Haha

Ja det var Niclas som skrev det där förra inlägget ;) Men det kanske stämmer jag vet inte, det beror på vem man frågar ;)

Jag och Anna har varit med om det pinsammaste på länge idag :) DET var verkligen roligt. Och vi har verkligen fått leva ut till att vara barn igen. Det är så härligt sådär, att känna sig som 14, huh?Vi har varit i huset och doppat fötterna och fånat runt lite. :D Härlig sommardag alltså.'

Imorgon ska vi till huset och sola hela dagen, och sen ska vi väl hem och fixa oss sedan bär det av till jobbet. Man vill ju inte att en sån dag ska bli förstörd av jobb, men money money money<3

Nu ska vi kolla film och sen sova, måste ju orka upp i tid. Powkie

Jag är en crackhora !!!!

Hej jag heter Emelie och jag är en crackhora bara så att alla som löser min blogg vet det!!!!!

Surprise

Jaha här satt man uppe i godan ro och gjorde ingenting när Niclas helt plötsligt ropar på mig att det står någon kille utanför fönstret "han tar upp mobilen nu", eh va? Ja, jag tror han ringer dig"
Då var det lilla David som kom och hälsade på.
Så vi gick ut en sväng på promenad :) Vi gick bort till huset och kollade och sådär. Nu börjar det hända lite grejer där borta så det var väl roligt att visa. Och å snackade vi om ditt och datt, alltid trevligt.
Där tog min dag en helomvändning, nu är jag skittrött och ska nog lägga mig till ro snart. Så är det när man är en liten sjukling.

Bilder jag inte la ut från DHW finalen och taco kväll hos Bella

Belliknodd kör :)

Så ska det se ut!

Mina små flickor :)

Haha den där jäkla bröd värmaren.

My little penis, my little penis, my little penisknoodd(8)

Pictures

Puuh, jag har suttit inne hela dagen (för jag får inte sola, trust me, jag skulle solat om jag kunde, jag låter som värsta innesittaren) och bestämt mig, ändrat mig, bestämt mig, försökt gå ner i priset. Ja, jag beställer ju massor med bilder. Jag är uppe i 344 bilder nu. Mitt rese album kommer att bli så fint.
Det jag beställer nu är bilder från...

Italien, Genova, Chiavari, Terrarossa, Sestri Levante, mm.


Turkiet, Antalya, Side <3


Frankrike, Marsielle, Toulon, Le Lavandou<3


Danmark, Köpenhamn, Roskilde.

Tjena tjena lilla bloggen

Jag har hostat hela natten, är öm i hela kroppen, tror att det är träningsvärk faktiskt. Men jag tänker inte säcka ner. Idag ska jag vara effektiv hade jag tänkt. Visst, jag orkar inte ligga ute och steka idag, det är inte bra för mig, men jag tänkte städa, packa ner gamla saker i lådor osv.

Jag blev så inspererad av Emma som hade beställt hem digitala foton och fått 100 gratis så jag bestämde mig för att göra det samma. Jag hatar att bara ha mina bildert på datorn, jag vill ha gamla hederliga fotoalbum! Så nu ska jag göra ett rese fotoalbum med bilder från alla mina resor. Skitkul! :D Men ag måste verkligen skaffa mig ett tjockt album så mycket bilder som jag har. Haha, eller typ tio stycken!

Nu ska jag äta frullerulle och fortsätta mrf uppladdning av mina bilder. Poki

Free hugs

Haha roligt, såhär skulle jag kunna tänka mig att gå klädd. Se hur många kramar man skulle få.





Forever21<3


Vägen hem

Det blev en båt och bilfärd på hemvägen denna gång. Vi åkte båten till G-berra och tog bilden där ifrån hem sen.






Dalarö

Det blev massa badmintin trots min sjukdom så idag mår jag såklart sämre,

Men lika glad för det är jag.

Nisse frpn grannhuset. Oh så söt.

Senare skulle Anna och Niclas bada, jag fick ju inte.

Vilket var skittråkigt,

Hittade min gamla fina inristning.

Haha sen ville jag klättra lite och gud så svrt det var att balansera sådär.

Anna med sina mysiskläder på.

Haha inklippt niclas?

Jag och Anna ristade in nya grejor.

Oh I love my feet.

Stället jag alltid kommer att hålla närmst hjärtat.

Nu

ska jag åka hem ifrån Maxen. åka hem och sola i någon timma eller så och sedan dra och möta Anna och åka till våra kära jobb togätha. Fan vad varmt det är är här, det är så man smälter.

Efter jobber kommer pappa, Niclas och Max så åker vi ut till mitt kära Dalarö <3 :( Och imorgon kommer Anna och Helene ut dit. Ska bli skj. Anna jobbar ju hela tiden men jag och Helene ska bada och sola hela lördagen och söndagen. Och Max med. Det ska bli så mys. Äntligen är det sommar.

Den Mallorca resan vi tänkte boka finns inte kvar, tyspiskt eftersom jag tog ledigt igår, men vi funtar på att åka till frankrike i Aug istället så tar vi sista minuten i Sep. Då åker vi bara en dag innan och klommer hem en dag efter det vi egentligen skulle. Så blir ju vi 6 pers! :O Omg, kommer bli sååå trångt, men mysigt. Jag får ta med två Max får ta med två. Och sista natten bor vi på hotell i Marseille, eftersom flyget går kl 06.30.

Dags att prata med alla inblandade så att vi kan boka snarast möjligt.
Le Lavandou in my heart<3

Ser fram emot. Ciao<3

Vattenkrig













Time for work, see you tonight
tonight (goodnight)
tonight (goodnight)
your embarrasing you, your embarassing me
so godnight, godniiiight

Just nu - på lönedagen.

Steker i solen.. ahh!

Sen ska vi till jobbet jag och min anns, och imorgon jobbat vi samtidigt med :) Super!

Pokilove to you<3

Nyss






Idag, en mysig dag.

Efter jobbet...

Fördelarna med att jobba i en mataffär. Allt man får ta med hem.

Vi åt lite i sjödalsparken.

Och när vi kom hem hade vi lite mys på baksidan :)

Soltimmar

Idag ha tjockis jag och min lilla fet anna legat ute och stekt oss :) Så härligt det var. Får bli mer stek imorgon.
*hoppas*



Dags att dra till jobbet. Ciao.

Helene 19, middag med pirattema












Senare gick vi ut som på gamla tider




Oh that day, that day

Haha fixat och klart, nu ska det bearbetas :)

Mina nya skor

Hahaha, mina älskade stripp skor. Haha nej skämtåsido. I love them, De är lite trånga i tårna och lilltårn sticker ut en aning, men jag bryr mig inte. De har kommit för att stanna.


Från Nelly

Igår.

Tanto var såklart folkrikt i detta fina väder. Folk satt kvar med eld till klockan 2 på natten.

Åh en sån härlig dag det var. Det är rå otroligt fint när solen lyses hos Max.

Vi åt jätte god och nyttig middag :)

Love it




Forever21

Plans

Wish I could stay here, but now I understand, I am standing in your way..

Emelie ska söka lyckan på annat håll. Japp.
Jag har börjat kolla runt efter jobb, utbildningar, boende.
Det lutar mot att först och främst åka på bartenderutbildning. Frågan är bara var?

  1.  Antingen åker jag nu (!?) till Magaluf, går utbildningen, stannar kvar där nere fram till oktober och jobbar.
  2. Eller så åker jag till Phuket i vinter och satsar stenhårt, men då måste jag ju komma tillbaks till Sverige efter det.. fan, där sprack den ;)
  3. Jag åker ner till mitt kära Side efter en utbildning för att fösöka få jobb där, kanske på cafe dreams, vid poolbaren på Side star beach eller på Athena club!
  4. Jag tar det där med Mallis fast nästa sommar (2010)
Nej men jag tänkte att om jag utbildar mig till bartender har jag i alla fall ett bra yrke att jobba med på ställen som får besök av svenskar. och det lär ju vara lite lättare att få jobb på det viset än att bara chansa och hamna på någon affär..

Is it true?

Jag mår så dåligt, jag har sovit mest hela dagen. Sovit och kollat på film, allt för att ta mig ifrån verkligheten.
Jag har aldrig någonsin känt mig så här meningslös. Nog för att jag mått dåligt, men aldrig så här meningslös. Snart förändras allt. Det kommer inte finnas ett spår av min värld. Var ska jag då ta vägen? Jag vet att jag kommer ge mig iväg, jag har alltid sagt det, och jag behöver det. Det finns ingenting som håller mig kvar.
Det som var bra, åtminstone så bra det kunde bli. jag bara undrar när det ska gå min väg?
Det svider så mycket att jag vill riva ut mitt hjärta. Det bränner, sticker, och det dunkar. Den jäveln fortsätter dunka trots allt.
Jag undar varför.

Svejshejs

Jadu, igår var det sjukt kul :D Ja, det har nog inte varit så roligt på länge.

Jag har så mycket bilder till er sötisar, som ni ska få. Men nu ska jag dra till jobbet snart så jag hinner inte nu.
Det är från vår DHW kväll och från igår.
Imorgon är det ju midsommar! :) Jag ska ta med mina diamanter ut till Muskö, och vädret ska inte förstöra för oss, vi ska bada i poolen, åh vad vi ska bada och steka. Fast snart kommer jag ju ha pool vid mitt eget hus så ;) Muhu. Och dansa gordorna ska vi såklart göra :D Haha roligt ska det bli, en lugnt midsommar med släkt och vänner. Vad jag behöver :)

Ne, Anna började på jobbet två idag och nu ska jag åka snart, jag börjar ju 4.  Jag undrar hur mycket av de 14 pall som kom in som jag hinner prismärka ;) återstår att se...

Bakismonster på er <3

tja

Vi är fulla. Ja och fula med, men det beror på vem man frågare. REDLÖS ARBETSLÖS nej för jag har två jobb, två jobb i denna ekonomi, jepp. Vi ska sova, men Anna smsar med Alex, oh den där alex, pefect match for her. Anna är jätte gulligt <3 Gull med hull.

jaha

Ännu en sån där lugn skön dag man inte vill göra någonting men som blir föstörd eftersom man ska till jobbet vid fyra.
Idag har jag alla fall lyckats få lite färg :D En bra start till alla tusen miljoner resor jag ska göra i sommar *fniss*
GRATTIS MAMMA <3<3<3
See you after work

Igår, den fösta sommardagen

Visst det var skitväder hela dagen igår. Och hela dagen låg jag inne seg som fan, men på kvällen blev det wonderbra. Det är inte allid vädret som behöver avgöra sommarkänslor.

Först åkte vi till det nya huset, vi har ju fått nycklarna dit nu. Och jag började planera mitt nya rum. så kom Anna och Bella dit och hämtade mig och Niclas.
Vi åkte iväg med Bella o Bil till Kvarnsjön. Där vi tog årets första dopp. Den som kom sist i skulle bli ett rövhål, så jag hade klätt mig redan innan och doppade mig först. Såklart blev Anna rövhålet, who would have thought?
Efter det åkte vi till sundby och klämde oss in under trådarna, som inte var el, till alla hästar. Hmm hur skulle man locka till sig dem? "aooooaoooooaooo" så kom alla trippandes mot oss. Då klarade vi inte riktigt tryckket, och vi gick ut ur hagen. I hagen hörde vi tydligen inte hemma ;)
Sedan drog vi till statoil och käkade glass på en parkering, sen till statoil igen och köpte gott och åkte till anna och kollade i taket lyser stjärnorna. Sorgligt. Sedan fick vi kjuts hem.
Åh vad underbara vi är<3

När jag gjort om lite i denna, kommer den bli helt underbar.

Självklart att jag har balkong från mitt rum. Tar år mig äran att fixa.

Niclas på jätte balkongen.

nej fy bella :D

Annas älskade sushi. Väntar på att bli insläppta, glömde nycklarna.

Flickor utanför hagen :)

Nej men heheh, kom inte närmre nu va?


Tuday

Niclas skulle ut och fiska..

Vid bryggan var det söta små andungar, och Carro berättade en tragisk
historia om den fina svanfamiljen vid trekanten, tragiskt.

Lilla Carrosen <3



Spending my day...



fuck you

It hurts so bad, all those things you said 
I feel so cheap, used and untidy


.

över min smärttröskel

HEJ HALLÅ

Hej hej blogg hej.
Nu har jag och Anna smällt i oss tacos för andra gången, första gången var igår kväll. Oj hur kommer det sig att jag hade glömt hur underbart gott det var? Himmelriket.
Jag ska snart dra vidare till jobbet. Känner mig väldigt svagt motiverad i detta väder, blir bara depp då, men skit samma. Efter blir jag upphämtad av papps och sen ska vi ut till mitt himmelrike nr 2. Näst sista gången, jag kan inte förstå det.
Men på lördag kväll ska vi på parteey i Haninge med Magnus som kommer till stockholm, antagligen i alla fall. Om jag kommer att orka.
Jaja, hmm, har inget mer att skriva.
Hörs sen. Pok

Låtar jag alltid kommer att koppla till vår roadtrip..



Roadtrip

Bella tog körkortet igår. Och vi bestämde oss för att lämna stockholm och vara ja, lite impulsiva. Så det blev destination Arboga i alla fall :) Vi bestämde för att åka hem idag istället för imorgon, men det var nog bara tur för campingen var verkligen ingenting att hurra för ;)

Men, jag börjar från början...

Bells kom hem till mig där jag och Anna väntade. Sedan åkte vi förbi och hämtade Helene. pantade burkar. Stannade vid willys i Tumba och köpte godis och våtservetter och dricka ;) Sedan bar det av. Haha, till Södertälje. Där böev det stopp på Max och vi åt på svenska.
Ja efter det började den riktiga resan och vi hade en skitrolig väg dit. Som bara tog två timmar, vilket till och med verkade som en kortare resa. Gosh I loved it. Tllslut kom vi till "hinkarna" och jag började känna igen det lite, så vi åkte upp till centrum, stannade där och gick runt. Hmm, man kunde ju typ gå igenom staden på fem minuter, men den var väldigt vääldigt mysig. Vi försökte ta in på hotellet, men det var fullt (?!). Så vi skulle preöva med den där campingen jag inte hade fått något svar av på mejlen. Krakaborgs camping. Hm ja när vi kom dit verkade det inte direkt som världens seriösaste ställem, gubben som hade det var väl söt, men oj så konstig. Och så var det nån annan gubbe och några irländare, nej blä vill inte gå in på det närmre. Men en stuga för 350 kr, spikat!
Då var det ju tydligen studentfest inne i Köping där Mange höll till så vi drog dit. Vi åkte bort oss men tillslut hittade vi skolan de var utanför. Tydligen någon knasig tradition att tälta utanför skolan, haha det var typ hur mycket folk som helst och jätte mysigt! Tänk om vi hade såna gemenskaps saker i Sthlm, jävla drygstad.
Helene ville åka hem till campingen så vi åkte hem med henne och Anna och så åkte jag och Bela tillbaka,. ett himla åkande, men det var det värt. Umgicks med lite sköna lirare och sedan bar det av till vår oootroligt mysiga stuga.

Efter att ha sovit på ett golv var jag lite stel på morgonkulan men det är lugnt. Vi åkte till örebro efter ett stopp vid Pizza hut. Här har de ingen jävla fånig bordsplacering, och så kostar det bara 75 kr för buffen och så får man ta hur mycket dricka man vill i det priset. We love it. Där proppade vi oss mätta och far iväg till Örebro.  Efter mycket möda, vi hittade först inte infarten..
Där blev det lite shopping, i alla fall för lilla min del. Och Bella köpte en jättecool lila klocka :)
Sen handlade vi dricka, fan vad törstig man var hela jäkla tiden. Och så körde vi en roadtrip hemåt igen. Förbli hinkarna då¨också såklart ;)

Det var en lyckad och supermysig resa.


















































köpa köpa köpa







Hehe

Jag har ett helt inlägg med text och bilder från vår lilla tripp men jag tänker inte lägga upp det förrän imorgon då jag fått Helenes bilder med så jag kan sammanställa alla bra bilderna :)
Pok

Hejdå allihopa!

Nu drar jag och älsklingarna på mini semester!!
Hörs på torsdag.

Idag

Idag ska vi åka iväg, jag och mina diamanter.
Första tanken var roadtrip till Arboga, men efter att ha hört av oss till två olika campings och fått svar av en kunde vi inte åka dit. Att spendera massor pengar på en sex bäddars stuga var ingen ide, trots alla roliga aktiviteter det stället hade.
Antingen ringer vi den andra och beställer stuga till ikväll men jag tror inte vi hinner.
Det är lite osäkert var vi ska ta vägen, och det är liksom idag, men jag vet att vi kan få allt att funka.
Bella skriver provet idag, och jag vill vill vill verkligen att hon lyckas. Om inte, så får vi åka kommunalt ut till Tynningö.
Jag tror att vi kommer sova på Tynningö ändå, det lutar åt det :), och gud vad jag saknat det. Och hela imorgon åka iväg någonstans längre bort på en liten tripp! Åh det kommer att bli så himla roligt.
Jag har verkligen världens bästa vänner! Och nu ska vi fan fira att vi har varandra, were gonna have the best time of our lifes, Oj jag måste ju fixa lite musik till resan.
Tre dagar med er babies, all you can ask for!

Pok

Fler bilder kommer...

.. Från min underbara student. Keep on hanging.

Studentbilder


Dagen innan var det studentlunch. Här har vi kära Mats :)

och vår lilla Haydar, hejdär.

Sen kollade vi på Sågbäck. Här har vi Jennie och Lelle :D

Och gullebella :D<3

Mina fina diamanter <3

Oh so happy :D

haha nästan klar.

Oj vad klaaadi ja var.

haha skutt. Hänger i luften.

Champagnefrukosten var hos Steffi. Hade dukat upp massa gott jättefint.

Alex :)

Sedan blev det såklart mösskrivning.

Det var jätte trevligt :)

Och så blev det gemensam bussresa till skolan.

Söta flickor.

Mer mösskrivande och brunch i skolan.

Ett glatt gäng :D

pojkar som spelade skitbra, rock ofcourse.

har aldrig sett så många lyckliga människor :P

Ellinor höll tal och var jätte duktig.

Och rektor Mats med såklart :)

Sen sprang äckelspid upp så scen så då gjorde vi det med.

Så kom Jörgen och vi började pynta flaket.

och vår klass sprang ut först! För vi är såå bäst.

Här har vi den lilla skaran.

och här har vi alla :)

Johan, mormor och farmor :)

Flakåkning :D Roligaste jag någonsin har gjort :)

Så vinkade man hejdå.

Kära mor <3

Folk på flaket.

Jag Helene och en gulli tjej.

haha crazy fucks.

Sedan åkte vi bara 6 pers hem från stan igen.

Jonte och jag, vi visa ,önniskor liksom :D

Solver och guld :D

Så blev det mottagning :) Favoritpöjkarna o ja.

Och fin tårta :D

Jag och Max på väg hem till han på förkrök.

Sen låg jag halvdöd hos Max och kom sen iväg till slutskivan.

Haha

Kom på hur mycket jag saknar Side Star Beach, och började söka klipp på youtube. Hittade ett klipp där hotellunderhållaren som blev kär i Max var med. Haha han var helt och hållet galen. Wanna play dart? Shit alltså vad roligt vi hade där nere.

Ja men på tal om det i alla fall tänkte jag visa er hur det går när pappa ska fota...




Aldrig varit så GLAD!



Studenten

Tack kära klass för alla dessa bra och dåliga stunder<3


FLER BILDER KOMMER: FRÅN DEN LYCKLIGASTE DAGEN I MITT LIV!

Hej hej hallå

Idag har jag städat lite, och varit med Anna, sen jobbat. Inte så mycket mer med det. Fick promenad med mammsen hem och nu sitter jag och kollar på Girls of the playboy mansion <3 dubbelavsnitt, love it!
fixar och trixar ltie inför studenten, och börjar faktiskt bli ganska nervös. Jag hoppas på ett mirakel så det inte blir regn. Men om jag känner mig själv kommer jag nog kunna ha väldigt roligt ändå ;)

Imorgon ska jag upp tidigt och handla med mamma inför mottagningen. Sen blir det lakanfix och studentlunch i skolan. efter det ska vi kolla på nät Bellisen springer ut :D och efter det ska jag jobba :P  Sen blir det hem, storstädning, slutfix. och sen. PARTAY!

Ne nu är reklamen slut. Vi hörs imorgon. Ich btw, nu har jag en ny laddare till min kamera, så snart kommer jag kunna lägga in mååånga bilder.
Pokie

Tjänare

Igår var en underbar dag. vill inte ens kolla ut genom fönstret idag :P Hehe.
Dagen började med skolan, då jag fick in nästan alla pengarna för flaket, vad duktigt av klassen :) Sedan åkte vi ner till centrum och mötte Bella och Anna, hade picknick i sjödalsparken.

Började planera vår roadtrip nästa vecka. Eftersom Bella tar körkort på tisdag ska vi ta en sväng till någon närliggande stad och sova där två nätter, komma hem på torsdagen och åka direkt till jobbet :) Men jag opererar mig på tisdagen också så jag lär få sitta med smärtan ;) Haha om ni fattar :P
Kommer bli så jädra kul, så jag hoppas du får låna bilen Bellsi <3

Ja sen åkte jag och Bella in till stan, Helene åkte hem och Anna jobbade. Där shoppade vi skitsnygga skor och lite annat, och drog hem till Maxen. Sedan drog vi tre till Långholmen och käkade vattenmelon. Och sen och Helene och Anna in så gick vi och åt på Dragon house. Sen bar det av hem.
Vilken underbar dag. Jag tycker om er så mycket så mycket så mycket.


Idag är det regn. Ska till skolan en snabbis och köpa skivabiljett till Johan, och sen hem och städa. Så som mitt rum ser ut, måste jag börja redan nu. På fredag PÅ FREDAG!!! Fan inte ens regn kommer att kunna förstöra min dag! Studenten <3

Godnatt :)

RSS 2.0