Lite brainstorming

Längtar till imorgon. Jag oroar mig hela tiden för om folk ska få det kul, men nu tänker jag bara bry mig om att jag ska ha kul. huhu. Men vi får se hur det blir. Hoppas det inte blir totalt misslyckat bara. Vissa ska ju typ dra tidigare och så. Men man får göra det bästa av allt. Man får inte tråka för att andra tråkar. Jag kommer nog ha roligast av alla vad som än händer. hahaha.
Adjöken.

Valborg

Jag längtar till valborg, som liksom är imorgon. Det ska bli en rolig kväll, eller jag hoppas i alla fall det. Jag och Hanna kommer i alla fall ha roligast ;) Haha.
Vi ska äta egenmedtagen middag hso M, vilket är frivilligt. Det är liksom egentligen inget speciellt, mest för att de som vill kan lämna saker dår och så, innan vi drar till någon brasa.
Sedan blir det någon brasa som verkar lockande. Sedan blir det party party!
Det är fortfarande krångel med vilka som ska komma. Men jag hoppas alla bestämmer sig så att M får veta. Det är ganska krångligt om vi inte har koll i för väg.  Så vitt jag vet nu blir det 17 personer.
Puss och kram skummbanan<3

God morgon kära ni

Jaha, godmorgon på er.
Helene ska tydligen till tankdläkaren och Hanna sitter på bussen till skolan redan nu. hänger inte med. Äh, jag går till skolan tror jag. Klockan nio tänker jag dra. Orkar inte äta frukost i skolan idag, det är en sån här seg morgon.
Ska fixa mig och sedan bara smälla i mig någon yoghurt och bara ta det lugnt.

Efter skolan idag så ska jag fixa pass. Börjar bli dags för det nu eftersom mitt gått ut och jag ska ju iväg i juni, och oktober. Längtar så mycket. Tänk snart är hela tvåan avklarad, och baby går ut skolan. Tiden går tamefan fort.
ha en jätte bra dag allihopa <3

En tankeställare

Detta uttryck är så otroligt uttjatat, men nu säger jag det verkligen och menar det. Ta ingenting för givet.
Jag är en riktig funderare, det har jag alltid varit. Jag går ofta och tänker på såna här saker som döden och rymden. Ni vet, saker man inte riktigt kan komma underfund med hur mycket man än tänker på dem. Men när man väl börjat tänka är man fast.
Och det här med döden, det är en riktigt läskig sak. Enligt mig i alla fall. Jag menar, tänk er att ni förut inte funnits, ni har inte existerat, sedan kom ni till liv. Nu är livet någon självklart. Tänk er att sedan gå tillbaks till det ni var innan, ingenting. För mig är det i alla fall ofattbart. Jag förstår helt enkelt inte, och jag blir förvirrad av tanken. Det är en normal del av livet, men fortfarande så främmande och skrämmande.
jag håller på och läser en bok. "Du kan inte dö". Jag blev helt uppslukad i den. Det är alltså forskning om döden och människor som tror sig sett eller känt av någon död människa som stått dem nära. Jag vet att vissa tycker detta är bullshit, men läs och se.

Det jag egentligen ville komma fram till i detta inlägg var ju just det att man inte ska ta någonting för givet.
Idag satt jag och pratade med en bekant. Hon var hur trevlig som helst, verkade hur pigg som helst. Vi pratade lite om mina framtidsplaner och sånt, ja ni vet, sånt där man pratar om med de äldre för de alltid är så intresserade av vad man vill bli och så. Man får alltid höra "ja ni har hela livet framför er".
Efter detta, får jag reda på att hon lever på övertid. Att hon egentligen skulle vara död, av cancer. Jag blev helt paff. Jag kan säga att sånt här tar inte lätt på mig, tycker det är hur läskigt som helst. Jag blir deppig, önskar jag kunde göra någonting åt det.
Ta ingenting för givet, tänkte jag då. Jag ska aldrig göra det, usch vad jag blir rädd av just döden.


För er som undrar

För alla som läser, tvekar dessvärre på att ni är många, har jag lite och säga.
Min blogg är totalkonstig om man använder firefox, men det funkar normalt med vanliga internet. Och nu tänker jag inte ta hänsyn till firefoxarna längre (förlåt anna).
Puss på er<3


Dåliga och bra saker

Vet ni vad jag hatar? Folk som är sura hela tiden. och vet ni vad jag hatar ännu mer? Folk som säger massa ironiska saker som "du torkade väl inte på golvet först, innan du torkade där?" När personen såg att man gjorde det. Eller säger "vem är det som varit så dum och gjort det här?" När personen vet att det är en själv som gjort det. Vissa blir bara för mycket när de har sina surperioder.
Jaja, nog med det.
Niclas har spelat upp sig på Guitar Hero (jag vet jag är fortfarande världens tönt). Han har fått låten Monsters, och jag är så glad för jag älskar den låten. Innan Hell gick hem körde vi lite, och jag fick 100% på den, medium. Jag blir bara bättre. Vågar mig fortfarande inte på hard dock, men det kommer.

Please god help me

Ärligt talat. Jag tror jag  fått bloggsjukan.

Väntar på att Hell ska komma

image83
Snart kommer denna hit. Vi ska baka och träna lite uppvärmning till vår idrotts sak. Guhud.

Vill bara tillägga en sak..

image79image80
Bara?

Snart kommer sommaren..

Det är nästan helt grönt ute. Är det inte underbart? nu är verkligen sommaren på gång. Hänger fan inte riktigt med, det känns som att fler veckor bara varit en vecka eller nåt. Tiden går så fort. på onsdag är det liksom valborg, och om snart en månad åker jag till Side.
image78
(Fint foto taget av Helene)
.

Alltså haha

Det behövs bara rätt musik på att komma i humör igen ;) uaha.
Nu är det bra igen, allt löser sig. Like always ;)

Guuuten morgen

Ska gå till skolan nu, har nationellt prov på morgonen i engelska. Lycka till på mig.

Hmm.

Orka se fram emot en sak sjukt mycket, men sedan bara tycka det är skit.

en tv tittar söndag

Godmorgon.
Till min lycka märkte jag att repriserna av Desperate Houswifes och Dirty Sexy Money, går i dag. Jag missade båda avsnitten när Valeria var här.

image77

Så nu blir denna sega söndag en lite trevligare dag.
Max åkte hem för en halvtimma sedan, saknar honom redan. Men vi syns ju på onsdag. Valborg. Ska bli trevligt. fast jag har dock lite panik, inte för att jag vet varför, men det är ju alltid något som går fel liksom.
Har ingen tid att sitta vid datorn och dega, har läxor att göra.
Vi hörs senare <3

Lite bilder och så

Härliga bilder från italienarveckan

image73
Jag och Valeria <3

image70
Valeria & Jag :), Helene & vanessa, Hanna & Eleonora
<3
image71
Helene, Vanessa, Hanna, Jag, Valeria, Eleonora
image74
Vanessa, Valeria & Jag.
image75
Blev mycket fotboll :)

Vi hade såå kul. Längtar till Oktober.

Godmorgon...

Sitter hemma hos Max, med mina bebisar och nördar lite medans Max tar ett bad. Ska fixa mig och sen ska vi antagligen åka hem till mig tror jag. Vill shoppa, men nej ska lägga band på mig själ. Och förresten hittar jag aldrig någonting när jag väl letar.
När jag kommer hem ska Helene få komma över till mig och lämna alla bilder från italienarveckan. Kanske lägger upp nån bild sen och så :)
Ha en bra dag allesammans <3

Vilken jävla härlig solig fredag.

Tjena tjena mittbena.
Nu ska vi sitta ute på framsidan och äta, härligt härligt. Äntligen är det värme. 34 grader i solen, ge mig mer.
Efter maten så ska jag åka hem till min lilla El Macko, och jag vet inte vad vi ska göra.  Men det är alltid kul att träffa honom. Sedan ska vi åka hem till mig imorgon tror jag. Eller jag ska i alla fall, med eller utan Max. För imorgon kväll ska vi spela kubb med grannarna. Ska bli trevligt. Värsta sommar eller vad?
Men men, orkar fan inte sitta kvar här, är hungrig, och måste packa färdigt.
Adjö folks, höres<3

Fredag tidig morgon.

Nu är det snart skola. kom hem från Max nyss, gick upp klockan fem. Suck. Men, det är fredag så man kan väl vara glad. Känns dock lite tomt att vara ensam i och med att man tagit hand om någon 24/7 hela veckan. Lite sad, men tillbaka till det normala nu.
Ska gå om ca nio minuter. Måste bara ringa Helene först så jag vet att hon inte har försovit sig, annars får jag vänta på henne i onödan, vilket har hänt ett antal gånger.
Men ska göra det nu.
Hejdå<3

Valeria har åkt hem :'(

Nu har jag varit vid centralen och sagt hejdå till Valeria och de andra. Jag hade inte direkt tänkt mig att det skulle bli så här känsligt.
Vi kramades jätte länge. Sen kramade jag Vanessa och Eleonora, sen kramades vi mer, sen typ fem kramar till. Sen två pussar på kinden. Gud så jag saknar henne redan. Det blev ett känslosamt hejdå. Fan för min känslighet, att börja böla..
Men, jag kommer träffa henne igen, i oktober. Det ska bli hur kul som helst, och nu lär jag mig italienska tills dess.
Detta utbyte har verkligen varit jätte lyckat.
Valeria tyckte jätte mycket om min familj, och hela min familj tycker as mycket om henne, speciellt jag! fast mamma tyckte väldigt mycket om henne också.
Jag var så orolig innan att det inte skule gå bra, men det gick bättre än bäst.
Buhu, Im sad.

Ikväll...

Ikväll är det hejdå fest för italienarna :(

Sorry..

Alltså, min blogg är pretty booring nu. Men ska försöka piffa till den igen, någon dag.


Trött, föredrag och saknad.

Hej hej folks.
Nyss hade vi ett föredrag om Svenskarnas fritid. Jag sa väl typ sisådär några meningar, och sen fick jag inte säga någonting mer. Så ig på mig. Usch, det gick verkligen inte bra alls, och jag vill bara sjunka genom jorden. Fan i helvete.
Italienarna har lite andra föredrag att lyssna på, så vi är väl fria till runt klockan elva. Då har vi lunch och så ska italienarna åka till stadshuset och kolla. Sedan ska vår klass åka med dem och shoppa. Ska väl bli trevligt tror jag. Då kan vi vara lite fria eftersom vi ska släppa dem fria. Skönt, haha.

Jag har så ont i huvudet, det skulle inte förvåna mig om jag svimmar.  Mitt huvud är alldeless liksom, tungt och luddit. Svår känsla att förklara, men men.

Orkar inte skriva mer, skulle bara bli meningslös skit så det är ingen ide.
Men jag saknar Max som in i helvete!
Längtar till helgen!
På fredag ska jag sova hos Max. Gud vad jag längtar efter dig  gubben. Och på lördag ska nog jag och familjen spela kubb och ha lite mys med våra grannar. Haha.

Nej men hör av mig när jag har tid. Pusshej<3

Första lediga stunden

Min blogg har blivit skit konstig, så jag var därför tvungen att ta bort hela skiten. :'( buhu. Men jag ska fixa om det igen sen.
Just nu har vi vår första lediga tid på länge. Italienarna är här i skolan på olika föredrag om högtider, och vi har redan haft våran om påsk. Så puuh liksom.
Valeria är jätte trevlig! En jätte gullig tjej.
Vi kommer bra överens, men hon kan tyvärr inte så bra engelska. Tur att jag har mamma som kan italienska.
Igår var vi ute på dalarö, eller vi sov där sedan i lördags. Det var jätte trevligt. Nu är det måndag, hon åker hem på torsdag. Kommer nog inte ha mer tid, så skriver då.
puss på er <3 vet att ni saknar mig ;)

Ja, snart kommer vår lilla gäst, och hejdå läsare, typ.

Jag vet inte hur mycket jag kommer skriva nu när min italienare valeria är här i en vecka. Jag ska försöka skriva lite när jag kan. Det är ju lite oartigt att bara sätta sig vid datorn när hon är här kanske. Men har jag tid så. Annar blir det en rejäl paus.
Jag vet att ni kommer sakna mig :)

Ikväll efter jag ätit, ska jag ner till centrum med H och H för att köpa energi dricka. (Bella förlåt, mitt beroende börjar bli allvarligt :P huhu). Vi ska vara vakna läänge i natt. Valeria och alla andra italienare kommer runt klockan har tolv, i skavsta! Så det gäller bara att vara där då. kommet bli lite sleepy, thats why.

Jani, jag har inte så mycket mer att säga er.
Jag hör av mig vid ledig tid.

Men då säger vi så :)

Puss på er! <3

Gud så tråkigt jag har

Sitter i skolan. Där min blogg för övrig är totalt invalid.
I natt kommer Valeria. Ikväll ska vi sitta uppe och dricka xray.
See yah <3

Lite skolarbete och utbytes snack (igen)

Sitter just nu i skolan, jag och Helene jobbar med våra No arbeten som ska vara klara tills imorgon. Det blir rätt lite skit men det är i alla fall mer än ingenting.
Efter skolan idag, blir det ännu mer arbete med Helene och Hanna, förhoppningsvis. Vi har ju tre redovisningar till, för italienarna. Jadu, låt oss se hur detta går.
Jag orkar verkligen inte snacka engelska i en vecka! My god. Plus att mamma kommer snacka italienska hemma så jag inte kommer fatta ett skit liksom. Nej, senare ikväll blir det lite italienska läsning också tamefan.
Valeria c co anländer imorgon natt klockan 23.30 till skavsta. Jag ska åka med Helene och hennes farsa dit, och sedan hem när vi hämtat upp tjejorna.
Vi har massor aktiviteter med skolan, och ingen riktig skoldag på en vecka, skönt. Och på söndagen är det familjedag. Då ska Jag och Hanna ut med våra italienare, tillsammans med alla andra vänner vi har. Det ska bli jätte trevligt. Visa dem lite hur skärgården ser ut osv. Trevlans.
Vi hade matte lektion nu, men fick lov av kära Göran att sitta här och jobba med annat istället, ska ju hoppa av liksom.
Jag och Helene har börjat med en ny sak. Ni vet det där bio introt? Det ska vi spela upp så fort Göran kommer. Haha skit kul.

Nej men ha en bra dag alla sötnosar. <3

God morgon

Sitter just nu hos Max. Vill inte åka här ifrån. Men mamma litar på att jag kommer till skolan i tid när jag sover här, så det är bara fullfölja.
Herregud, imorgon kommer Valeria! Shit. Jag är lite nervös måste jag säga.
För er som inte fattat så har vår skola utbyte, så en italiensk tjej som heter Valeria ska bo hos mig i en vecka.
Vi har massor av skolarbete att göra, så idag måste jag verkligen ta tag i allt. Plus städa mitt rum.
Hörs <3

Sova hos Max, och stress inför Valerias ankomst.

Jag ska åka hem till Max, och sova där. Ska nu skriva ut lite saker om Slussen och Genetic Twins som vi har till på torsdag. Hade tänkt vara lite duktig ikväll.
Vi har rätt mycket att göra. Italienaren kommer torsdag natt, Valeria. Och jag Hanna och Helene ska ha föredrag om hur man firar påsk (äta godis framför folk ska bli kul), slussen (vi ska stå precis vid slussen och snacka om den), Fritid för ungdomarna i sverige, och genetic twins i ett sammarbete mellan engelskan och naturkunskapen.
Det är rätt mycket just nu, men det klarar vi fint.
Max vill sola, så jag tänkte att vi idag kanske kan göra det. Man vill ju inte se ut som väsra spöket när Valeria kommer, hon lär ju liksom vara lite halvbrun.
Nej men ska skriva ut den där skiten sen drar jag. Ha en bra dag allesammans så hörs vi när jag har tid <3

Trååkig lång dag idag :/

Just nu sitter jag i datorsalen.
Det går bra med hjärnskakningen för er som undrar :) Fast igår kväll mådde jag sjukt illa. har aldrig mått så illa i mitt liv tror jag. Okej kanske när jag hade hjärnskakning när jag var liten.
Men men, snart har vi psykologi, suck. Och sen har vi väl nåt annat, orkar inte minnas vad. Och sen ska man klara av en fucking 2,20 timmars lektion. Big jäkla suck.
Det är väl bara att överleva antar jag. När jag kommer hem ska jag nörda som fan. Huhu, klarade Slow Ride på Hard och fick 80 % ahaha.
Puss på er <3

Hjärnskakning, fotboll, kubb och guitar hero.

Ja, som nu kanske hör på rubriken har detta varit en hejdundrans händelserik dag.
Jag kanske ska ta och berätta om en lite klantig sak som hände mig i morse innan vi skulle åka ifrån Max?

Jag hade rakat mina ben och var blöt om fötterna. Saken var den att jag till och men tänkte på att ta det lugnt så jag inte halkade. Men vad tror ni att jag gör ändå?
Jag skuttar typ, och ska hänta min handduk som låg i Max rum. När jag kommer ut i den första hallen, halkar jag på stengolvet och min kropp ramlar åt höger, in i den andra hallen, med trägolv. Så jag ramlade rätt på huvudet. Fan vilken tur att jag åtminstone ramlade på trägolvet.
I alla fall. Jag blir helt förskräckt. Och en jävla huvudvärk bara dundrar i huvudet. Max som hörde dunsen kommer utspringade och får panik medans jag bara ligger där. Jag vågade inte röra på mig, trodde jag skulle dö eller någonting. Visste inte om jag brutit nåt eller om jag kanske blödde, allt jag visste var att det gjorde ont som F-a-n.
Ja men Max bar in mig i hans rum så jag fick lägga mig i sängen. Och sedan ringde han sjukhuset, så jag fick prata med en tjej.

Nu är det väl rätt lugnt. Mår lite illa ibland, men har inte spytt. Huvudet gör ochså ont lite ibland men det är inget allvarligt. Jag tror att jag fått en lättare hjärnskakning.
Har ont i axeln, ett blåmärke över hela axeln, och har två blåmärken på benet också.

Men detta stoppade mig inte från att ha kul idag! Inget skulle ju göra mig på dåligt humör, right?
Jag var lite groggy på vägen hem men det ordnade sig. Mötte Anna, Bella och Hanna så åkte vi hem till mig.
Anna klippte Hanna, och bella lärde sig guitar hero fett bra, och Anna med för den delen. Sedan spelade vi lite fotboll, okej jag var inte med så mycket, men sedan, ja då fick vi den bästa iden. Kubb. Vi hade det skit roligt. Min och Bellas lag anda var bäst. Huuh, fast vi förlora som faan.

image59image60
Bella Vi ägde, fast vi förlora. Vilken jävla koncentration alltså.
image66image67
Hanna spöade oss totalt. Myspys i gräset haha.


Nu har alla åkt hem och jag ska snart äta middag. Men ja, det var min händelserika dag :)
Love yah<3

Fy satan vilken härlig dag!

Sitter just nu hemma hos min kära älskling och väntar på att han ska bada klart. Han är så seg, men det gör ingenting för idag är jag på det bästa humöret.
Vi ska åka till fruängen och gå på Annas buss, som hon ska hoppa på. Sen ska vi till centrum och handla nåt, sen ska vi hem till mig, och så kommer Hanna, och kanske fler som vill, och så ska Anna klippa Hanna och kanske mig. Så ska vi sitta på min baksida och ha världens jäkla mysdag!! gaah, de e så fint ute. Blir alldeles gulligullig.

Jag hade världens mysigaste promenad igår, med Max. Jag längtar tillbaka. Två timmar på världens romantiskaste promenad. Jag älskar dig Max. 21 månader snart gubben.Snart två år, kan inte fatta det! :D
image62image61
image64image65
Max det var galet sött att du ville solariesvettas i min sovtröja. Men de blev inte så, Hah!

Hejdå era små loosers som sitter inne idag. Time för att sola istället.
<3

Svårt att bestämma mig..

Ska jag åka hem till Max och sova där för att sedan åka hem halv 7 på morgonen, eller ska jag stanna här hemma och ruttna?
Jag är ju ledig imorgon.

Jag tycker inte om såna här dagar..

..Då man inte vet vad man ska hitta på under dagen.
Jag är ju så jävla seg, gick upp för en timma sedan, har inte bytt om. Jag vill göra nåt kul men det tar stopp någonstans då jag tänker på att sätta på mig kläder och dra ut i regnvädret.
Idag vill Max htta på någonting med mig. Jag vill träffa honom med, men som sagt är jag för seg. Och Anna vill sova hos mig. Nu måste jag fan ta och rycka till mig lite, detta är ju tragiskt.
Men det är  i och för sig söndagar som är seg dagen i veckan, så allt för dåligt samvete borde jag inte ha.
Nej, men dags att göra någonting åtminstone. Ska morna mig lite till, sen dra iväg någon stans.'
Pussar<3

Myskväll med mig själv

Tjena Tjena allt trevligt folk där ute. Ikväll hade jag nu tänkt att kolla lite på film, i brist på annat att göra, men liksom, det känns okej. Det behöver inte vara tjo och tji varje kväll. Haha vad nördig jag låter.
Nej men ikväll ska jag ha en lugn kväll helt för mig själv.
Filmen jag ska kolla på går på fyran klockan 21.30 och heter Intolerable cruelty. Det är någon romantisk komedi med Chatherine Zeta-Jones. Hoppas den är bra.
Sen ska man väl svulla med massor onyttigt också.
image58
Men alla ni andra där ute får ha en så bra kväll ni bara kan.
Puss på er<3

Förresten måste bara skryta om att jag snart klarat av hela mediumGuitar Hero, Go Emme.


Min älskade älskling.

Max, du har väl inte glömt att jag älskar dig?<3

Hmm, what to do?

Jag har nyss fixar lite på mitt rum, inte för att det är mindre stökigt men ändå.
Är otroligt less på att bara sitta här. Funderar ut vad jag ska hitta på ikväll. Men jag är ju för lat. Tror nog bara att jag ska ta och rita lite, eller rensa ut bland skit jag kan slänga. Eller varför inte plugga? Nä, palla vara duktig.
Jag ska äta hemmalagad pizza. Mums.
Höres<3

Det måste bli mer frisyr av mitt hår

Jag har hittat en frisyr, som jag väldigt gärna skulle vilja ha. Jag tycker det är jätte fint i alla fall. kan inte direkt lägga upp bild för det är på en annan tjej, men jag är kär i det håret. Frågan är bara om Anna kan fixa så att mitt hår blir klippt i den frisyren? Vill ha.

vad ska man hitta på denna lördag?

Gud vilken tråkig dag.
Max åkte nyss hem. Och han lyckades ge mig ett himla dåligt samvete eftersom jag inte orkade förlja med honom till bussen. Skulle gjort det, jag är dum i huvudet.
Vad ska man göra idag? Jag har ingen aning. Orkar liksom inte göra någonting, även fast jag vill. Hmm. Krångligt värre. Tror inte det finns nåt kul att göra. Och ikväll vill jag festa. Men jag får nig vänta till Valborg och Trosa.
Nu ska jag spela guitar hero, jag vet att jag är nördig.
Hej på dej. <3

Fredag kväll, äntligen helg

Hej hej kära läsare.
Just nu är Max här hemma, vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Blev så nedrans party sugen.. men det händer antagligen ingenting, så ingen ide att förvänta sig nåt.
Men vi ska väl ha myskväll antar jag. Försökte på Max att spela guitar hero mot mig men han vill inte, han säger att han inte tycker att det är kul. Hmm, undra om det kanske är så att han bara inte vill förlova mot mig. Huhu.
Nej men hurni, jag ska faktiskt gå och mysa med Max nu. Skriver i framtiden <3

Härlig hemma dag

Gud så skönt att uppsatsskrivningen är över. I och för sig var det bara en prövning inför den riktiga, men vi har ledigt hela resten av dagen. Vilket känns så himla bra.
Ska bara sitta hemma och ta det lugnt.
Och hur gick det för mig då?
Det gick väl sådär.. Det kunde gått bättre, men jag förstår inte riktigt hur jag ska fixa sånt där, så jag bara skrev lite. Blev dock bara två och en halv a4, men jag hoppas på ett g.
Nu ska jag antagligen ta någonting att äta. Börjar bli lite sugen.
Vilken hälig dag. Puss på er.<3

Hmm, Facebook?

Har börjat fixa och trixa lite med facebook, pröva på lite sådär. Det funkar ganska bra. Fattar lite i alla fall. Får se hur detta går.
Men godnatt allihopa, vi hösr imorgon <3

Hiss eller diss?

Vill ha era åsikter. I love it.

image54
image55

Hemma och hungrig

Hej hej mitt kära folk.
Äntligen hemma.. är sjukt trött.
Kom hem för inte så länge sedan, kanske en halvtimma. har ätit en Billy, orkade inte fixa någonting annat. Men är fortfarande hungrig, så jag är nog så illa tvungen.
man kan ju inte direkt säga att jag och Bella var duktiga idag, eller de beror på hur man ser det. Right Belli?
var även i stan ju, och kollade grejor. men hittade ingenting fint. Måste nog in en hel dag, eller så drar jag in imorgon efter vår uppsats, usch orkar inte med den.
men ska äta vidare :D
Ha det så bra<3

Veckans bloggbabe

Veckans bloggbabe denna vecka, blir min kära Bellsi.
För att Jag tycker hon är underbar, och hon förtjänar det verkligen. Jag har alltid lika trevligt med henne, och är glad att jag har kvar henne i mitt liv :)
Bella, min lilla baby. <3
image56


Glöm inte att besöka henne genom att trycka på veckans bloggbabe där uppe.

Supersugen

image53

Vet ni vad jag tror att jag ska smälla i mig när jag kommer till stan? En Ben & Jerrys - Piece Of Cake, godare finns inte.

Bloggexperiment i datorsalen

Just nu sitter jag inne i datorsalen med Hanna, vi har suttit här ett tag och kommer sitta här ett tag till, eftersom vi har eget arbete. Under hela tiden har vi fixat med våra bloggar, börjar bli lite uttjatande, men vi har kommit på massor nya grejer och det är jätte kul. Kolla till exempel min fina text där uppe. Vad säger ni? Idag ska jag in till stan, med Hanna. Bella kanske kommer in sen, vet inte, hon fick förhinder, men sen ska i alla fall jag och Bella boxas klockan 6, härligt härligt. Jag ska möta min kära fästman i stan också. Han är bäst i världen. Jag älskar honom. Jag ska köpa nåt till valborg, och så ska jag lämna pengar till Max. See yah<3

Tråkig morgon

Hej.
Helene har gått och blivit sjuk så här gick jag upp i tid i onödan. Ska nu dra om ca tjugo minuter, och jag har ingen god frukost hemma. Jag ska gå på tyskan först, sen är det matteprov :D Yeii. Jag har ju lagt ner matten, så det ska bli kul att bara göra sig till på alla svaren.
Men men, måste äta en banan eller nåt åtminstone.
Puss och hej.

Me likey

Igår var jag och Bella och boxades. Så jävla skönt att röra på sig, och att snacka om allt möjligt. Vi missade tåget och tog en glass. Sedan kollade vi priserna på lättöl, och kom fram till att opium ölen är billigast. Haha. Nej skämtåsido..
Vad har man gjort idag. idag jag varit som vanligt i skolan. Vet inte hur många gånger jag tänkt på att gå hem för jag har varit så otroligt trött. Sedan hade vi vår två och en halv timmas lektion, och då köpte jag en drickyoghurt och en macka, tack för att det finns mat.
Nu snackar jag lite med Max om valborg, det kommer bli så kul. Jag längtar nu, och har längtat sedan februari. Love<3

Hålla morgon humöret uppe

Jahaja förlåt för mitt lilla anfall igår. Var bara så jävla less på denna skit. Ni som känner mig vet nog, eller kanske någon av er i alla fall. har inte jag några fördelar alls eller? Inget att säga till om?
Visst är det fint, det kan jag inte säga emot, men bara fördelar? Usch, pallar inte bestämma mig.
Och jag är inte tio år, jag vet! Men kaniner är det bästa jag vet på jorden, usch jag smälter. Mamma, du vet vad jag begär, make it happen.

Nu ska jag lägga in lite musik på min mobil, måste fan ta och skaffa nya ipod lurar snart. Men jag är så seg. Så ska jag gå om tio minuter, och möta mina små änglar och äta frulle med frulleteamet.
Puss och hej du är gay.

!

Uaaaah!:@

Detta är sann glädje

image52
Min lycka.

Jag orkar inte med det här

Panik!
Jag har bott här i hela mitt liv. Jag vill inte lämna stället nu. Jag är kär i detta otroligt tråkiga men lugna ställe, jag vill inte här ifrån. De får dra mig här ifrån, verkligen släpa mig.
Jag åker inte ifrån Nino, helt jävla seriöst, de får gräva upp jorden.
varför just nu?

Hejhej usch på dej

Alltså jag blir så jävla pissed. Nu gick allt åt helvete.
Och så blir jag stressad, efter som jag ska fan inte flytta någonstans.

min stora hit

It's getting dead in here, so dead
So drink up all your booze
I am getting so dead I wanna drink my booze up

Dalarö med Hannibal

Hej mina vänner.
Är just nu ute på Dalarö, och Hanna är med mig här.
Idag har vi gått en lång promenad och valt våra individuella val. Spännande va? :)
Ikväll ska vi kolla på Ringu, huhu, japanska tje ring 2. Ska bli uppfriskande. Och så ska vi faktiskt hinna kolla lite på The Office, våran sjuka humor. Och så ska vi även äta nyårsmaten, samma, muaha.
Ha det så bra era små muffins.

me and my little Hanniballä

Märkt att det börjat bli lite ont om bilder i bloggen.
De här bjuder jag på:
image50image51
Jag och min festprisse. Damn we own it girl.



Idag och om i lördags.

Sitter här. Snart ska jag till centrum med Helene som antagligen ska köpa godis. Sedan ska jag åka ut till Dalarö, och spendera helgen där, med min lilla Max och min familj. Ikväll ska vi också äta på restaurang där, ska bli trevligt.
Idag har det varit en helt vanlig dag. Har snackar lite med studeivägledaren, och det ser ut som om min skolgång kommer ordna sig trots allt. Ska göra en prövning på datorkunskap i augusti och så ska jag ersätta eller reducera matten, det som går bäst. Men inget mer med det. Sen har vi bara haft det ganska tråkigt, ganska hålig dag idag. Druckit lite full stike, snackat lite falukorvat (internt, hur de nu stavas, skämt).
Anywho, som min kära vän Penis alltid säger..
Kan ju bättätta lite om lördagen-
Det blev inte totalfiasko, som förra gången, nej denna gång startade det ganska lugnt och trevligt. Det dracks väl i ganska lagom mängd, och alla var trevliga, inga sura miner vad jag kunde se. Folk åkte hem efter ett tag, och till slut var det bara jag, Max, Anna, Hanna, Helene och David kvar. Det blev inte nå festande för oss inte, nej vi grupperade oss efter humör. Jag och Hanna, partysugna som vi var, lämnade de andra för att desperat gå och förstöra? Max dator. Haha. Och de andra satt och spelade kort, ni vet som de gör på Tv.
Det slutade i och för sig med tjat, lite gråt, småtjaffs, surerier och snäsningar. Men det var inte allt för mycket, vilket betyder, helt OK kväll.
Nästa gång blir det Valborg, jag och Hanna har redan börjat planera storslaget, och denna gången ska vi bli många, och hyra lokal. Låter kul

Men fyfan vad mycket jag babblat på nu alltså.

Skriver sen, hej på er<3

Lite tråkigt i datasalen

Nu har allt gått och blivit så mycket bättre igen. Ibland kan saker förstoras hundra gånger mer än de borde. Men jag tror vi kommit överens.
Jag älskar Max<3
Just nu sitter jag i skolan, har lite tårkigt. Egentligen så har vi lektion, men bryr vi oss? Nej. Men snart vill jag göra nåt annat, för den här jävla datorsalen är blockad som fan. Man kan knappt gå in på någonting alls, det är nog bara en tidsfråga tills de blockar blogg.se med. Men men.
Ha det bra underbara människor.

(8)Efter insidenten i datasalen(8)

Det är verkligen inge bra det som händer.
Händer det av en anledning, ska det vara så eller inte?
Jag orkar helt enkelt inte.

hah

April april ja. Så var de, hade ingen bättre XD. Anna oroa dig inte ;)

...

I'd give it all to you Letting go of me Reaching as I fall I know it's already over now Nothing left to lose Loving you again I know it's already over, already over now.
And I'm tired of you being tired of me, yeah, that's right, sometimes I wish we just could let it be. And I'm tired of me being tired of you, It's something, yes, sometimes you wish you meet somebody new. You... Sometimes I wish that too.


illa

Jag är gravid!

Lite mer funderingar

Man kan inte försvinna för alltid. Ens astralkropp kommer alltid leva vidare. Måste det inte vara underbart att leva bortom denna värld? Kunna åka tillbaks när man hittar vägen? Hälsa på dina nära och kära, till och med kunna prata och röra vid dem, utan att du behöver finnas här. Är det inte så mycket bättre att kunna vara sig själv, och leva vidare för alltid utan att behöva oroa sig för livet?

Please

Hur ska man kunna glömma saker som man verkligen inte kan glömma? Kan någon få mig att hamna i koma eller någonting?

Idag

Jag vill absolut inte till skolan igen, fast jag vet att jag måste. Jag orkar ingenting just nu, fast jag vet att det ät så mycket jag måste orka med. Jag förstår inte vad jag gör, förstår inte vad som hänt. Man får väl bara se till att leva i nuet och låta framtiden bli som den blir.
Jag är sjuk.. fast det var värre igår.
Jag är nog sjuk både fysiskt och psykiskt just nu.
Illa.

RSS 2.0