du strippat för någon ?
Visst har man strippat någon gång. Jag och mina vänner är lite så där knäppa.
13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
Hahahah, ja. Fast nu behövs det inte.
14. Har du snattat?
Det beror på. hahaha.
15. Den du levt och upplevt mest med?
Jag har upplevt mycket med många. Men de bästa sakerna är såklart med Max.
16. Hur många har du varit kär i?
Hallå, vart ska man börja? Jag var kär i allt och alla när jag var liten. På riktigt är det en.
17. Käraste ägodel?
Min förlovningsring.
18. Vad skulle göra dig mest glad nu?
Massvis med pengar, och att skolan brann ner. Och att träffa Max, saknar han just nu.
19. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
Hundar och getingar. Fy faan vad äckligt det är.
20. Homo, hetero, bi ?
HOMO.hahaha
21. Vad är kärlek?
Kärlek är det jag och Max har.
22. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
Just nu känner jag att jag skulle kunnat skippa en i fredags. Haha eller kanske skippat fem. Ni fattar vad jag menar. Det ångrar jag, det gick lite för över styr. Men i hela livet har jag faktiskt inget jag ångrar. Tror jag.
23. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet ?
Ja, lugnt.

Jag älskar Max

Hej alla trevliga människor.
Idag var det en kaos dag, i alla fall till en början. jag trodde fan jag skulle bryta ihop, fan vad stressad jag var. Och inte nog med det fick jag stå och vänta på helene, som hade försovit mig. Blev asförbannad.
Efter skolan åkte jag och Hanna ner till centrum och prövade kläder och sådär. Skithett. Sedan efter det så åkte jag bror och pappsen och slog lite bollar.
bilder kommer sen.
Jag saknar Max, min egna lilla Max. Jag vet ibland inte vad jag ska ta mig till, han är fast, det enda jag tänker på. jag önskar att vi kunde vara med varandra jämt. Jag vill alltid ha Max, jag vill inte leva utan honom. han gör mitt liv värt att leva helt enkelt. Allt känns så mycket bättre med dig älskling<3

Tv degar tisdag

Jag borde plugga, men jag gör det inte. Jag är värd så jävla mycket vila.
Men funderar på om jag ska gå och plugga en kvart innan Gossip girl.
Ja det kan jag lika gärna göra. Sedan blir det ju Gynning. Tv dag idag.
image23


Sisådär


Så här skulle jag vilja
se ut på golfbanan i
sommar. Måste bara
gå ner lite i vikt.haha:)

Tråkig sovmorgon

Hej hej. Ja det ser ju fortfarande lite stört ut, men jag är inte direkt en datanörd så jag har ingen aning om hur man fixar med såna där saker. Skulle vilja ha någonting personligt och sådär, men så måste man väl vara proffs på photoshop och sånt där med, och jag är inte direkt intresserad av sånt.
Men jaja, det löser sig.
Sitter här, och har haft sovmorgon nu. Såå skönt. Fast jag borde ha pluggat en aning mer och sådär, eftersom vi har psykologiprov nu direkt. Jag lär väl få g, vilket är bra, men man kommer ju ingenstans i livet med g så hade velat ha högre såklart.
Usch fy blä.
Nej folks, nu ska jag faktiskt inte nörda mer här. Men först nåste jag lägga in en bild som väcker starka "ta mig tillbaka känslor":
image20
Mums. Ha en bra dag<3

Jaja

Till den som undrar varför min blogg ser lite lätt psykiskt störd ut så håller jag på att experimentera lite. Och jag orkar fan inte hålla på mer, för jag blir på så satans dåligt humör, så nu ska jag gå och plugga. Det får vara som det är, så jobbar jag mer på det imorgon :@
See yah.

Today

Hallå alla ni som orkar läsa min blogg!
idag har det varit en helt lugn dag. Det började med att gå upp tidigt, och dra till skolan för lite frukost buffé tillsammans med mina kära babes H och H. Jag hade tre lektioner idag, med två håltimmar emellan, på den första drog jag hem och på den andra gick vi till Biblioteket och nördade oss framför datorerna.
Jag blir helt galen på att det är helt fullbokat typ överallt i fjällen. I Idre, åre och ja, you name it. Jag och Hanna vill dra upp på påsklovet och åka lite snowboard, men det blir som det blir med det där.

Just nu väntar jag på maten. Mamma och Jörgen har lagat någon lax och så. Hoppas det är gott.
Efter maten ska jag plugga, och prata med min fästman. shit, min fästman, ja. Nästa nyår har vi varit förlovade två år (fast det är långt dit, men ändå) Haha. Älskar dig Max.

Fuckt up helg

Haha, nu har man säkert gjort saker man inte minns, och sagt saker man ångrar. Men liksom, palla gå och oroa sig.
"det enda pinsamma är att du tror du är så pinsam"
Gud så kul allt känns sisådär efteråt. Haha. Jag är bra skum ibland.
Förlåt alla utsatta =)

RSS 2.0