Aha

Efter en totalt störd kväll igår så lever man ju idag med ju, och är uppe i tid och ska gå till tåget i tid och komma till jobbet i för god tid. Dricka massor med lyckodryck försöka bli pigg och göra ett bra jobb. Vi får se hur hela dagen blir. Man är ju lite glad åt att det är sol ute. Jag hoppas verkligen att snön förvinner så man kan börja få lite vårkänslor.
Ha en bra dag.

Jag bryr mig inte.

För jag orkar inte bry mig längre. Det spelar ingen roll alls. Det finns ingen som kan stoppa mig ingen som kommer kunna prata ner mig. Det finns ingenting kvar. Varför kämpa för ingenting? I give up.

Nu mår jag bättre

Ville till och med dra ut eller nåt men det var absolut ingen som kunde så .. men det kanske var bäst det. Då hinner jag bli ännu mer frisk. Och nästa helg, ojoj, fyfan då smäller det rejält alltså! Jag har typ börjat ladda redan nu!

Och äntligen känns det som om allt faller på plats. Någonstans blir jag bara mer och mer förvirrad över grejer men ändå förstår jag och ser saker så mycket mer klart! Det är skönt!

Nej nu ska jag sova för det sa jag för en timma sedan också!
Pok!

Ahh

Nu har jag precis ätit tacos och druckit cola. Det känns som rakblad i halsen på mig men vad ska man göra? Alla säger åt mig att jag måste börja äta bättre och jag antar att det är rätt bra att äta när jag är sjuk så jag får lite krafter. Yeha!
Ja alltså det jag fick medicin för när jag var sjuk förra gången har kommit tillbaka nu efter medicineringen så man känner sig ju såå glad.
Idag har jag legat i sängen, vilken överraskning va? Men sen fick jag ryck och städade mitt rum, jag skurade till och med golvet, ville helt enkelt sluta tänka och hålla mig sysselsatt en stund. För jag hatar verkligen detta, det är otroligt jobbigt att sitta en hel dag sjuk och inte kunna göra nåt, typ fånge i sin egen kropp. Allt man har är musik och tankar och den kombon är inte alltid så bra.. Men nu ska jag i alla fall titta på nån film och försöka varva ner lite. Igår somnade jag vid tio så tänkte att jag skulle sova lika tidigt idag. Det är så skönt att sova, då vet man liksom ingenting, allt är dött liksom, just the way I like it.
Pok

TackTack för att du inte dömmer mig eller kommer göra.
Tack för att du orkar lyssna på saker du egentligen inte vill höra mig berätta.
Tack för att jag kan lita på att du ställer upp i alla väder vad jag än gör. Du är en sann vän och jag är så glad att vi skapat någonting bra, ett moget avslut.

.

Vad gör jag? Vad håller jag på med?

RSS 2.0