:)

Lugn morgon, sov så gott och sen blev det god frukost. Sedan bar det av ner till systembolaget och handla tacos. Mums. Ska väl skart börja laga maten tror jag, så jag slipper göra det när finaste bebisarna kommer hit. Sen blir det fullt ös medvetslös hela kvällen, eller nästan, haha. Puss och gay!

Dagen avklarad

Jobbat idag i Gustavsberg med trevliga Marie, det var kul med lite omväxling. Nu sitter jag här hemmma. Är inte van med att vara ensam, så att sitta här själv är lite konstigt. Men rätt skönt.
Humöret åker berg och dalbana och det är verkligen svårt just nu, men jag försöker verkligen att hålla humöret uppe hur svårt det än är. Jag borde inte må så här, hur kunde detta vara så svårt? Så går det när man inte tänker.. jag måste börja tänka.
NU FÅR DET VARA SLUT PÅ DEN HÄR JÄVLA SKITEN JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ DET!! GUD! LÅT MIG VARA!
Är arg, förbannad och ledsen.
Ikväll ska jag pressa i mig smooties och försöka att inte dricka upp ölen jag köpt till mina fina vänner imorgon! PÖLÖÖÖÖK

Hola

NU sitter jag i Gustavsberg och ska snart gå till jobbet. Såå skönt att det tar tio minuter att gå ner, tänk om man hade det så varje dag. Får hoppas att jag jobbar här ute mer i sommar.
Eftersom Pappa och Ulla åker ut till landet i helgen kommer jag bo här själv. Vilket ska bli sjukt skönt, att bara vara för mig själv. Sen kanske flickorna kommer ut på lördag men det vet jag inte än, vi märker.
Nu glor jag ett avsnitt av the Office innan jag drar! Men måste snart börja tänka på att gå.. Cya!

Halåååååååhallllalalalalaååå

Ciao! Vaknat på sjukt bra humör (eller?), vägde mig och har gått ner mer i vikt. Oh yeah det som är bra med att få sitt hjärta krossat och fucking spottat på är att man tappar matlusten. Thats nice. Fast nu har jag lovat mig själv att jag ska börja äta igen.
Idaaaaag, ska jag till min psykolog! Kan väl behövas kanske man kan tycka eller? Hah! Well, tänker inte fälla en enda tår till hade jag tänkt, så att prata om det kan bli svårt. Vi märker.
Efter det ska jag till jobbet. Jag och Jörgen ska ha möte med min chef om Lyoness, det kommer bli spännande. Inte för att jag tror att det kommer gå så bra som vi vill, men att förklara det och ge någon tankeställaren, det duger för mig såhär i början. Jag kommer ju inte direkt sköta snacket jag kommer nog mest lyssna. Åh då får jag träffa min fina Sarita också!
När jag kommer hem ska jag vaxa benen, good to know huh?
Arrivederci!

RSS 2.0