Friday night


<3

Jag är så galet kär.

.

Jag blir så jävla arg. Att jag aldrig lär mig? Ska jag kunna gå igenom hela livet och vara sååhär jävla dum? Jag är så förbannad, ledsen. Jag vill riva upp och ner på hela mitt rum, skrika, slå någon, riva ut mina egna inälvor. Det är så det känns just nu. Jag hatar mig själv. Hatar! Ska aldrig mer, aldrig. Fyfan.

Morsning korsning

Idag har jag jobbat. Det var långtråkigt men jag fick mycket gjort.
Har ju bara en enda sak i huvudet, och kan inte få bort det ur tankarna. Underbart med jobbigt.
Imorgon ska jag till ps sen ska jag träffa upp världens underbaraste och ha världens underbaraste dag. Så det så. Längtar galet.
Ska nog gå och sova nu på en gång så att tiden går fortare. Eller? Vet inte, jo kanske.
Blääääh!
Läntar till helgen också, party party!

Plötsligt

Jag vet inte vad jag ska skriva. Vad ska jag säga, hur ska jag bete mig. Vad hände? Vad händer och kommer hända? Glad, ledsen, Lycklig, olycklig, Ljus, hopp, mörkt, tomt, ensamt, suck.

Jag älskar älskar älskar älskar min piercing

Måste bara skaffa en kortare stav.

Nero

Just when I thought that it couldn't get much worse
I turned around and I saw you there tonight
So when will I get a break from life
It's driving me to drink tonight

You know that you were my worst addiction

Oh vilken underbar pengaslösardag

Träffade min lilla Carro idag i stan. Såklart gick inte tåget så jag blev lite sen.
Dagen började med en fet diss från piercingstudion. Tappade ju piercingen i fredags (båda delarna) så mitt hål började ju växa igen. Kom in så fort jag kunde, vilket var idag. De sa att jag skulle vänta två veckor och komma och göra det igen. (dvs, betala igen). Över min döda kropp! Jag köpte smycke på ett annat place och direkt när jag kom hem tryckte jag igenom en jäva nål och satte i den nya staven. Som har en liten cerise diamant i, hehe. Nu tror jag dock att jag råkade trycka in en liten bit på sidan av mitt ursprungliga hål så det svider till är jag gör vissa miner. Men det läker snart :)
Jag och Carro gick in på en djuraffär, och jag kan säga det att jag kom ut därifrån så jävla förälskad i en liten kanin. Precis en sån som min kära mor vill ha så ska försöka köpa den..
Vi var inne på Gina Tricot på Götgatan i ca en och en halv timma. Jag skämtar inte, de hade halva priset på nästan allt i hela butiken, och det är en stor en. Hittade en jävla massor med grejer! (Vilket man kan ha panik för nu, hehe). Men nu har jag lovat mig själv (eftersom jag ändå har allt jag behöver) att inte spendera mer pengar denna månad! Oh yeah!

Nu, nu nu... sitter jag och kollar på Modern family, men ska snart lägga mig i sängen och sluta kvällen med den obligatoriska kvällsläsningen. Jag håller på att bli sjuk sådär lagom passande till att jobbet sätter fart. Kul kul.

Nej men alla ni där ute får krya på er! Ja, för nästan alla jag känner är sjuka.
Love

Hej jag är underbar

Alltså jag har alltid undrat, under hela tiden jag har jobbat på mitt jobb, hur sjutton folk kan gå mitt på vardagar och köpa leksaker? Alltså jag menar, hur bortskämda är alla ungar nu för tiden? (och sen alla som går in med ungarna och köper godis hos grannen, jag menar, en måndag? Eller hur mycket godis folk köper i allmänhet. Haha i och för sig var jag inte så mycket bättre under julen, Åt massor med godis då, fråga sariiiitard min söta lilla kollega som fick stå ut med det.)
Och hur kan alla vara så lediga hela tiden? Nu vet jag ju att folk kanske är lediga, visst, men det har inte med saken att göra. Alltså påstår inte att de e fullt upp, för det e ju rätt lugnt men de som kommer, jag vet inte, jag undrar bara. Sen börjar man tänka för varje människa att undra hur dennas liv ser ut egentligen?
Jag är för besatt av mig själv för att kunna tänka att andra människor är fan också egna individer med lika invecklade liv som mitt eget.
Idag har jag, ja, jobbat, vilket kanske märks, haha. Sedan jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Med tacos, framför lite DHW samtalat med fler trevliga pluttar och planerat lite party-helg. Totally fine!

Imorgon ska jag till stan, möter upp min älskade pyssling. Hon följer med när jag piercar (OM) mig, och sen blir det mysig lunch och shopping, självklart. Efter det ska jag träffa Niclas och köra middag, bio eller nåt kul.
Älskar när jag har saker planerade! Känns inte lika grått då!
Nu ska jag måla naglarna i favoritfärgen sedan gå och läsa ut boken Slash, riktigt spännande faktiskt. Älskar "rock biografier" eller nåt, vad man kallar det.
Peace and love friends!

Nej men tjenare alla glada och bakis människor!

Nyår. Alltså, helt sjukt. Jag vet inte hur jag ska beskriva kvällen riktigt.
Åkte dit, och alllt började med beerpong. Då blev man lagom onykter. Sedan kom mina kära vänner Niclas och Martin med deras polare Benji. Sedan tickade kvällen bara på, allt för fort.
Kvällen hade allt! De blev bråk som slutades på två sekunder då bråkstaken blev utkastad. Det blev dans, mycket av det!! Och det blev bromances! Vi fick se världens sötaste och roligaste fylla! Träffade mina gamla goa barndomsvänner och ex grannar, sjukt kul och Thomas söta flickvän som älskar Gin Tonic och har samma skostorlek. Alla människor där var nog de skönaste jag träffat i hela mitt liv! Linda och Robins föräldrar kom hem senare och Bellas mamma kom förbi med en polare och helt plötsligt var vi ännu fler! Mixade åldrar! Det var så sjukt skönt alla festade tillsammans och hade crazykul.
Jag däckade på två sekunder, fick bli buren till Lindas säng, där Niclas var tvungen att torka min spya på golvet. Jag tappade piercingen, gick in på toan skulle skölja av andra delen av den och tappade ner den i handfatet. Där var den körd. Evnis som jag är tänkte jag inte missa resten av kvällen så jag drog ner och körde igång igen!
Mer dans, mer dricka tills alla däckade på olika ställen.
Dagen efter blev lite mindre rolig, jag somnade runt 4, däckade med datorn på och missade massa folk som försökte få tag på mig. Vaknade runt 11 idag och mår fan lika dåligt fortfarande.
Men det var så värt det. Bästa kvällen jag haft på länge!

Bästa nyår på länge fan att kameran inte var upp mer!


RSS 2.0