Fredag kväll hos Johan


Vi såg en igenkotte

Och så fick jag åka lite MC.

Och så Anna i den sexiga dräkten.

Helliepellie

Hej!

Ville bara säga att Anna är världens sötaste :)
Alla borde ha en sån som hon ^^
Puss på dig!

God morgon

Sitter hemma hos Max. Ikväll är det studentskiva som gäller. Alla förberedelser och allting som hör till är såklart hektiskt och otroligt jobbigt men det löser sig väl. En aning fattigare lär man dock bli.
Laddar upp med lite musik som gör mig lugnare. Millencolin <3 aaah, så bäst I could die. Gamla godingar som Black eye. Mama mia!
jag ska väl snart åka hem och så, måste hinna med en hel del idag.

I know that you can see it in my eyes 
I'm not myself right now
My biggest problem is to compromise
But I'm sure I would know how
I show my tragedy with my black eye


Nej men vilken fin dag

Underbart, helt jävla underbart väder är det. Ändå sitter jag inne, men det har det varit värt.  Ännu en tyngd på mina axlar är snart borta. Jag har jobbat med min historiainlämning som faktiskt kan bli färdig när som helst. Det räcker med pluggande för idag, någon annan dag ska jag läsa lite till i några böcker och färdigställa arbetet. Härligt. Jag gjorde även mitt tal på svenskan i skolan, blev så stolt att jag vågade göra det. Allting känns lovely.
Ikväll ska jag antaglige, förhoppningsvis kolla Robinsom med min älskade Max. Om han orkar ta sig hit eftersom han är så jävla bakis idag XD Och imorgon blir det tillfixning mest hela dagen eftersom studentskivan är på kvällen.
Snart ska vi nog åka iväg till mormor som fyller år idag :D
Pokie

Godmorgon mina små piggisar

Nu är jag här med min lilla Anna i sängen, huhuhu. Vi myser jätte mycket tur att inte Max är här. Haha, nej skämtåsido.
Vi ska gå upp och äta brunch nu, sen ska vi gå till min skola. Fast nu började Anna krångla till det. Nej nu ska vi hem till henne efter skolan och hämta massor saker, njaha. Det går väl för sig då, Sen ska vi plugga.
Men först och främst mat för jag hungrar ihjäl. Poikie.

Provet!

Jag hade mestadels koncentrerat mig på glosorna under pluggandet till franska provet, vilket gav mig panik då jag fick provet och det var inte med en enda glosa!
Efter lektionen sa jag det till min lärare, och hon erbjöd sig att förhöra mig vid sidan av på lite glosor, vilket gav mig plus i kanten på det VGt jag fick på provet. Ja ni hörde rätt, VG!! Hon rättade proven direkt och jag fick vg, helt sanslöst, nu är jag stolt över mig själv. Nu vill jag kämpa till the bitter end resten av skoltiden. Fast det kommer jag antagligen inte ;) Är så lat.

Hejloj

Här sitter jag och är mätt i magen. Har precis smällt i mig frullerule och pluggat en aning.
Lördag till igår var jag på Dalarö och fan vad jag fick mycket gjort. Jag har pluggat så mycket franska att ögonen nästan trillar ut då jag kollar på böckerna. Jag har målat en massor, hela trappen och räcket, har rensat ut gamla saker ur rummet. Och när jag kom hem städade jag hela mitt rum som såg förjävligt ut, och allt jag har kvar idag är bara garderoben som jag inte hann med igår.
Idag har jag franska prov, vilket kommer att gå jätte bra. Då har jag äntligen det gjort!! Efter det börjar jag koncentrera mig mer på historia arbetet, yes äntligen kan jag göra det. Så ikväll blir det utrensning och plugg igen. Jag har blivit så himla duktig som tar tag i saker, inget mer latande här inte. Snart går man ju ut, jiiiha!
Ha en bra dag.

Pok

Jag suger på uppdateringar, fan alltså. Men sånt är livet. har så mycket för mig. Får väl börja skiva bättre igen när betygen är satta eller nåt ;)

Tjeotjena

Sitter här hos Macken och ska snart åka här ifrån, tänkte komma hem i tid innan jag ska iväg till skolan igen. Jävla poängjaktsskit! Hatar sånt där, och nu måste jag vara med på det istället för att vara ledig som varje fredag, det suger ju..
Så jag ska först åka hem, sen till skolan, sen direkt till jobbet vid 3, a jag tänkte inte stanna i skolan längre änm till 2, kan inte det. Efter jobbet ska jag antagligen bara hem och ta det lugnt, plugga, det kan behövas hur tråkigt det än är att göra en fredagskväll. Men som sagt, jag vet inte än.
Ja, nej nu ska jag äta frullebulle. See yah!

Bilder från "tantokvällen"

Det började hemma med lite chill i den varma solen från fönstret.

Söta lilla Bella :)

gulleHelene och alkis Max :)

Sedan bar det av ner till Tanto för lite picknick och grillning. Där nere i mitten av bilden sitter vi. Även Max bror vad där på höger sida. Sen blev det att gå hem och supa på lite efter mycket om och men vart vi skulle.

Det blev mycket ligga på golvet för Annas del! Och kramgo var hon.

Roligt hade vi :D

Max bet tag mig i läppen. Anna, ja kramgo som sagt. Klappa fint.

Tre mongon :D

Ja hmm, frågan är om man vill veta vad som försigår på den där bilden? Och påskkärringarna kom på besök.

Johan Anna johan, och vem tror ni inte Anna myser med på den bilden? Jo stackars avdäckade Maxen :)

Fjortis Johan och stackars lilla utsatta golvet-Anna.

Johans andra fjortis min. Och ja vad fan kom det där jag håller i ifrån? Det kan man fråga sig.



Hejsan my lovers

Hm kan inte förstå hur ni som läser fortfarande kan läsa denna blogg? Har ju gått och sunkat ner mig rejält. Men det är så mycket nu för tiden, hela tiden händer det någonting ich jag hinner aldrig dega vid datorn som förr.
Ikväll ska jag på Bellas studentskiva. Första skivan i år, fast jag ska bara gå på dem jag lovat. Skulle velat gått på fler men eftersom jag måste betala några biljetter själv sen går inte det.
Jag lovar att jag imorgon, eller nej imorgon är det skola sen jobb, aknske på torsdag, nej då är det jobb med, fredag kan jag ladda upp bilder från både helgen och nu ikväll.
Fan vad segt alltså ;)
men keep on waiting.
Puss och gurkor.

Sådärja

Nu är vi hemmastadgade nere i tanto, jag behövde dock gå upp igen eftersom ingen hade tänkt på att ta med min mat, snyft, haha, sen gick Hanna hit och skulle på tha loo så nu ska vi snart gå ner igen. Fan vad härligt att det är så nära. Och vilket väder! Gosh, himlen ju.
När, nu ska vi dra oss ner igen.
Pokie

Idag

Idag ska vi grilla i Tanto :D Ett gäng på ca 10 pers som vi lyckats få ihop.
Det ska bli väldans trevligt i detta fina väder :)
Hihi.

Tjoff

Idag har jag gått upp och tränat i ca 40 minuter :) Så jäkla härligt. När jag satt och jobbade igår tänkte jag på svett, svett svett! Det är så härligt att svettas. Hoho. Nog med det.
Till frukost blev det den kålsoppa jag hade kvar, nu är den slut, Yes! Sen en nyttig mumsig smoothie. Måste erkänna att denna gång blev det två glas, men jag ska ju jobba så det förtjänar jag. Tänkte köpa lite vindruvor att stå och knapra på under jobbdagen.
Jag har gått ner 3 kilo och 3 cm på "fettopåsen" som anna kallar det, och även 3 cm i midja. Inte för att det är så stor skillnad så det syns så bra men nu äntligen, äntligen är jag på rätt väg!

Om ca 50 minuter ska jag gå ner till tåget. Som jag brukar göra varje fredag när jag ska till jobbet. Nu är det ju inte fredag, men imorgon är jag ledig :) Härligt med lite mer motion.
Efter jobbet blir jag upphämtad av mamma och Jörgen, då ska vi åka till mormor på påskfika, mysigt. Efter det tänkte jag att det var bäst att åka till Max så nära som det är, så då sover jag där och imorgon tänkte jag eventuellt kontakta lite vänner om det blir fint väder för Max hade iden om en grilldag. Skulle vara mysigt faktiskt. Men nu är ju vädret borta. Det ska bli lite sol runt 2 imorogn, men blir det som idag ja då får man väl hitta på någonting annat. Kanske någon middag inomhus. You never know.
Älskling är ju ledig :D! Im so happy över det. Just vad jag behöver, min egna lilla älskling.

Nej nog med bullshit nu :) Ha en bra dag allesammans. Tackar gudarna för att det är regn idag när jag ska jobba, huhu.

Pokie

God kväll

Vad har man gjort idag.
Först inte så mycket.
Gick upp, tränade en timma, åt kålsoppa.
Gick fram och tillbaka mellan alla floder.
Gick fram och tillbaka ännu mer.
Gick och la mig en stund.
Gick upp igen.
Åt mer kålsoppa. Även en mumsmums.
Mötte Helene, åkte till Bibblan.
Lånade böcker till skolarbete.
Gick till centrum.
Unnade mig några nötter för att stilla hungern.
Gick till jobbet. Jobbade, jobbade, jobbade.
Mådde bra, mådde dåligt.
Ibland mår man bra när människor är trevliga.
Och det var baa trevligt folk idag,
Mamma mötte mig för en promenad hem.
Kom hem. Unnade mig och mamma lite bärsmoothie.
Bara ett litet glas :/ Kunde tryckt i mit 10.
Sen kollade vi rent hus mamma spelat in.
Samtidigt snabbläste jag lite genom böckerna.
Så diskuterade vi lite flytt och sånt.
Sen gjorde jag mig redo för John Blund.
Och nu är jag här.
Och ska stänga ner denna maskin och ta mig en tupplur.

Japp, det var min dag idag.

Just nu

Plågar jag mig mer på maskinen. Efter det blir det kålsoppa,  kålsoppa och kålsoppa. Suck. Jaja, idag är ju typ sista dagen.
Senare ska jag jobba, efter det ska jag sova. Mer spännande blir inte den här dagen.
Äh, back to buisness.

Så ja

Nu har man svettats ännu mer.

.

Varför.

Tjenixen

Har precis varit med mamma på hennes jobb. Det var lite spännande att se vart hon jobbade och vilka hon jobbade med och så. Trevligt. Sedan tog vi en liten tur till eko och rusta, fick inte så mycket köpt men det var trevligt med en lite åtkur med mamsen. Unnade mig även några godisbitar på vägen hem, efterom mamma köpte godis. Mums, såå gott. Påsk är ju påsk liksom. Men jag vsr duktig och åt soppan till lunch, sedan blir det lite mer soppa till middag, med någonting annat till.
Känner att jag behöver gå över till lite mer normala vanor, redan nu jag vet, men jag har verkligen förstått att man mår bättre av att vara nyttig nu, så jag ska tänka på vad jag gör med mitt liv egentligen.
Nu ska jag nog städa mitt rum lite tror jag, vet inte. Kanske plugga också (säger det jämt).
Ppookkiiee

Fan vad härligt!

Dieten börjar ta sig. Inte för att jag blivit jätte mycket smalare, men jag känner mig smalare, och det är kanske det som är huvudsaken egentligen :)

Just nu

Tränar jag medans jag kollar extreme home makeover. Härligt härligt.

:D

Såå fint väder ute.
Skulle snart dra mig iväg till Max, men eftersom han låst överlåset så måste jag vänta tills han slutar för att komma in till honom. Och så ringde Helene nyss och ville in till stan, så why not, då har jag någonting att göra i mitt väntande :)
Så jag ska gå om tio minuter.
Idag har jag kämpat vidare med kålsoppan och har tränat, bara en halvtimma blev det idag men det är för att jag ska ut och gå i eftermiddag, så mysigt så.
Jag hör av mig senare :) Pokie

4 dagar

Fyra hela dager har gått på min och Annas diet.
Och jag har inte heller varit alltför fuskande. Några chips ur en sån där miniliten chipspåse från selecta åt jag, 1 taco bröd och lite taco chips. Det är det enda jag ätit som varit dåligt. Sen har jag brytit dieten och ätit kyckling och kött två dagar, men eftersom det ligger på några senare dagar ändå är det ingen fara, bara att byta ut de dagarna till de jag bröt.
Idag är det kålsoppa, banan och mjölk dag. Vilket har gått super bra hittills :)
Har nyss tränat i en timma. Och ska snart äta middag, mums, kålsoppa.

Finnarna har börjat försvinna mer och mer, magen känmns inte lika svälld, humöret känns mer på en jämn nivå. Kan tänka mig hur det kommer att bli på två veckor. Student och Beach 09 here I come.

Bilder från fredagkväll




Hejsvejs

Sitter här och har inte mycket att göra. Max ska snart åka hem här ifrån, och jag har kålsoppan puttrandes där nere. Får hoppas att den blir godare den här gången ;) Fast i och för sig har jag i typ dubbelt så mycket kål den här gången, mitt magfett kommer inte att bli glada.
Jaa jag har ingen aning om vad jag ska göra idag annars. Anna frågade om jag skulle med till Sune ikväll men jag vet inte hur det blir, kanske får se. Annars skulle jag plugga idag hade jag tänkt men jag vet ju hur det går när man tänker det. Det blir ingenting av saken. Hmm hoppas jag tar mig i kragen och börjar plugga snart.
Tänkte ta en sväng på orbitrecen också, förlåt vet inte hur det stavas.
Pokie

Guten morgen

Sitter hos Max, tänkte egentligen gå upp tidigare men nu blev det så här ;)
Igår var första dagen med kålsoppan, och jag klarade den! Med mycket möda kan jag säga. Redan första dagen och jag blev sugen på allt annat som finns att äta, men, keep on kämping. Idag är det dag 2, grönsaksdagen. Får bara äta soppan och grönsaker. Fast nu på morgonen tänker jag fuska och äta upp några apelsinbitar som bleva av från  gårdagen, kalla det fusk om ni vill, haha.
Okej jag känner själv hur sjukt det här låter, men det är värt ett försök. De dagar som kommer att bli svårast är ju såklart kött dagarna! Jag hatar kött, vill bara spy på kött och jag har faktiskt nästan varit lite vegeterian ett tag nu, almost. Och så måste jag gå och äta 400 gram kött två dar, uschli. Men jag måste för jag får inte bli undernäsd :)

Ja men nu ska jag gå och värma min underbara kålsoppa ;) Sen ska jag snart tänka på att dra mig hemåt innan jobbet.
pokie

Bilder från tisdagen
















God eftermiddag

Det blev inte en så stressad dag som jag hade trott. Jag ringde och sjukanmälde mig på jobbet, eftersom jag faktiskt känner mig väldigt krasslig idag, Jag och Helene sket i att åka till stan och stannade hemma hos henne och gjorde tre saker till vårt projektarbete. Kakan jag gjorde är färdig precis nu och ska skäras upp och smakas.
Vi var nyss i centrum, jag köpte alla ingredienserna till kålsoppsdieten jag och Anna ska börja med you know ;) Så nu ska jag snart hem, äta middag, gå tillbaka hit efter det och smaka kklappgröten Helene gjorde idag, sen gå hem igen och börja matlagningen :P Så kommer Anna till mig också :) Trevligt trevligt ska det bli.
Pokie

Haha

Ojdå, där gjorde jag det igen ;) Men shitthesame.
Ja idag blir det en väldigt stressad dag.
Jag och Anna ska ju börja med våra kålsoppor imorgon! Och jag har inte haft tid att göra min än, och den tar två timmar att tillverka. Satan alltså. Idag ska jag hem till Helene äta lunch sedan åka iväg och säga hejdå till danskarna, efter det ska jag direkt till jobbet och slutar 8, ja så när ska jag kunna hinna med att göra min jäkla soppa!? Den enda chansen  jag har att hinna är om Heklene kommer och byter av  mig klockan 6 idag, men då kommer jag inte få tillräckligt mycket pengar att betala studentbiljetter med och sånt där skit. My god jag har tre stycken att lägga ut till. :(
Jag hoppas hoppas hoppas att jag ska hinna med allting idag, men jag tvivlar starkt!
Pok

Ojojopj

Jag är full och jag har gjort bort mig så in i h vete ikvllm, men vem bryr sig e4gentligen? lla gör det bäl någon gånr. OCh alla i vår klass vcar inte änglar de helle.
Imorgo0n ska jag upp vid klockan 9 typ oh sen ska jag hem till Helene och käka en bruncxh. Sedan ska vi väl in till stan och möta danskarna och säga hejdå. Inte fan vet jag vem jag ska säga hejfå till men någpn i alla fall.
Whatever. jag behöver sovs.
btw iKVÄLsnackade jag danska och FAN VAD JAG ÄGER
JAEG ÄELSKER DAIJHG,
SEN TYP TÅGET GÅR SNART -MEN JAG HAR GLÖMT.
jag ska såååå kolla mina bilder nu.
Pokiiie

RSS 2.0