Shopping och storstäd!

Idag har jag vart med mamsen och shoppat lite skor, dreggel. Gud :) Det var länge sen, men nu vill jag knappt tänka på hur många skor jag har xD
Nu håller jag på att verkligen stor städa mitt rum. Det kommer bli så fint. Kör skuring och hela köret, jag är trött på stöket. Fast snart blir det nog någon middagspaus :)
<3

To the city.

Nu ska jag uträtta lite ärenden och sedan shoppa lite i stan, mysipysi.

Yay!

Idag har varit en bra dag faktiskt, måste jag säga.
Min chef har någonting "väldigt positivt" att säga på torsdag som han "inte vill ta i telefon utan när vi ses" något "erbjudande" som jag "inte kommer tacka nej till" eftersom de tycker jag "har varit så himla duktig"! Gah! Nu är jag nyfiken!
Jag har fått svar på massor med frågor om nagelskolan jag tänkte börja på i oktober, vilket jag nog kör i januari istället, punga ut 30.000 ska jag ju göra, då hinner man spara lite innan. Längtar stört mycket! Nagelterapeut-Emelie!

Nu har jag och Anna precis ätit en sen god middag här hemma. Trevligt att få spendera lite tid med sin bästa vän :)
Hon ska ju börja jobba 7 så hon ska sova snart, jag blir uppe en liten stund, druckit kaffe som en idiot idag xD
<3

Håret blev bra :D

Jag förstår inte varför jag ville bli ljusare när jag alltid trivs bättre i möööörk mörkt mörkt. Fast det är väl att man vill ha variation. Men inte längre, back to normal!
Ingen bild blir det, ser ut som ett litet mongo här, nerkrupen i sängen med engelska cosmopolitan och masvis med vaniljte. Snart blir det att glo på Letters To Juliet.

Hår

Innan sommaren försökte jag slinga mitt hår ljusare. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men jag färgade över med en ljusare brun och blev rätt nöjd med att inte ha så svart hår längre, utan mer brunt.
Nu har jag tröttnat som fan på de mer brunröda och solblekta nyanserna i håret, nu vill jag ha tillbaka mitt mörka hår! Mörkbrunt men helst inte svart, vi får se hur det blir, sitter med färgen i nu.

1. Början av året. 2.Efter jag ljusat upp det. 3. Efter jag färgade i en mer brun färg.

Och nu får vi hoppas att det inte blir svart :)

Kvinnlig förebild

källa

Kolla var jag klickade hem igår!

Jag älskar zebra!


Eftersom de inte hade som färdigmall tog jag och designade själv med en zebrabild. Lite tråkigt kanske men nästa gång jag beställer ska jag ha någon mer personlig design, kanske mig själv? Damn right!

Idag har man gjort nytta tamefan!

Började dagen med att slå några golfbollar på Väddögolfklubb, när Niclas skrev sitt regelprov.
Dagen fortsatte med att jag målade ett halvt hus och klippte allt gräs på hela tomten (mycket gräs).
Jag har även skrivit om mitt CV så att jag nu aktivt kan börja söka nya jobb.
Sedan har jag kollat upp mer om att bli nagelspecialist/nagelterapeut och gjort intreseanmälan till två skolor och mejlat frågor två andra. Även kollat upp eget företagande (fast det är ju ett senare projekt).

Känner mig väldigt stolt över mig själv. Det känns som att allting snart kan falla på plats i mitt liv. Inte inom en snar framtid kanske men så småningom! Yeah!

Liten sjukling ute på landet

Har varit sjuk sedan tisdag, hemma torsdag och fredag från jobbet, vilket jag hatar. Det suger att vara hemma istället för att tjäna pengar, men måste man så måste man.
Nu sitter jag ute på landet, bredvid tända brasan med ett glas vin, det är mysigt. Ibland kan man behöva ta det lugnt. Jag behöver dock hitta på något för att inte tänka hela tiden, jag hatar att tänka. Psykiska och fysiska sjukdomar hör verkligen inte ihop har jag märkt.
Jag har dock massor roliga grejer planerade! Både inför nästa och näst nästa helg så jag håller humöret uppe och ser fram emot det! Yay!
Ikväll blir det nog bara glo lite film och somna tidigt (hmm, antaligen). Imorgon upp tidigt och bege sig mot golfbanan.
Pokidok

RSS 2.0