haha alltså.. looking like crapSpår av gamla blodprov.. strax blir det spår av ett till.. nu blir man snygg i klänning till födelsedagen ;) ser ut som en gammal knarkare :(

Middag hos farmorÄr och äter hemma hos farmor med pappa och Niclas. Tvungen att fota denna fina tävla som farbror kjelle tog från helikopter, på vårt fina dalarö <3 så jag syns lite där i bakgrunden.

Fick besök av mina små kusiner idag. små tjejorna har blivit så stora, 7 och 5 år!! fullt ös idag :)

Dags att åka hem snart och fortsätta städa i mitt rum. Har vänt upp och ner på rummet.. plockar inför flytten nästa helg! puh, spara det, slänga det, ha kvar det ena och ta med det andra. Blir skönt sen när det är klart :)

puss!

Godmorgon!

Haft en mysmorgon med pojken min. Vi kollade på The woman in black, blä jag hatar skräckisar. Det är nog första gången på Beni har försökt övertala mig länge och denna verkade lagom, ser bara skräckisar om spöken!
Han skulle in till stan så nu får jag aktivera mig med frukost, massor av te och tv serier, wihoo.
 
Igårkväll vägrade jag ligga inne sjuk så jag Sarita och Linda drog ner till gamlagoa Olearys och körde barquiz och snackade skit, det var supermysigt. Mötte sedan upp Beni hemma och sov tidigt, sjukt skönt.
 
Senare idag blir det övningskörning och middag hemma hos farmor. En riktigt mysig söndag.
 
Dags att börja packa lite grejer i rummet också. Nästa helg blir det ju flytt! 
 
 

TJUUUUU

Hallåjs min lilla blogg. Här har det inte vait någon aktivitet på ett tag kan jag se! Tråkigt det ;)
Satt med min lilla Annis igår och kollade igenom en del här, sjukt att man började 2007. 16 år. Så roligt att kolla tillbaka på allt man skrev, hur man skrev och vad man skrev om. Haha!
 
Tänkte mig att kanske börja skriva igen. Det vore lite kul att behålla den här och även få med alla kommande minnen ett tag framöver att kolla tillbaka på.
Kommer nog inte bry mig så mycket dock, och kommer säkert glömma att skriva ändå. Men jag ger det ett försök. 
 
Välkommen mig själv!

RSS 2.0