Lugn fredagskväll

Snart kommer min fästis Max hit, han åker ut med pappsen. Då ska vi ha myskväll, eller det har jag bestämt i alla fall. Så då blir det antagligen inget mer bloggande under kvällen. Det känns mycket som lördag idag men det är bara fredag. Kan bero på att jag åkte ut en torsdag vilket jag aldrig brukar göra.
Jag är sjukt hungrig! Är så otroligt sugen på sallad. Typ kyckling sallad med massor av olivolja och vinäger på. Åh herre gud ge mig! Har älskat sallader sedan jag var liten. Ska nog ner och hjälpa farmor att fixa en riktigt mustig sallad.
Efter gårdagens kväll lär jag ju somna snabbt ikväll också, stackars Macken.
Ha en superduper kväll alla ni som läser detta. Skriv väldigt gärna gärna en kommentar om vad ni ska hitta på ikväll! :D



Bäst musik just nu!

Ingen idé om vad ni kan tanka?
Här är vad jag lyssnar på mest just nu.

Takida
- Handlake Village (Ny)
Nickelback - Gotta Be Somebody (Ny)
Underoath - Down, Set, Go (Gammal favorit)
Trivium - Down From The Sky (Ny)
Kutless - Run (NyGammal goding)
Fall Out Boy - I Dont Care (Ny)

Fyller ju snart (A)

Nu drömmer jag och önskar mig iväg en liten stund.


Bärbar dator kanske ASUS X50SL?, men svart eller silver? Svart skulle passa bättre in i mitt rum med svarta och rosa väggar, men silver är ju så söt.


Bullet For My Valentine biljetter , kan köpa dem själv också måste liksom bara få GÅ på det. Bara att få chansen att se dem uppfyller min önskan. Vill gå ett helt gäng, så jag ser det som en present om nån vill gå med mig(vem ställer upp?)


Kryssning med vännerna , men det har jag redan fått av Helene på sätt och vis, som fixade cinderella kryssning till mig och Emma. Vi drar ju någon gång i november :) Vi får bara se upp för:


Rosa Mixer, Vet att både Max och pappas såna här gröna har gått sönder. Men jag bryr mig inte, jag bara måste ha den ändå. Jag älskar att mixa saker, och framförallt, jag älskar rosa.


Pengar, vad kan egentligen vara bättre än pengar? Då kan man ju köpa vad man vill.


Fotografering med Hanna
, jag skulle vilja ha lite bra bilder på mig själv. Det är alltid kul att ha bra bilder på sig själv, som man kan kolla på en sån där dag då magen har en omkrets på tio meter.

Sömnproblem?

Gissa när jag somnade igår? Runt 6 sisådär. Jag vaknade typ när älsklingen åker till jobbet! Det är ju helt sjukligt att man kan ha såna sömnproblem på ett speciellt ställe. Jag har inte heller någon aning om varför, det är så konstigt.
Anyway. Jag vaknade för snart en timma sedan. Gick ner och åt frukost och pratade lite med farmor. Jag vill hjälpa henne med krattningen på tomten, eftersom ingen kommer vara ute här på länge efter den här helgen och sen blir det nog snö. Men det duggar och är allmänt sliskigt uomhus så det drar lite ifrån att vilja gå ut. Jag tror jag väntar till lite senare.

Suttit uppe allt för länge..

Och jag vet fortfarande inte varför jag aldrig kan sova när jag är här ute. Jag kan aldrig somna när jag väl går och lägger mig, om jag nu ens går och lägger mig. Suck, jag ska väl i alla fall ta och försöka nu. Jag har suttit uppe och ugglat vid den här datorn allt för länge. inte undra på att jag börjar få dåligare hy! Jag får sätta regler på mig själv när jag införskaffat en ny bärbar dator. Åh längtar.
Jag avslutar dagen på en bild av mig som redan ser målad ut (men det är den inte), det underlättar lite eftersom jag ska måla av den som en talva. Jag har tänkt mig finare än bilden när det väl målas, hehe. Ego, hmm, nää, kanske ger bort den vettni.



Godnatt, jag älskar er alla.


JIPPIE

Jag beställde hem allt förutom borstarna, tänkte att jag kan ta det senare när jag fått lite hjälp av Anna med saker och ting.
Im so happy. Kommer tidigast kunna hämta ut det på måndag, så måndag blir det födelsedagspresent till mig själv  som gäller:) Halleluja moment.

Att beställa hem, eller att inte beställa hem..

Det är frågan!
Det är väl lite väl svårt att låta dessa underbara saker bara finnas där utan att klicka hem dem!
Men ändå vill jag ha mina pengar kvar. Men det är ju snart studiebidrag också..
Ångest!
Ska jag eller ska jag inte?


Hela paketet går på 707 kr, då är det fri frakt. Funderar på att ta bort borstarna och ta dem senare när jag har mer pengar, men då blir det 55 kr frakt eftersom priset sjunker till under 600 kr.

Är jag besatt?

Jag har aldrig riktigt orkat bry mig så mycket om huden i mitt ansikte. När jag var runt 14 år hade jag en hel panna full med finnar men inte brydde jag mig särskilt mycket om det då.
Nu har min lillebror börjat använda clearasil mot sina finnar, och jag har börjar tänka efter. Well, jag kankse borde ta tag i det där i alla fall. Så nu har jag börjat, men det har blivit lite mer av en besatthet.
Jag har tre rengöringsprodukter hemma som jag använder två gånger dagligen, och jag har börjat söka fakta hejvilt på internet om fler rengöringskrämer.
När jag började märkte jag stor skillnad bland en odling på hakan som uppstått någon vecka innan. Det blev märkbart bättre. Men nu när jag var utan några dagar har jag fått fler finnar.
Gör detta huden så anpassad till rengöringen att den inte håller sig ren med bara vatten, eller är det så att det helt plötligt har fått motsatt effekt?
Jag tänker nog fortsätta ett tag till med mina dagliga ritualer, och se hur det utvecklas. Får jag mer finnar.. Ja då är det väl synd för mig då. Blir det bättre så lovar jag att dela med mig till er finniga stackare i min situation. (Fast illa nog är det ju bara ni mina små godingar  till vänner, som läser min blogg och ni behöver inte bekämpa särskillt mycket)

Clearasil - bra eller anus? Upp till bevis.

Nu är det över.

Nu är hela processen över. Den där svåra biten efter en nära släktings död. Det är sant som de säger, begravningen är ett bra sätt att få ett slut. Det jag menar är såklart inte att lidandet tar slut, det gör det aldrig. Men man får säga hejdå på riktigt.
Jag har alltid varit så dåligt inställd när det gäller begravningar, när det gäller kyrkan över huvud taget. Idag ändrades min uppfattning helt klart.
Min farfars begravning var otroligt fin, väldigt lyckad. Det blev precis som vi vet att farfar ville ha den. Bara vi närmsta sex personer.
Dalarö kyrka är verkligen så otroligt mysig. Det är inte som en sån där kyrka man ofta tänker på, ihålig och ekande. Den här är så varm, liten och välkomnande.
Jag kunde inte vara gladare för farfars skull.
Prästen var toppen! Jag har alltid tyckt att präster är läskiga, men har dessvärre aldrig träffat en så här nära. Han var väldigt cool, om man får uttrycka det så.
Det blev en himla massor med tårar under begravningen, jag ville bara springa ut ett tag. Det kändes otloligt hårt. Men jag visste att farfar låg där i samma rum, jag visste att han stolt såg ner på oss.
Prästens tal om farfar var så otroligt rätt, jag log när han sa de sakerna om farfar, som verkligen stämmer. Det var så lättande att höra det. Jag vet att farfar finns kvar, det är bara det att han lämnat kroppen. Han kommer alltid att finnas kvar här ute på Dalarö, jag kan känna det.
Efter cermonin åkte vi hem till huset och bjöd prästen på fika. Det var hur trevligt som helst. Vi pratade massor om våra liv och familjen. Prästen var verkligen toppen som jag sa. Jag sa att jag snart var arton och han började prata om hur han själv hade längtat efter friheten. Han skämtade mycket, rökte, och kunde till och med snacka om alkohol och sånt, han tog öl också. Jag visste inte det om präster, men jag har väl kvar den där gamla bilden. Han var cool!

Jag är så glad för dig farfar. Men jag är så ledsen att du inte längre finns i vår värld. Du får komma hit någon gång och skvallra om hur det är där på andra sidan, lova mig det?
Du var en riktig kämpe, de här sista åren var inte roliga men du klagade inte en enda gång! Du var så otroligt stark. Du är min förebild farfar, du klarade så mycket.
Den där låten på slutet som var tillägnad till dig, jag grät så mycket då. Tänkte på dig sittandes i köket och lyssna på din jazz.
Jag vet att du hörde mina tankar när jag klappade på kistan och gav dig rosen, jag vet att du hörde mig.
Det här må vara slutet på din kroppsliga vistelse, men början på nästa liv.
Du vet att jag älskar dig och tänker på dig.
<3


:(

Yes, hon smsade hon skulle prata med chefen och sa att det säkert löser sig och att det är klart att jag måste gå på begravningen.
Men ändå känner jag mig så elak. Jag vill bara börja stortjuta, jag känner mig så värdelös när jag inte kan jobba. Det är ett under att jag inte fått sparken.

Usch, vill bara gråta.
Jag orkar inte.
Jag klarar inte av det här.
Jag klarar verkligen INTE av det här.
Jag vill inte se mina nära och kära gråta. Jag vill inte.
Men jag måste.
Jag gör det för din skull, farfar<3

Typiskt

Att en sån här dag ska bli så krånglig som vanligt. Helene kunde tydligen inte jobba för mig så jag måste ringa runt som en galning antagligen, om att jag inte kan jobba. Jag har smsat Andrea men hon har inte svarat och så länge hon inte svarat kan jag inte veta om hon vet det eller inte.
Jag ska på begravning idag.
Just en sån här dag av alla ska allt bara gå åt helvete för mig. Jag förstår inte. Får jag inte lida nog?

Jag mår dåligt idag.

Idag mår jag piss, allt känns helt jävla meningslöst.
Jag ska jobba en timma för mycket så jag åker till jobbet tidigare idag, jag som knappt kan sitta där den tiden jag egentligen ska. Jag vet inte om jag ska åka hem till Max ikväll eller inte. Jag ska ju på begravning klockan 12 imorgon så det kanske är bättre att jag åker hem direkt efter jobbet. Men jag vet inte. Kommer Max verkligen få mig att må så bra den här gången? Eller klarar jag mig inte bättre av att vara ensam.
Vad är det egentligen jag vill längre?

Snälla

Take me away, Take me away, I've got nothing left to say, Just take me away

Panik!

JAG MÅSTE GÅ PÅ BFMV I ÅR! HJÄLP! MÅSTE BESTÄLLA BILJETTER SNABBAST MÖJLIGT. VILKA VILL MED MIG?
JAG FÅR HELT ENKELT INTE MISSA DET I ÅR IGEN!

God morgon

Sitter här med en stor kopp te. Det är gött. En seg morgon och en seg dag, med städning och sånt. Men jag är glad.
Mormor kommer snart hit. Det ska tydligen också komma en sotare och hålla på i alla hus på hela vår gata, spännande. Undra ifall sotaren ser ut så där som man trodde när man var liten, svartklädd och alldeless svartdammig. Och minns ni den där sotaren i Madicken? Haha. Nja, vi får väl se.
Har nyss kommit på min bror med att ladda ner en massor skit på den här datorn. Suck! Inte undra på att den går så jävla segt. Och så kan han inte dela med sig med de filmer han laddat ner till mig XD Nej, tur att jag snart får en egen dator.
Men vi hörs väl antagligen senare. Nu ska jag göra nytta eller inte göra nytta vi får se.
Love yah!

Visst.


Saker kommer alltid fram till slut. Och vissa lögner blir för uppenbara.
Man vet vilka man betyder någonting för eller inte. Så jag har insett nu, varför slösa dyrbar tid på folk som knappt ser en?
Har det någon gång gått upp för er att det kanske inte ens är värt det? Att det ni kastar iväg som om det inte betydde någonting kanske i själva verket skulle finnas där för er livet ut?
Ni gör era val. Men kom också ihåg hur det var förr, skulle det inte vara vi för alltid?
För mig är ni dyrbara.
Frågan är varför jag/vi inte kan vara dyrbar för er?

Hejsvejs

Madame Micro till er tjänst.

Sitter och kollar på Färjan och längtar tills jag och vännerna drar på kryssning :) Sedan städar jag samtidigt. Ska väl också ha lite skönhetsvård med mig själv snart också. Alltid bra och ta hand om sig själv. Huhuhu.
Vad mer? Saknar Max, är sjukt jävla mätt, vill ha mer pengar och måste sova men vill inte.
Just det, jag tror jag börjar bli lite smått "synsk". Visst visst jaja, jag är väl sjuk i huvudet. Men alltså seriöst, wow.
Duuh, ha en bra kväll allesammans, take care.

Happy happy day

Nu är jag hemma från Gustavsberg. Det har varit en riktigt mysig helg. Kattvakt var det ju.
Men i lördags hade jag middag och det började som total katastrof, well nästan, men till slut blev det så jävla bra! Så jävla bra.
Det hände lite saker som var mindre kul, lite smått dumma saker som HOST vissa utförde, men gjort är gjort right? Och whatever liksom ;)
Det blev några som sov över bland annat Anna och Linus. JA, Anna OCH LINUS. Anna har hittat sig en pöjk, en rejäl pöjk. Inget KrissKissoOffer här inte, Jag är såå jävla glad. Jag var så jävla glad hela kvällen. De är så söta tillsammans att jag kan tuppa av.
Tack Anna!!
Vad ska man säga mer. Min mamma kommer snart hem så jag ska följa med henne och Nille till Länna och handla någon jacka till Niclas, så ska jag försöka hitta lite smink och så där.
Puss på er alla, pusselipuss<3

Dalarö<3

Saknar sommaren.

Hej på er

Hello guys!
Jag har varit hemma ett bra tag. Idag är det ju så mycket att hinna med. Jag har skrivit upp allt vad som finns på mina bland skivor. Jag måste packa min väska med allt jag ska ha hela helgen i gustavsberg. åka och handla med Anna och Helene, några saker till imorgon. Sedan ska jag hem till Max, men behöver kanske åka hem INNAN jag ska till honom. Jadu, allt är bra krångligt. Kommer komma ut sent till Gustavsberg.
Men anyway, snart ska jag iväg och träffa mina små flickor, BUS ANNA och P*NIS!
Puss och kjull hjärte gjull

God afton^^

Den äckliga tanten kom inte in idag :D Jippie!
Imorgon så åker jag till Gustavsberg, för jag ska vara kattvakt där hela helgen :) Det ska bli mysigt. Alla har liksom flytt landet kan man säga. På lördag ska jag ha en trevlig middag med singstar och lite allt möjligt. Im längting.
Nu har jag ont i huvudet, och jag ska upp tidigt imorgon. Så jag ska gå och zzZZzzova :D Skönt. Godnatt <3

Dagbok

Jag tappade ju bort min älskade dagbok förut. Så jag måste börja skriva i min nya. Jag kan inte bli gammal utan min dagbok. Det ska jag ägna mig åt idag. Jag är så töntig, :)

Ska berätta om vad som hände igår på jobbet :@

En surig tant kom in fyra gånger tror jag att det var.
Första gången trängde hon sig före en stackars kille som bara skulle köpa snus. När jag väl hade slagit in alla saker sa hon till honom att han kunde betala. Är hon dum i huvudet eller?
Andra gången hon kom in var hon sur för att hon hade glömt en vinbox hon ställt bakom kassan, så hon ställde upp den på kassan och gick in för att köpa hundmat och något annat. Summan blev 32 kronor, ENDAST, och när hon stod i kassan var det ett barn som grät så hon började svära och störa sig på det hur mycket som helst. Sedan glömde hon vinet även fast jag ropade efter henne.
Sedan kom hon in igen och bara hämtade vinet. Beklagandes som om det skulle ha varit mitt fel.
Fjärde gången lät det så här:
"Jag ska ha femhundra kronor av dig!" Jag ba "Jaha, varför ska du ha det?" Sedan började hon mala på. Om att jag hade lurat henne på femhundra och hon inte fått pengarna. Förvirrad som jag var kanske jag blandade ihop henne med en annan tant som faktiskt hade fått sina femhundra så jag sa att hon fått det, då blev hon ännu surare och sa att jag lagt på det på hennes kostnad och sagt "femhundra32 kronor" Men det hade jag absolut inte gjort, lägg märke till där uppe att det ENDAST kostade 32 kronor. Jag sa att "Om du ine fått dina pengar så la jag antagligen inte heller på kostnaden på kortet"
Sedan fick hon prata med Noel och de kollade igenom dator systemet, det visade sig att jag hade rätt (Jag hade inte lagt på någon kostnad när hon handlade hundmat på kortet, men jag blandade dessvärre antagligen ihop henne med en annan kund som hade fått femhundra - my misstake, erkänner jag)
Då kom hon upp till mig och började hota mig med att snacka med Ali idag och att jag hade haft sån tur, eh what? (Ja, så idag lär jag få ett helvete på jobbet) Hon sa att hon aldrig blivit bemött så dåligt och att jag FÖR FAN jobbade med service och skulle inte behandla henne så. (trust me, jag höll mig lugn hela jävla tiden) "Det var du som kom in och var otrevlig från start, inte jag" Sa jag, sedan börade hon tjabbla på igen så ignorerade jag henne och tog nästa kund.
FATTA VAD JOBBIGT.
Anyway, jag har Noel på min sida. Han sa att hon alltid varit så där surig, och tycker hon är jobbig. Han skulle också prata med Ali, så tanten får mig inte avskedad.

Jaja, äntligen lite action på jobbet kan man väl säga. Dock på lite fel sätt. Det svåra är att hålla sig lugn i en sån situation. Men jag ser det som lärorikt för mig, jag behöver lite utmaningar.
Vill hon aldrig mer se mig, är jag så himla otrevlig kan hon unvika att komma in onsdagar och torsdagar mellan 4-8, det ska jag säga om hon klagar igen.
Jörgen sa massor med saker jag borde säga till henne, men det kan jag nog inte. får jag sparken. Och det är vad hon vill, få mig avskedad. Hon kommer dock inte lyckas, I was right, remember?

GRATTIS!

Grattis min älskade fästman på
två år och tre månaders dagen.
Jag älskar dig<3


Godmorgon

Har skrivit min uppsats och pluggade franska igår, inte nära av tillräckligt men det kanske räcker till något.
Så nu ska jag äta frukost. Jag har lite tråkigt måste jag säga.
Idag har vi vår första lektion och börjar 10.45 annars är det alltid 12.10 som gäller, suck.
Ha en bra dag allesammans.

Garvade byxorna våta (nästan iaf)

ANNA!! :D
JAG LÄNGTAR DIN LILLA SKITUNGE!
Det är så spännande, jag kissar snart på mig.

En sak alla borde pröva på, BANG


Någon som blir sugen på en extra kryddstark pizzamacka?
Lovar att den bränner på tungan ;)

Hejsvejs i happydjungeln

Sitter här och har pluggat skiten ur mig hela dagen. Plus att jag var ute och hjälpte farmor med städning på tomten. 16 säckar löv sammanlagt tror jag och det är bara början, näst nästa helg kommer alla löv fallit.
Jag blir så sorgsen, när jag ser alla vackra löv falla ner på marken. Får mig att tänka.

Det var tydligen en aning mer saker att plugga än bara det jag trott, massor med grammatik som inte ens står i böckerna. Jag kommer aldrig klara det, plus att jag ska skriva en svenska uppsats till imorgon. Vad ska jag ta mig till. Jag skriver den nog ikväll när jag kommer hem.

Nu lyssnar jag på gamla GC låtar som får mig att tänka tillbaks. Jag känner mig aldrig säker på någonting längre. Känner mig så sjukt förvirrad och konstig nu för tiden.
Gud vad jag önskar att jag kunde prata med er, gud vad jag älskar er. Men det inom mig är svår, för komplicerat för att sägas, för konstigt för att diskuteras. Kan en människa spricka av innerliga konstigheter? Haha, lets find out.

Hur som helst. Plugget går skit och allting är bara slit.
Men ryck upp mig emelie ditt lilla fjolliga fan.
Gå och dö. <3

pluggar

JA! Jag pluggar!
Jag kan snart alla glosor som vi haft i franskan. Sedan blir det allt viltigt man ska kunna typ månader, dagar, siffror, klockslag, klädesplagg och djur.
Har prov imorgon så jag måste verkligen ligga i. Både muntligt och skriftligt prov, det ni.
Håll tummarna för mig.

Ska äta lunch nu och sen plugga ännu mer. För Max har åkt hem :/ Saknar honom redan även fast han är en sån pain in the ass.
Puss och gay

Mitt liv i låtar ;)

Tagen av Annsing :)


Gör så här:

sätt igång din musik och tryck på blanda, skriv in låtnamnet som svar på frågan.


1. Hur mår du idag? - I Remember You - Skidrow

2. Kommer du komma långt i livet? - Losing My Mind - Neverstore

3. Hur ser dina vänner dig? - Confusion And Frustration In Modern Times - Sum 41

4. Kommer du att gifta dig? -  Lifestyles Of  The Rich And The Famous - GC

5. Vad är ditt livs themesong? - Drift And Die - Puddle Of Mudd

6.Vad är din livshistoria? - Home - Chris Daughtry

7. Hur är skolan för dig? - Trash Unreal - Against Me

8. Hur kan du komma framåt i livet? - It's Not Over - Chris Daughtry

9. Hur kommer imorgon vara? - Waiting - Red Jumpsuit Apparatus

10. Hur är dina vänner? - Life Without You - Submersed

11.Vad finns i lager för nästa vecka? - Lost - Dead By April

12. Vilken sång beskriver dig bäst? - Take Me Away - Lifehouse (det stämmer tamefan ;)

13. Hur är det med ditt liv? - Emelie - Lasse Stefanz

14. Vilken sång ska spelas på din begravning? - Breath - Breaking Benjamin

15. Hur ser världen på dig? - No Cigar - Millencolin

16. Kommer du ha ett lyckligt liv? - The Day That I Die - GC

17. Vad tycker dina vänner om dig? - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clotes Off - Panic At The Disco

18. har du en djup och mörk hemlighet? - When Im With You - Simple Plan

19.Hur kan jag göra mig själv glad? - 10.000 Promises - BSB

20. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? - Moth - Audioslave (haha lite sanning i det där ;) som bara jag förstår, muwaha)

21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? - Rock N Roll Highschool - The Ramones

22. Vad är några tips till mig? - Pain For Pleasure - Sum 41

23. vad är min danssång? - No Reason Why - Takida

Dagens andra inlägg

Det blev lite senare till Anna än tänkt så jag blir upphämtad där av pappsen min. Och jag har städat på mitt rum idag, men det är fortfarande jätte stökigt. Har inte hunnit med allt, och nu ska jag snart ta bussen ner till C.
Ingen aning hur vi gör med Max som ska med ut idag, han kankse får åka ut själv lilla stackarn. Gud vad jag saknar honom, min lilla älskling <3
Nog med skitsnack nu, Pöss<3

Dagens inlägg

Hej alla mina otroliga 7 läsare.
Jag har nyss kommit hem från skolan, skrev provet idag, ojojoj vad dåligt det gick, skämta inte liksom.
Jaja, jag hoppas jag gjorde lite bättre ifrån mig på uppsatsskrivningen än glosorna, annars kommer det gå rakt åt Piip.
Jag ska sätta mig och spela lite cs, eftersom det var så länge sedan och det är så roligt! Helene snackade om att hon ville hem till mig och spela cs, då blev jag lite sugen. Jag är lite nördtråkig idag så det känns rätt. Sedan får vi väl se om Penis kommer för jag ska till Anna sen och rulla permanent. Visst är jag snäll Anna som stället upp trots att jag inte pallar? Huhuhu, krulltott there is.
Sedan ska jag ut till mitt älskade Dalarö. Men det ska bli svårt den här gången, jag har inte varit där sedan det hände.. Jag hoppas det ska gå bra. Jag vill inte, men jag måste kämpa :/

Hej

Jag kan inte ens beskriva hur mycket glosor jag har till imorgon. När man har så mycket av någonting slutar det alltid med att man inte gör någontiong över huvud taget, i alla fall i mitt fall.
Jag är hemma hos Maxen nu för att jag saknade honom och mådde lite piss.
Skit på er.

.

And something's breaking up 
I feel like giving up


Tjolahopp!

Sitter här och snackade nyss med mamma om vår kryssning i november. Haha, hon och Jörgen ska följa med oss, illa illa, stackarna. Men vad gör man, annars får vi ju inte åka över huvud taget. Better than nothing.
Kom på igårkväll att jag har engelska prov imorgon. Hade på något sätt rensat ut det ur hjärnan eftersom jag har så mycket andra läxor också, så det blir hårdplugg idag. Gjorde nyss färdigt en inlämning och ska börja träna alla glosor så vida jag hittar den där jäkla engelskaplaneringen.
Måste också skriva klart loggboken från Italien, och trust me, jag har inte kommit lång.
Har inte tid att sitta och roa er med mer skitsnack nu. Så dra åt pipsvängen och titta in senare.<3

Vårt projektarbete fortsätter...

Idag har jag och Helene fortsatt med vårt projekt arbete "Den kompletta flytta-hemifrån-guiden", eftersom vi hade lite ledig tid innan jag skulle till jobbet. Idag blev det en enkel förrätt.

Quesadillas

Man behöver(till en portion):
Två tortilla bröd
Skinka/parmaskinka
Ost
Olivolja
Eventuella grönsaker

Man börjar med att lägga skinka och ost på ena brödet. Sedan lägger man det andra brödet ovanpå. eventuellt krydda som man vill.
Pensla sedan brödet med olivolja på båda sidorna och stek det. Skär sedan upp i bitar. Färdigt!



Med lite tid kvar tänkte vi att vi kunde passa på att göra en efterrätt/bakelse också.

Hallonkaka

Hur god som helst!
Här orkar jag faktiskt inte skriva receptet för jag minns det inte i hududet. Men den blev jätte bra och är den enda grej hittils som fått 5/5 poäng av mig.


Smaklig måltid.

Hejsvejs!

Är med Helene och vi jobbar för fullt med vår matlagning till projektarbetet. Det är lite roligt att laga mat, man har ju nytta av det i framtiden och jag har hittills sugit på att laga mat. Bra och lärorikt.
Efter det här så ska jag jobba :/ suck. Men de behövs, jag har ju inte sådär jätte mycket pengar för tillfället. Och snart kommer det en massor med saker som ska göras, plus att jag blir 18 - Krogen!
Får väl se hur det går på jobbet idag, kämpa kämpa :)!
Ha en fin eftermiddag.

Hejsvejs :)

Jag och Helene har nyss fortsatt arbetet med vårt projektarbete. Vår matlagningsbok. Den kompletta flyttahemmifrån guiden. Vi har gjort äggtoddy med hallon till. Det var riktigt speciellt måste jag säga.. hm, jag gör det nog inte igen om jag säger så.


Enkelt som en plätt!
Ta ett ägg och häll upp det i ett glas (stort nog för att få ner en elvisp, alltså en av visparna på den). Men ta inte med äggulan. Häll i socker. Jag och Helene gick bara på känslan, och det blev tyvärr en aning för sött. Men man kan ta lite som man känner. Sedan vispar man tills det blir vitt och poröst. Klart!
Och i det här fallet i med hallonen efter.

Okej?

Vilken tur att jag loggade in på mitt min internettjänst. Jag hade tydligen 500 kronot på mitt kapitalkonto! HALLELUJA MOMENT eller vadå!? Har gått hela dagen och varit ledsen över att jag är pank och jag inte kan bjuda Max på nåt gott ikväll att äta. Ser man på, det där var ju bra.

Dagens inlääägg

Hejsan mina vänner.
Vaknade av mensverk i morse, kan det bli bättre eller? Jag fick hämta varmvattenflaska  och ringa Max. Sen skulle han till jobbet och  jag somnade om, yes!
Hade två lektioner idag. Och lyckades få ihop det rätt bra med alla tusenmiljardersmiljoner läxor som ska in snart, plus att jag läste ut processäckelboken till idag. Duktigt Emelie.
Ja vad ska man yttra sig om mer, en tråkig dag som denna?
För att göra någonting bra av dagen tänkte jag åka till Max och tvinga med honom på en mysig höstpromenad. All I need is love just nu. Även fast Max är jävla bimbodiva ibland. Skärpning gosse lilla.
Fast jag har lite dubbelmoral, jag vill stanna hemma, men vill ändå till Max. Jag kan kompromissa och stanna hemma längre och åka sen eller så åker jag snart.. Fan för mig själv.
Skit på er alla, jag hatar er :)<3

Bilder från Italien

Klicka för att göra bilderna större


Mina inköp i Italy

Detta var det enda jag unnade mig själv med i Italien.
Allting var faktiskt ganska dyrt. Inte ens marknaden var så billig(snackar kläder, för väskor var billiga). Och för att inte tala om Cola, ca 20 kr burken! Eftersom mitt cola begär inte är att leka med så spenderade jag nog flera hundra på det. Fast då knske jag ska nämna att alkohol var hur billigt som helst. Hade velat köpa hem till folk om det inte var för övervikten på min väska.
Ja, hade velat köpa en massor men jag hade skit lite pengar med mig, så lite att jag till och med fick låna 200 spänn av Helene för att klara sista dagen. Huuh.
Jaja, detta var min födelsedagspresent till mig själv. Jag ska snart slå in den hade jag tänkt, så det blir lite mer happy birthday feeling. Fast palla öppna om en månad, ja ska öppna paketen ikväll :)

Från vänster:
Rosevin ca 25 kr
Rött vin ca 13 kr
Rosevin (ser ni att den är söt och rosa?) ca 25 kr
5 par trosor (köpte ett par med grisar också) ca 50 kr
Schal från en marknad i Pisa ca 50 kr
Schal från HM (erkänner att jag är tråkig) ca 120 kr
Väska (också tråkHM) ca 70 kr
Skor! (Jag äälskar dem) från pimkie ca 350 kr
Sen små små saker som inte är med på bilden
Ca 750 kr.
Undrar ni vad jag gjorde med de övriga 450 kronorna?
Småpresenter till familjen gick på ca 200 kr
Då är det 250 kvar som gått på Cola och selecta maskiner i princip.

Halleluja

Vale o ja




Im home!

Nu är jag äntligen hemma sötnosar.
Jag har längtat hem men ändå inte.
Det är mer ansträngande än man tror att bo i en annan familj. Särskillt när ingen av dem kan så bra engelska. Men jag hade det jätte trevligt. Valeria är ju världens gulligaste och jag kommer nog sakna henne. Men hon ska eventuellt komma hem till mig i vinter, och Helenes Vanessa med, så ska vi åka skidor och så.
Alla bilder kommer in senare när jag lagt in dem, ska först städa mitt rum coh packa upp alla saker. Kom ju hem klockan 2 i natt :(
Pusselipuss

ITALIEN!

Italy here I come.
Idag åker vi. Hade panik igår och ville inte åka, men det är bättre nu så länge jag inte tänker på att flyga.
Men fan, tänk om hennes familj inte gillar mig eller nåt, vad ska man ta sig till då?
Jag kommer bo en timma från skolan, uppe i bergen.
Helene hade tydligen snackat med sin Italienare som sa att det var 23 grader, då var klockan 10 på kvällen.
Min sa att det var 10 grader på morgonen. Hah, det kanske är kallare uppe i bergen eller något.
Det ska i alla fall bli jätteroligt, hoppas jag :) Jag hoppas att allting ska gå bra.
Jag har pluggat massor Italienska på senaste tiden men inte nära på tillräkligt. Hennes familj kan ingen engelska alls, huhu.
Ha det så bra i Sverige nu alla mina vänner <3



Se fram emot massor med bilder när jag kommer hem älsklingar<3

Nu..

ska jag åka till farmor på middag. Jag vet inte hur jag ska klara det. Det känns så svårt.

Italien

Imorgon åker jag till Italien! Herregud vad jag inte ser fram emot att flyga. Men det ska bli kul att komma dit. :) Hoppas att Valerias familj är trevlig och så.

Trash

Skolfoto idag.
Soppåsetema.

Jag gjorde en klänning av min och Helene vhade den på benen och ville vara Lala.

RSS 2.0