Lördags

Myskväll med mina fina flickor Sarita och Linda. Kvällen började hemma hos mig, fortsatte lagom till jordens undergång ner mot GP och curryburgare. Sedan in mot stan, skinnarviksberget där vi satt och mös och pratade tills kylan kom, då drog vi till stan och väntade på gubben som slutade jobbet klockan 10. Tur vi hade att han sprang förbi uteserveringen när vi precis kommit och stod där ute, förvånad han blev. Så jävla söt i sina jobbkläder.

Carros skiva

Förrförra måndagen var Carros skiva. Drog dit med Linda Benji och Martin. Linda och jag förade hos mig, vi mötta upp Martin och drog till Älsklingens jobb i Gamla stan där vi tog en dricka sen bar det av vidare till Nype. Jag och Benji "kom nyss ifrån..jobbet, eller a benjis jobb", det var temar, därav de matchande serveringskläderna.
Vi hade det hur kul som helst :D Blev massa dans, efter ett antal alkoläsk gick det. Och sedan glömde jag för första gången i historien min kortkod, så kul hade jag! Svull och däck på donken blev kvällens avslut innan jag Linda och Benji drog hem till Kista.

Fy

Allt kan dra åt helvete. Klart det ska hända, vad trodde jag.

JAHA

Nu ska jag gå och lägga mig. Varför mår jag såhär? Det känns som att allting är upp och ner. Jag orkar inte tänka, jag orkar inte finnas här.

I can laugh all I want, Inside I still am empty

Igår var en sjukt svår kväll. Min bror var så ledsen och jag kunde inte göra någonting. Det är det svåraste som finns, jag fick panik och fick gå och gömma mig och bölade lite. Nu förstår jag vad jag sätter andra i för situation, eftersom jag är som jag är.
Idag känner jag mig totalrutten. Alla dåliga tankar dyker upp hela tiden och jag har ingen aning om hur jag ska putta bort dem. Jag får försöka med att äta först sen kolla på hundra olika serier eftersom det är som min terapi.
På tal om terapi så ställde jag även in min psykolog imorgon så att jag kan ruttna i sängen hela dagen, fyfan vad skönt.
Nej, hejdå nu.

<3

Igår kom min älskling hem till mig sent efter jobbet, med en vegetarisk pizza och en flaska rose från restaurangen som vi delade på i sängen framför eurovision. Det var den mysigaste kvällen någonsin och jag njuter verkligen av varje stund vi spenderar tillsammans.
Jag älskar hur livet inte handlar om mig själv längre, utan om oss. Det är underbart att dela allt med någon. Du håller mig nere på jorden och sätter färg på min förut så gråa vardag. Du och jag.

RSS 2.0