Nej nu ska jag ta och berätta..

...för er vad jag sysslat med idag då.
Jobbat med båda cheferna, dagen gick skit fort eftersom det var full rulle hela tiden, tummen upp japp japp.

Tacosen var klar när jag kom hem såklart, som varje fredag, lyx mums. Så nu har jag precis ätit och ska inte göra någonting mer faktiskt. Det blir en luugnt helg tror jag.
Imorgon ska vi på spelning, efter får jag se om jag drar ut eller ej. Vi märker helt enkelt!

Att jag aldrig orkar byta min startsida! Vet jag ens hur man gör det? Hmm.. Jävla msn sidan som kommer upp hela tiden. "Vill du också morgonkramas?" JA DET VILL JAG. God damn.

God kväll.
Pok!

tjockiis

Trots allt mitt svepande nu för tiden tycks jag fortfarande inte gå upp det jag förlorat :o. Jag har kommit på en nackdel med att jag gått ner i vikt, nej tuttarna är kvar, men mitt favoritmidjeskärp genom tiderna (som jag nästan höll på att glömma i en påse på wedins) har blivit för stort! Gaah!

Äh jahaja hörni era små grisar. Idag har jag varit och jobbat, var så lite folk så blev skurning av golv idag med, kul. Men jag fick fyra lådor med småprylar att sätta upp på ställ, det är typ det roligaste jag vet!

Nu sitter jag här och dricker te och försöker komma underfund om vad jag ska göra, var jag ska ut, vem jag ska ut med imorgon, förhoppningsvis någon och någonstans. No time för skruttis här icke.

Fin bild på min sötnos till bror från igår ^^



pok o pök o krök
/Mellps

Blä blä blä

Jag klagar när jag jobbar, och jag klagar när jag är ledig. Hur fan ska jag bli nöjd då?
Såå jobbigt att sitta hemma en hel dag utan att göra någonting. Jag borde gå ut, vadfan, lämna huset men pallar inte. Idag somnade jag till och med en stund. Måste skaffa mig nåt intresse ;)
..eller Kreta. Gud vad nervös jag blir av tanken. Är jag verkligen redo än? Jag borde vara, så mycket som jag hatar allt och vill här ifrån. Nystart =bra?

Jahopp, ikväll får det väl bli någon tragisk kärleksfilm så jag kan gråta av mig lite. Kanske man skulle baka en kaka och tycka synd om sig själv med? Haha! Nejdå :)

Pok!


Bästa helgen på länge.

Yes det var den! Helt awesome!
Nu ligger jag här och har skittråkigt, kunde lika gärna gå och sova nu för jag är sjukt rastlös och vet inte vad jag ska hitta på! Hmm, lalala.
Ha en fin kväll. Jag ska gå och pussas med John Blund.


Just det!
Den 16e ska jag på intervju angående jobb på Kreta -Almirida, där jag och Anna var. Jag fick den! Omg, så nervös.

Ouuusch

Känns helt hopplöst idag.
Allt med Max och allting bara, blä, jag vill flyga iväg och bara glömma hela min existens så att jag kan starta ett helt nytt liv.
Väntar fortfarande svar från Langley. Tänk om jag bara kunde ge mig iväg ett halvår, underbart eller vad?
Önskar att jag inte gick upp så tidigt imorse. Känns redan som att dagen är slut trots att det är fler timmar kvar tills man kan börja tänka på refrängen. Herrejisses.
Jag har försökt hitta på massor med grejer idag med vad jag än gör eller tänker att jag ska göra är skittråkigt så jag är sjukt uttråkad.
Klubb onsdag någon? Haha!
Nej nu får jag försöka göra någoting.. hmm..
Pok

Emelie på bättringsvägen

Jahaja, nu har man lyckats rycka upp sig en liten aning i alla fall.
Jag har haft ständig huvudvärk i fem dagar nu och det är otroligt tröttsamt, men hey, what to do. Jag undviker att ta för mycket tabletter så jag har vant mig. Är fortfarande väldigt förkyld men jag tänker jobba på måndag no matter what.
Det var nog en riktig jävla infuelsa jag åkte på, inte kul, men jag är glad att det snart är över.

Vad har jag då gjort dessa dagar, ka jag vara helt ärlig?
Lördag- Låg i sängen hela dagen.
Söndag- Låg i sängen helöa dagen, sjukanmälde mig för mån.
Måndag- Sängen halva dagen soffan resten.
Tisdag- Satt i soffan hela dagen.
Onsdag- Satt i soffan hela dagen, sjukanmälde mig för tors o fre.
Torsdag- Satt i soffan hela dagen.
Fredag- Soffa, Handlade med mamma, lagade mat!

Det är det enda jag gjort, så det kändes konstigt att sätta på sig vanliga kläder igår när jag skulle till centrum med mamma. Och idag är jag påklädd och redo att åka till pappa då han kommer och hämtar oss snart. Idag ska vi ta det lugnt, och imorgon ska vi typ på bio eller någonting sånt.

Ha en bra dag alla friska människor.

Här sitter man med tionde tekoppen, typ

Jag är stört sjuk! Japp, helt otroligt. febern har bara stigit under dagen, och jag har knappt vistats utanför min säng.
Det började igår när jag jobbade, började känna mig slemmig i halsen, sen kom allt på en gång när jag hade slutat och väntade med Anna. Mamma hämtade mig i Huddinge centrum som tur var. Började nästan gråta så skönt det var att duscha. Låg i sängen, kollade på film, orkade knappt äta fajitas (!), och när jag skulle gå upp och borsta tänderna kom det som en smäll! Frossa i hela kroppen, skakade som en gammal kärring, jag kunde inte ens göra det jag skulle, borsta tänderna vill säga.
Idag har jag legat här med feber hela dagen. har hunnit kolla igenom fler filmer, har druckit massor med te, har ätit några kex, sovit, vaknat och nu är det dags för några skorpor. Jag börjar känna mig jättehungrig. Hoppas jag kan få i mig mer sen..

Snälla gud om du finns, låt mig inte dö i feber. Och snälla gör mig frisk till imorgon så jag slipper sjukanmäla mig till på måndag. Amen.


Suck

Jaha, idag var en ny dag, nya tag. En hel dag framför mig på jobbet. Sen när man kommer hem är man trött, lägger sig, går upp och jobbar igen. Skulle vilja ligga kvar i min härliga, mjuka, varma säng, så svårt att gå upp ibland, men när man måste så funkar det ju faktiskt. Nu ska jag bege mig.
Ha det.

Några bilder fanns det faktiskt!



Im done with this, feeling like a idiot.

Hejlu! Godmorgon, god eftermiddag, god whatever.
Jag är bakis som 17. Yes, trots den där äckliga jävla brustabletten. För första gången detta år bryter jag mitt nyårslöfte att känna mig awesome all the time. Kan inte hjälpa det, idag är en sån där dag jag önskar att jag inte hade vaknat upp. Men jag antar att jag inte kommer slippa de dagarna heller, det är svårt att lova sig själv, men jag lovar att det inte ska gå lika långt som förra året. ;) Jag är awesome.

Igår kväll var roligt i alla fall, men jag tog inga bilder! Eller vänta, låt mig tänka.. gjorde jag? Det måste jag kolla nu, haha..

Nej nu ska jag gå och äta upp hela köket, är grymt hungrig trots kyckling woken och mezzalunan på nattbussen,hah!
Pokii

Tonight's gonna be a good good night..

Kom hem nyss, efter en liten runda i C. Mötte upp Niclas och hans vänner och åt greksallad på pizzerian. Jag och Niclas gick hem där ifrån och mina lår känns fortfarande som istappar, haha, helt illröda är de.

Om typ två timmar kommer Bells över så ska vi föra lite, för ikväll blir det trettondagsafton på Bridge. Så jag laddar redan med lite fjortismusik och cola (som senare byts ut till drinkar a la Emelie & Bella).
Ha en bra kväll!

See you bitches!

Godmorgon!

Imorse var jag otroligt trött av någon anledning, mammsen väckte mig och sa att mina kusiner skulle komma, men jag somnade om. Nästa gång blir man väckt av en mamma som helst plötsligt förvandlats till "småbarnsmamma" och börjar kickla mig och säga "nu kommer spindeln nu kommer spindeln" Haha, shit alltså. Och mina små underbart gulliga småkusiner bredvid.
Nu har vi precis ätit lite, och mamma har plockat fram alla mina gamla leksaker xD
Jag ska antagligen åka till centrum och fika med Anna lite snart, sedan åka hem och ladda inför ikväll, Im gonna go crazy.
Pok

Jag vet ingenting.

I’m done with this
Feeling like an idiot
Lovin you, I’m over it
I just don’t love you, don’t love you no more

You, you are so yesterday
Never thought you’d lose my love this way

?

Mörsning

Sitter just nu och kollar på Sex and the city, jag har bara några avsnitt kvar nu :/ sen är det klart. Och snart kommer andra filmen ;)

Idag har jag jobbat, ensam hela dagen, vilket var lite tråkigt men det var okej, sakta men säkert tog jag mig igenom dagen och hamnade här. Chocking huh?

Gick nyss ner till källarn och kollade till de små pojkarna. Helt otroligt, kolla detta...







ILLA!

Det är så sjukt!

När jag och Anna var på Kreta i somras var det en jävla låt som spelades hela tiden, som jag aldrig visste namnet på eller så. Eftersom jag inte lyssnar på den sorts musik tänkte jag inte mer på det liksom, det kanske var en grekisk låt, men den gav en sån härlig feeling på något sätt. När jag och Max åkte ner till Kreta en vecka efter hörde jag en snutt av låten och bara poff vad alla underbara minnen från vår härliga partyvecka sköljdes över en. Försökte leta runt efter den sen när jag kom hem, hittade den inte och tydligen har den spelats här och var, men jag lyssnar som sagt inte på sån musik.. så jag glömde bort det.
Igår kom det på tal "en låt som tar fram massor med roliga minnen", solklart är det den. Tack vare Hannas mobilprogram, det där då man kan söka låtar hittade vi sen. Spelade in från ett filklipp från kreta. Fullträff! Fyfan vad vi festade sönder till den låten igår.
Är det inte så jävla konstigt hur en låt kan väcka så starka känslor?

Sommar 09:


Utgång Igår

Jaha, igår var det utgång som gällde. Jag hade Carro, Emma och Hanna över, som jag alla tre inte träffat på fler månader, så det var verkligen roligt. Efter ett antal drinkar och skratt drog vi ut, blev gamla vanliga Bridge. Där hade vi galet roligt, galet crazy insane. Hemgången blev också rolig, haha!

Happie


Förkrök hos mig..


Mina fina partybrudar


Gulliga





Nyår

Hello bitches!
Tänkte dra igenom nyår lite snabbt.
Middag hos Helene, tacos, och goda vänner.
Drog vidare till stan, tolvslaget spenderades på en bro vid gamla stan, inte riktigt vad man är van vid, och inte riktigt samma känsla som förr. Men, allting ändras ju någon gång.
Vi drog vidare till Cattelin, där Stefan jobbade för kvällen. Där hade vi..kul? Haha. Helt okej nyårsafton, inget går dock upp mot förra, förrförra och förrförrförra.




























RSS 2.0