A little bit of Anna is all I see

Jag och Anna håller på och fixar oss för fullt :D Vi ska nämligen ut ikväller. Ja, och slösa en jädra massor med stålar på underbara flytande saker man trycker i sig för att ha lite sådär roligt.
Det har varit lite skrik och panik i sisådär fyra timmar eller så, men det är det värt. Jag är skitsnygg (som vanligt) och Anna, ja , hon jobbar i alla fall på det. (Nej lilla gumman du är alltid lika fin).
Where did you come from, where did you go (8)
Ha en bra kväll alla ni andra där ute, hoppas ni ska festa loss ikväll.

Oh my

Ge oss den tredje och fjärde filmen, NU

Hejsan

Och god kväll.
Max är här hemma hos mig men lika tråkig som vanligt ligger han bara och vill sova. Så ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Imorgon så ska jag jobba klockan 10 till 2, jippie, not. Men Helene fick välja om hon ville ha 6 timmar eller 5 och hon valde 6 så jag fick bara 4, puuh. Jag har ju lyckats spara ihop ganska mycket pengar nu (för att vara jag). Men jag super väl upp dem ändå eller nåt.
Ha en bra kväll.

Dagens låt

Får bli denna gamla flamma. Så sjukligt fin.
Lite nördig video dock, men man behöver ju inte kolla :D
Och en jävla förkortning av låten med.

Jag ska slå den som påstår att Jessica är fet

Jag och Anna satt och diskuterade här om dagen, ifall Jessica Simpson är fet eller inte, vilket hon inte är, då vi läste In touch. Man blir så otroligt arg. Här har vi en människa som ser helt frisk och fräsch ut och så klankar alla ner på henne. Bara för att hon inte är size 0. You go girl säger jag. Äntligen någon med normal kropp!








( Bilder från Posh24 )

Vad säger ni, är Jesscia "fet"?

Godmorgon mina solstrålar

Sitter här hemma hos Max och har ätit lite frullerulle nyss. Sitter och missbrukar the big bang theory såklart, har inte så mycket mer att göra, och Max kommer hem klockan 5 typ. Så det blir en riktigt lugn dag idag.

Vad ska ni själva göra idag?
Pok

Godkväll

Sitter här hemma hos Max nu. Han har gått och lagt sig. Jobbet gick bra, hyfsat om man säger så. Och jag ska jobba på lördag nu också. Det är bara bra det, eftersom jag verkligen livit pengagalen, huhu.
Fick ta med mig hur mycket semlor hem jag ville, men tog bara med två paket, så vi har ätit en semla var, onyttiga satar som vi är ;)
Ja, jag ska väl snart gå och sova jag med. Krypa ner i Maxens mjuka famn.
Puss och godnatt. Får väl skriva om någonting mer spännande imorrn ;)
POK

Nu ska jag gå

Jag och Penis ska åka iväg till Annas jobb i Tumba och köpa lite godis, eller jag borde inte äta godis men vi får se, anyway, sen ska jag till jobbet, shit vad roligt, sen kommer Max och sen ska vi till Max och då hör jag av mig!
Ha en fin kväll.

Oj nu sprängde jag min andra tallrik i micron.

Puss

Jag är inte förvånad


(Bild)

Okej, jag läste här att Robert Pattinson har två nya beundrare. Och visst nu blir man ju fan lite panikslagen här. Gahh låt honom vara! Morr. Nej men seriöst, vem skulle du helst se Robert med?

Puhh

Sitter här varm och dyngsur.
Anna sov här och skulle iväg till jobbet så jag följde med henne och gick till centrum, och sedan hem igen, powerwalk på morgonen, känner mig stolt.
Så jäkla härligt!
God morgon förresten!

ONT

Jeses, visst jag hade det jätte trevligt med farmor inne i stan, men mindre trevligt på grund av min otroliga mensverk. Herregud, varför jag? Varför har det kommit tillbaka, jag var utan det i nästan två år. Usch.
Jag kom hem men då var det nästan över. Just nu sitter det liksom i magen men gör inte lika ont längre, så jag klarar nog av att jobba. jag ska ta en alvedon innan jag går nu också, sla dra om tio minuter.
Ska försöka hålla humöret uppe, helst av allt skulle jag vilja sova, men jag måste jobba jobba jobba. Usch, döda mig.
Längtar till 8.

Tjena tjena

Snart ska jag och Niclas åka in till stan och äta lunch med farmor. Ska bli trevligt det.
Så jag kommer inte kunna skriva nåt på hela dagen, wihoo :)
Efter det jobbar jag -.- men efter det kommer Anna och hämtar mig så ska vi leeeka ikväll.
Ha en så bra dag allesammans!

Sisådär



Jag tror att jag gör fel när jag fixar mina kollage, jag tror jag gör för små bilder. Nästa gng får jag ta i mer i storlek. Men detta är allt ni får just nu ;)

Gott folk

Jag har städat hela dagen och jag är inte ens färig än, jag är klar med ena halvan av rummet, vilket blev skitfint, det är som att leva i en dröm.
Anda halvan där emot, den, ja den får jag ta tag i nu.

Nej men efter alla bloggar man läst har man överallt sett bilder på egenklippta tras-jeans. Så jag tänkte att jag skulle vara sådär lite smart och klippa sönder mina gamla favorit jeans som redan var sönder. Och så hade jag tänkt mig att fixa lite andra kläder jag tänkt göra länge, jag upptaderar om den saken.

Det kanske blir lite mycket på en dag men jag måste bara lägga in två låtar som gjort min kväll.


Jisses vilket tjat.


(Bild lånad från Dam tidningen )
Det var då ett jäkla tjat om denna  förlovning. Låt människorna vara för fasen. Inte sjutton var det ett sånt här liv när jag förlovade mig inte, nej nej.

Nejmen godmorgon igen på er alla

Jag gick och la mig direkt när jag hem. Och jag har fan aldrig sovit skönare än detta :) Ojoj, fast nu är jag redo för denna dag. Vad nu den kommer att innehålla. Skickade iväg ett bönande sms till Penis att vi skulle ut och gå (Jag vill jogga) men man vet aldrig, kanske kanske inte. Jag har i och för sig lust att åka iväg och simma också. Jaja vi får se.

Har spenderat min morgon med att kolla på The Big Bang Theory, åh vad jag älskar det programmet. :)


Tänkte också uppdatera med min favoritlåt för stunden.


Always and forever in my heart. Papa Roach<3



.

Follow Emelie Svanström

Godmorgon

Förstår inte riktigt varför men bloggen funkade inte här igår så det blev inte något kvällsinlägg :)
Igår kväll lagade jag och Max mat, det var jätte mysigt. Det blev en indisk gryta vi gjort förut fast med lite annorlunda ingredienser, denna gång blev det ännu godare, vilket samarbete alltså :)




Jut nu sitter jag och fixar över lite big band theory och batman filmer till mitt kamera minne så jag kan flytta dem till ma baby när jag kommer hem. Sitter med min dator här nu, men orkar inte göra det nu. Vi ska gå om en halvtimma. Kan ni fatta att jag går upp så här tidigt? Jag trodde jag skulle vara kvar idag och sova en natt till men det skulle vara visning så det gick inte :/ Så jag har typ halva mitt rum i min väska och den väger typ 10 kilo, tur att jag drickit lite burn :) haha.
Näe, nu ska vi ju snart dra så nu blir det tillfixning.
När jag kommer hem ska jag sova :)
Pok

Resultatet av vår vinterprommis.

Vi gick ner åt Herrgårdshållet. Det är helt knasigt att från ett helt vanligt bostadsområde tar det fem minuter att komma ut på landet. Helt och hållet landet. Skog, en herrgård, laudgårdar, hästhagar och stora ängar. Det är riktigt härligt egentligen, brukar aldrig tänka på att man faktiskt kan gå ner dit när man vill ut på lander för en helvtimma sisådär, huhu.

Helene klappar en jätte mysig häst  :)


De verkligen kom springandes när vi kom gående.


Out in nowhere.


shit det är ju så mycket snö, så man blir blind i ögat ;)



Promenad :)

Helene ringde nyss och ville gå ut på en liten mysig vinterpromenad. Så jag tackade ja. Fast det blir inte alltför länge för sen bär det ju av till Max. Be right home, sweetiepies.

Det blev ingen Oscarsgala för mig, för trött.

Min Edwi var såklart snyggast av alla.


Och jag tycktr att min gamla star wars favvo var finast.


Eller Vanessa.




Godmorgon (som vanligt) Haha.

Jag har precis gjort färdigt mitt satans hemprov, gissa om det känns befriande?
Nu finns det bara kvar en himla massor med annat plugg på lovet som ska göras, men det tar man när man orkar right? Laga mat till projektarbetet, hitta fakta och faktiskt bestämma vad jag ska arbeta om i historia B, där jag även ska ha en prövning på hela kursen om en månad. Bara att bita ihop.

Men snart är det studenten!

Nu ska jag klä på mig. Jag har precis duschat, borstat med torrborste, peelat med peeling, tvättat med oljeduschkräm och smörjt in mig, gud vad jag är len nu.
Sen ska jag äta frukost för jag är så jävla hungrig, idag får det nog bli en banansmoothie.

Vad ska alla göra idag?

Pok

Goodnight sleep tight

Nej hörni, nu ska jag tamefan gå och ta mig en rejäl skönhetssömn.
Kan behövas...eller inte, haha.
Godnatt alla härliga typer där ute.
Pok

ja

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/565015/emelie-svanstrm?claim=pr5qvha4fcs">Följ min blogg med bloglovin</a>

Vår lugna helg då vi knappt gjorde någonting förutom att vara varandras sällskap ;)

Igår var jag och Anna ute och testade isens      Och när vi skulle åka från
gränser ;) På några ställen var det lite.. tunt      Gberra så blev det fasligt
och när vi kom för lång ut började det knaka.   mycket packning. Självklart
Fast hade vi gått igenom hade det knappt        fick jag rollen som pack-
kommit vatten till knäna så långgrunt som        åsna. Säkert bara för att jag
det är.                                                            är sötast i allting.
      

Nu är jag mätt, typ, fast godissuget hänger kvar

Min älskade dagbok. Jag tycker att alla skulle ha en dagbok så man minns
vad fan det var man gjorde när man var ung. Bra för mig som knappt minns
vad jag gjorde senaste veckan.


Idag blev det favoritmat, mumma. Från Pang's såklart ;)


Suck

Usch jag sitter här hemma. har precis renskrivit svaret på två av frågorna på Religionshemprovet. Jag har två frågor kvar. Men dessa fyra jag har att välja mellan är så svinigt svåra så jag vet inte ritkgit vad jag ska ta mig till. Jag tror knappt ens att jag kommer att få G på de första svaren, de är så personliga och har nästan ingenting med fakta att göra.
Jag är dödligt sötsugen men vet inte riktigt vad jag ska proppa i mig.
Plus att det är så typiskt att det är just nu alla såna där tankar kommer fram som, jag kanske borde sy om lite kläder, jag kanske borde rita lite, måla en tavla, skriva någonting, kolla på en film, alltså sådant som man annars inte pallar ska man vilja göra nu helt utan anledning bara för att man har skolarbete.
Jag önskar att jag kunde säga skärp dig Emelie, men jag vet ju att det inte funkar ;) Nej jag tror jag ska läsa mer i boken och funta på frågorna tills imorgon, man kan väl skicka in provet innan midnatt antagligen.
kanske skriver senare om jag har någonting roligt att säga för en gångs skull. Haha.
Pok Pok

Nu bär det av här ifrån

Var ganska nyss uppe på fiket här på Dalarö byn. Riktigt mysigt måste jag säga, jag har aldrig varit där förut. Det har alltid varit så jävla överfullt med folk när jag varit intresserad av att gå dit, men nu fikade jag med brorsan och pappsen där.
Snart ska vi åka iväg till Länna och handla någon fläkt till Niclas dator, fast först ska vi äta lite.
Jag tror att jag ska hem till min kära älskling ikväll, men jag vet inte. Det bror på om jag kan stanna där hela dagen imorgon, för jag tänker inte gå upp klokcn 6 imorgon bitti.
Puss och kram ha en bra dag på er.

Älska All Time Low



Anna  ;) Tänker på när vi satt i G Berra och körde den om och om igen. Och nu ska vi fan sätta den där dansen på dansgolvet ;)

God morgon

Jag börjar märka att de flesta inlägg jag skriver har rubriken god morgon, det är ju riktigt tragiskt faktiskt. Lite illa.
Men men.
Jag sitter här med paniken rusandes i hela mig. Jag har läst igenom de två kapitel vi skulle ha vårt hemprov i religion på, men jag förstår innte frågorna. Det finns 8 frågor där man ska välja ut fyra, men jag förstår inte en enda. Det är fan inte kul, antingen är jag helt jävla trög i huvudet eller så är frågorna skitsvåra. det är svårt att veta vilket av dem. Antagligen det första.
Tack gu att jag inte sla gå på någon högskola eller shit, hur skulle jag klara mig liksom, det här är ju humor.
Provet ska in senast imorgon,
Lycka till liksom.

Min och annas hälsosamma livsstil





+ Glass
Mums milkshake :D

Sen kanske vi ska äta middag också :D

God morgon

Igår kunde jag somna så gott med min lilla älva bredvid, nere på golvet såklart. Hah.
Och idag vaknade man upp till skinande solsken. Härligt. Vi sitter här och segar assen av oss, vid datorerna såklart. Egentligen borde jag ju plugga massor eftersom jag ska lämna in mitt religionshemprov senast på måndag. Men men, leva innan döden right?
Snart ska vi fixa i ordning oss för att åka ner till centrum och kolla i djuraffären :D Det är nästan som ett litet barn som längtar till julafton. Så känner jag mig. Åh ninerna i love you.
Puss och kram, hör av mig när denna fina pleasure time day is ending.

Goder afton

Jag och Anna är nu i G-Berra, fast jag glömde min kamera, så typiskt! jaja jag får väl överleva utan den tills imorgon.
Imorgon kanske Anna följer med ut till Dalarö, Helene hade glömt att hon skulle ut på krogen med sin krogoskuldsvän så antingen blir det själv eller med min ängel.
Innan det så ska jag få svänga in och kolla kaninutbudet på djuraffären här i Gberra. Ska bli spännande, dags att skaffa bebis snart tycker jag.
pok

eelu

Guten morgen på er alla.
Själv är man på hyfsat bra humör även fast jag ska jobba idag och måste åka ut till pappsen i G.Berra med Anna alldeless själva. Ingen skjuts här inte, nu blir det the hard way.
Ja, jag ska liksom bara jobba i två timmar, hihi, det är ingenting. Anna jobbar ju på praktiken från klockan 9 till 6 :O och lilla jag börjar inte förrän 4 och slutar sex, hihi.
Så kan det gå. Och nu blandade jag bokstäver och siffror också, vad pinsamt.
jag ska äta lite mer frukost sedan ska jag nog gå och städa, packa och göra lite meningslösa grejor. Mysigt va?
Jag gör av mig när jag kommer til BG.
Byebye

Filosofi på högsta nivå

Ibland är det bra att fundera över saker, såsom jag har funderat.
Jag undrar ibland hur allt gick till, varför allt inte bara kan spolas tillbaka några år så att det kunde vara "vanligt" igen. Men man kan inte hjälpa det, människor förändras. Vissa förändras till det dåligare, villsa till det bättre.Jag antar att livet är så. Man fick faktiskt höra det förut. Inte för att jag lyssnade, men.
Man ska inte heller behöva stå ut med för mycket skit, och mår man dåligt över någonting så ska man försöka ändra på det. Det är vad jag har försökt göra de senaste månaderna, men så fort man tycker att det börjar bli bra så kommer nästa problem. Men, samma sak då, man måste rensa ut allt det som får en att känna sig värd en hög med hundskit. Lever man omringad av saker man mår bra av så går det bättre i livet.
Man kan faktiskt försöka göra allting bra igen, man kan ändra på saker om man så vill. Vakna upp och se allt med öppna ögon, bättra sig. Det är absolut upp till en själv. Man kan verkligen ändra sig om man vill, det är aldrig för sent enligt mig. Sluta såra, sluta sura, ja, man kan omvandla sitt liv helt. Frågan är om man vill, annars får man skylla sig själv. För den som inte ens försöker, är sen inte heller värd det.
Jag ska ge det så många chanser jag kan, ärligt eller inte, det spelar väl ingen roll? Det är väl ändå ingen som är ärlig längre? Jag ska snart flytta ifrån den här skithålan jag bor i, kanska pröva på att fly landet? Som sagt, man kan inte omringa sig med dålig energi, det går bara åt helvete. Dags för en nystart. Jag vill börja leva nu. Mitt liv, ingen annans, inget ska få påverka alla beslut jag någonsin tar. Jag ska skita i det, jag skulle bajsa på det om jag så kunde.  Alla sårande ord, alla jobbiga stunder, alla jobbiga beslut, allt dåligt samvete, allt ska ut ur mitt huvud så att jag äntligen kan leva

Jag anser att allt ska få fler chanser, men används inte den chanserna till förändring, finns det inte mycket kvar att göra. Jag själv vill bara leva mitt liv utan att någon ska hata mig, tycka illa om mig. För jag hatar ingen, jag bara ogillar vissa saker folk göra. Från början har jag älskat er alla, kanske fortfarande gör. Men ibland måste man låta saker som inte funkar rinna ut, om inte saker ändras till det bättre.
Jag ska sätta igång och tänka ut vad jag bör förändra. Jag tror varje människa i hela världen borde göra samma sak. Om jag fick välja skulle jag aldrig mer i mitt liv såra någon, Aldrig mer. Men jag antar att man sårar någon med varje steg man tar. Men man behöver verkligen inte göra det med flit.


Jahaja

Igår slapp jag jobba för att Helene jobbade, men idag, ja idag måste jag till jobbet och tjäna ihop mitt guld. Imorgon ska jag jobba två timmar också, en fredag! Hmm kanske skulle skjuta mig själv istället?
MEN, jag har någonting att se fram emot både idag och imorgon. Efter jobbet ska jag till min älskling som jag saknar såå mycket, och imorgon ska jag och Anna ut till G Berra och mysa.
Wish me luck.
Pöss.

I love you





Fucking inte god morgon

Well, dags för hat dagen nummer ett.
Nu på morgonen ska jag och Helene äta frukost i skolan, sedan ska vi direkt gå och bada, efter det ska vi åka hem på vårat jätte hål och jag ska plugga och försöka börja med hemprovet i religion. efter det ska vi gå till skolan igen till svenskan för att sammanställa vårat debatt grejs som är imorgon och jag vill bara döden dö. Och sen ska jag vänta en timma i centrum för att sedan gå till jobbet och sitta och tråka i fyra timmar och sedan kommer Anna och hämtar mig så ska vi leka med Helene.
Puss och gay

Helloooo

Hejsvejs.
Gick faktiskt upp i hyfsad tid idag för att börja så sent. Ska gå om typ en halvtimma bort till Helene och sen bär det av till skolan för en lektion, lucky me.
Men imorgon börjar helvetet (Helvetet = Onsdag - börja 8, hål, lektion, hål, lektion, "hål", jobb, hemma 8 & Torsdag - börja runt 11 två lektioner sluta gå hem åka till jobbet direkt hemma 8) USCH. Men man får väl njuta av den här dagen så länge den varar och ta morgondagen när den kommer.
Jag saknar verkligen helgen. Jag önskar med allt jag hade att jag kunde ta mig tillbaka och bo där föralltid. Men, först måste jag skaffa pengar och ja, då är de där helvetes dagarna till nytta.
Gud va opositiv jag är.

Ska vi ta allt som är bra.
Hmm. Jag får gå till och från skolan, frisk luft och bränna fett = Superbra.
Jag får komma hem ganska tidigt idag och vara ledig hela kvällen. Då kan jag plugga och göra nödvändiga saker så jag känner mig väldigt duktig.
Vilket jag aldrig kommer göra.
Det där positiva funkar nog inte.

Men snart är det helg. :D
Det är ju 3 dagar till sportlov.
Och 108 dagar till studenten!
Och jag ska förhoppningsvis utomlands i April :)

Helgens mys

Vi bodde på en jätte fin svit som var inrett med 1800 tals möbler, det var jätte fint. Jag skulle verkligen vilja bo där på heltid, det var så jäkla stort med högt i tak och åh så underbart. Jag önskar att jag bodde så där mitt inne i stan. Med så ståra fönster! Ge mig! Jag fick i alla fall en hel helg :D Max måste ju vara finaste pojkvännen i världshistorien.

Skönaste sängen jag någonsin sovit i. Har aldrig kännt nåt mjukare.

Jag bara älskade fönsterna och gardinerna. Så fint.

Skithäftiga möbler var det, man fick verkligen the 1800tal feeling.

Den här spegeln ville jag ta med hem, men den var inte liten.

Synd att man inte kunde grilla i spisen :O Haha.

Badrummet var inte 1800 tal i alla fall, haha. Men fräscht var det.

Snart är det dags




Nu är jag hemma igen!

Vlket jag önskar att jag inte behövde vara ;) Haha. Jag har haft en välsigt mysig helg med Max kan jag säga.
Vi bodde på ett fyra stjärnigt hotell inne i stan. Skitfin Svit. Åh vad Max är underbar.
Jag visar massa bilder sen såklart. När jag har fixat in dem i min kära datorbebis som jag faktiskt absolut inte har saknat ett jävla piss i helgen :)
Höres snart, först ska jag och Niclas åka iväg med pappa lite. Han kom ju hem från Thailand igår. Puss.

God dag

Tjena tjena mittbena.
Igår hade jag mardrömsdagen på jobbet. Det där man tänkt på som man aldrig trott kommer hända, hände.  Det hade försvunnit pengar från kassan dagen innan och jag vet inte om de misstänker mig för någonting eller inte, men surt värre. Då börjar man tänka igenom hela gårdagen noga, gjorde jag något fel? Vad fan hände. Men det löser sig nog, de kan ärligt talat inte tro att jag skulle göra någonting sådant,. Det blev säkert någonting fel i kassan, or something. Och det kan lika gärna varit hon innan som gjorde någonting fel.

Igår när jag gick in på facebook så hade någon Marcus addat mig, fattade inte vem det var men det var tydligen min gamla barndomskompis, och barndomskärlek, haha :D Som inte jag sett skymten av på typ tio år, eller ja kanske mer än så, knasigt :)

Igår åkte jag hem till Max :) Vi gjorde inte särskilt mycket, jag drack mig en cola, mums. Och så kollade vi lite på lyxfällan, usch hur kan folk gå så långt egentligen? Jag blir nästan lite mörkrädd, jag vill aldrig bli så där slösig. Jag skulle vilja bli sån där ekonomimänniska, fatta vad bra koll man skulle ha då.
I morse när jag åkte hem träffade jag Jonte på tvärbanan, det var väldigt otippat, så då hade jag lite sällis :) Sisådär klockan 7 på morgonen.  Undra hur jag orkar gå upp så tidigt som jag måste göra när jag sover hos Max.

Jag ska snart åka iväg till Max, vet inte om jag ska ta kvart över fyra eller om jag ska ta kvart i fem bussen. Ska ringa min lilla Maxi och fråga honom. Jag har ingen aning om vad vi ska göra i helgen.
Höres.

Jobbigt

Det är så jobbigt att jobba. Själva jobbet är ju bara slappt, det är för slappt, och det är det som gör det så tråkigt. Alltså, det jobbigaste är att ta sig till jobbet. Även fast man inte har någonting annat att göra (Jag skulle dock nu behöva städa mitt rum) så vill man inte gå till jobbet. Det är en inställning man har bara sådär innan. Jag vill aldrig gå till jobbet, jag har nästan fått släpa mig själv dit varenda gång, men ändå går jag dit så ofta och är så duktig. Jag förstår inte hur allt går ihop.
Helene ville jobba åt mig idag och det är otroligt lockande, att bara stanna hemma och softa lite. Usch jag har bara sovit två timmar i natt. Men mamma påminnde mig om att jag är skyldig henne massa pengar så det blev till att tänka om.
Jag hittade även två tröjor idag på Hm som jag bara måste ha. Och ja, där har man ju svaret till Helene direkt. Nej jag måste verkligen jobba.
Men jag vill inte.
Och orkar inte.
Ändå går jag.
Hejdå.

God morgon

I natt somnade jag runt klockan 3. Hemskt, usch. När man bara ligger där och verkligen vill sova men det går inte. Och man vet inte vad man ska göra, och man försöker och försöker, men det går helt enkelt inte. Igår hade jag sovit till 11 och druckit en kaffe. Det var säkert därför. Jag förstår inte, men jag tror jag är ganska känslig mot koffein, fan, jag älskar ju kaffe. (Fast inte skolans morgonkaffe). Jaja, till slut somnade jag. Men då skulle man ju upp klockan 6 idag, vilket jag faktiskt mot förmodan lyckades med. Fick dock springa till bussen, fast jag inte behövde. Suck.
Kom till skolan med Helene som vanliga onsdagmårnar och åt frukost, idag behövde vi inte stressa eftersom franskaläraren fortfarande var sjuk. efter lektionen har vi lång hål, så jag kunde sovit länge idag med, men det var nog bra att jag fick komma upp lite.
Nu ska jag snart göra mig lite smoothies.
Jag är på bra humör idag, har lyssnat på partymusik hela morgonen så det kanske kan bero på det. man kanske ska byta musiksmak? Njee, jag skulle aldrig klara mig utan min själmordsrock :)
Puss och kram.

Hemma

Det blev lite senare än vad jag hade tänkt men det va skittrevligt :D
Vi satt och fikade i typ två timmar och snackade om allt möjligt från vår kära barndom tills hur allt är idag. Vi ska ses nästa tisdag också ;) Kanske hälsa på famor också :D Gud vad jag ä glad att vi tagit upp kontakten igen!
det blev lite shopping också :D Haha, slutrean av slutrean.

Ett litet skärp man kan vira två varf från Gina 10 kr, tygskor Hm 103 kr.
Strumpbyxor mönster Gina 15 kr, T shirt Gina 49 kr (skulle egentligen kosta
29) Linne Gina 99 kr. Jeansleggings Gina 299 kr


Fasen vilken trevlig dag!

Tjenix

Snart drar jag iväg på kompisdejt med CarroBarro min kära pyssling. Vi har inte träffats ordentligt på två år så det ska bli kul, och spännande att hra vad som hänt i hennes liv under tiden :) Hihi.
Jag tror jag ska gå ner och göra mig en till smoothie innan, jag är alldeless farligt beroende av smoothies.
Ha en bra dag.

Mums

Idag så åkte vi iväg till Kolis, jag mamma Niclas och Jörgen. För att fira Jörgen lite gran på sin födelsedag. Och stackaren är sjuk också. Det var trevligt, vi satt där och åt mumsig kyckling sovlaki och snackde massor om utomlandsresor.
Efter det handlade vi lite och då träffade jag på Bella. Det var roligt, jag har inte sett henne på hundra år :/ Och jag fick se hennes nya tatuering! Skitfin, fan vad det måste bli min tur snart.
Jag och Niclas har prövat på White Now tandkrämen, har gjort yttepyttelite skillnad, får se om det blir mer sen. Man kan väl hoppas.
Nyss åt vi lite tårta och så :)
Imorgon är jag "ledig" eftersom alla ska upp till kungsberget men inte jag :/ Suck, whatever.
Ha en bra kväll, själv ska jag kolla färdigt på The Holiday.
Puss

Gårdagen

spenderade jag med att kolla på tre olika filmer.

Systrar i jeans 2

Den sög ju såklart. Vad annars? Det gör ju alltid böcker som blir filmer, för att inte tala om Ps I love you. Jag förstår inte hur man kan vilja förstöra böcker så jävla mycket. Jag var arg under hela tiden jag kollade på filmen, kollade mest färdigt på den för att ha sett den.
Hade Of Honor

Åh den var jätte gullig. Kanske lite väl för lik alla andra filmer som finns men det var inget fel på den.
Just Like heaven

En ny favorit! Sjukt bra, en av de bästa filmerna jag har sett på länge faktiskt. Åh vad söt den var. Jag tror nästan jag ska kolla på den idag igen :) Haha. Jag vet inte varför, jag bara tyckte om den jätte mycket. Väldigt gullig men ja, inte så trovärdig historia om man säger så. Lite förutsägbar, men still, love it. Man fick skratta en hel del med. Första gången jag sitter och skrattar för mig själv tror jag.

Godmorgon

Det finns typ inga kaffefilter så jag kan inte gör nåt kaffe till mig och nu börjar det bli lite svårt för nu börjar jag känna det där suget av kaffe. MM KAFFE! My god, jag måste ringa mamma och fråga efter dem för jag måste ha.

I fredags hade jag och Max lite matlagningskväll. Det var myspys.
Det blev någon halvt improviserad indisk gryta.Starkt utav bara fan.


Btw, det fanns inga, så nu måste jag dricka cola LIGHT, fatta, LIGHT cola light, blä, det smakar plast och är det äckligaste som finns. Men, koffein.


längre

Jag vet inte

<3

Låten som aldrig kommer dö för mig :)
submersed - you run

Submersed - You Run


My angel


Citerat

"Jag vet att du har det svårt just nu, men du kommer orka snart det kan jag lova, livet är riktigt tungt, därför ska jag göra det så lätt för sig som möjligt, jag ska ta hand om dig älskling!"

...

I just wanna be alone tonight
I just wanna take a little breather
Cause lately all we do is fight
And every time it cuts me deeper


Dagens dag

Ja just nu sitter jag här hemma hos Max all by myself. Har kollat en massor på Gossip Girl :D Och ätit pizza mackor. Det har ringt hem git några gånger men har inte vågat svara, hoppas det inte var Max som ville någonting, ja tror hans mobil har laddat ur :/ hmm.
Anyway. När Max kommer hem så ska jag åka hem till mig, eftersom han ska vidare och övningsköra idag. Ja, inget mer att hålla er uppdaterade med. Pöss.

God afton kära ni

Igår kväll var min vän Helene hemma hos mig och kollade Gissipgirl.
Och hon prövade mitt löshår. Det var finfint ;)


Och just nu sitter jag hemma hos Max, medans han nördar framför sin nya tv / eller dator, det beror ju på vilket humör han är på.
Killar och tekniska grejor alltså...


Lilla Nero gulleplutt :)

Tjenixen

Kom nyss hem från skolan (gick såklart) jag är så jävla duktig! Guldstjärna till mig.
Jag ska dra till bussen om ca en halvtimma, så tänkte hinna med att äta lite mellanmål så jag kan sitta till halv 7 på jobbet utan att magen börjar skrika. Jag äter alltid halv 7 på jobbet, för då är det bara ca en timma och tio minuter kvar när jag kommer upp och det känns uthärdligt liksom.
Måste dock sitta två och en halv timma innan jag äter, men väntar man på något gott kan man aldrig vänta för länge liksom.
Nja vad ska man säga mer, finns inte så mycket. Har varit så himla dålig på bildfronten de senaste dagarna men jag ska försöka ladda upp lite. Jag tar med datorn hem till Max ikväll så att jag kan fixa massor med filmer och så vidare. Då kan jag även ta med sladd och kamera. roligt värre.
Jag tänkte stanna hemma hos Max hela dagen imorgon, eller ja tills han kommer hem från jobbet i alla fall, för jag är ju ledig på fredagar :)
Ha en bra kvall, I sure know I will ;)

Guten morgen

Jahaja, idag vaknade man och hade stömavbrott i hela huset, kul. Man kunde ju knappt se sig själv när man sminkade sig. Spännande :D Huhu.
Men elen sattes på för en liten stund sedan så nu kan jag platta mitt hår och göra smoothies. Fast jag måste desvärre skynda mig för jag har inte så mycket tid, bara en halvltimma:O
Kommer hem en snabbis efter skolan idag men sedan drar det iväg för jobb, idag igen. Samma gamla historia. Men I can make it. Money.
Puss och kram ha en bra dag.

Emelies första och sista visdomsord

Det är egetligen inge kul, men så fort man är med Jonte så blir allting kul :D Haha
Vi stod och snackade, jag Helene och Jonatan, efter skolan.
Jag och Helene drog igenom massor med lyckade (eller misskyckade) saker vi varit med om.
Så var jag ju tvungen att tilläga
"ja, ibland har man kul, och ibland går man skolan"
Oj vad de garvade. Sedan blev jag Visa Emelie. Som absolut inte är vis.
Puss.

Jackpott!

Jag hittade en flaska med sprit på mitt rum.

Snart på ingång

De här skorna är så söta att jag nästan dregglar ner mig.

Den här är skitsöt och jag har den i vitt redan :)

Och den här är söt men för lång, så det ska kortas av :)

God morgon

Tjena.
Fyfan vad det var svårt att ta sig ur sängen i morse. Helt sjukt. Jag ville upp id 8 men gick inte upp förrän nu. Jag har i alla fall cirka 2 timmar på mig innan jag ska gå till skolan. Nu är det dagt för allvaret igen. Med andra ord gå fram och tillbaka varje dag, för fy fan vad jag har varit onyttig nu på sistone, (Helgen). Jag ska nog försöka att inte gå ut på väldigt väldigt länge nu, och försöka spara lite pengar också.
Nu hade jag tänkt att gå ner och göra mig en frukost, att ta med upp så jag kan sitta och nörda vid datorn såklart. Kanske kolla lite på film under tiden :)
En riktigt seg morgon, och bara en lektion idag,
Undra vad jag ska göra efter skolan, ingen aning.
Puss och kram alla barn.

pöss

Godnatt!<3

Haha

Vårt trådlösa kan inte fixas förrän den gemensamma datorn slutat dampat.
Så ibland tar jag den hårda vägen när jag ska in på internet. XD
Grannens.
Det har alltid gått så bra tills nu då jag måste sitta i fönstret. Haha.
Och mamma är ju för söt.


Mellie |Max<3| säger:
sitter i fönstret
Marie säger:
jag ska gå och duscha nu
Marie säger:
va????
Mellie |Max<3| säger:
för att få signal till datorn
Marie säger:
och kollar snygg pappan eller
Mellie |Max<3| säger:
HAHAHAHAH

You and me <3

My girl's in the same bed
sometimes I wish she was dead
I guess she never wanna move at all

myselimys

Såhär spenderas kvällen




Idag

Vaknade jag upp bredvid två stycken damer. Som, påstod att jag myst med dem och slagits i sömnen. Vi gick upp städade åt frukost och fixade, mer av dagen gick och det blev att vi stannade längre.
På bussen hittade jag inte min mobil så vi gick av jag och Anna och Helene skulle åka vidare till skolan. Den låg i resväskan så vi hoppade på nästa buss och mötte upp Helene i Slussen, sedan drog vi till Högdalen och fikade istället och sket i allting. Så skönt :)

Två av mina älsklingar.


Helene med sin varma choklad


Min älskade latte med hasselnöt :)


Babes spanade lite och senare fick de sig se någonting de inte skulle glömma. HAHA herren på taket.

Gårdagen


Bakismorgonen blev busig. Max retades hela morgonen och Anna fick dra isär oss som om vi vore små ungar. Precis som gårdagens utekväll, vilken jävla örfil ;) Haha, Anna du e sötast. Och Min Bond med.


På kvällen åt vi buffe på Ni Hao! Åh thaimat my love.


Haha, nån tur med nå vänskap. De har ja ju redan ;)


Cute


Sen kom vi hem.. Inget mer med det, eller?


Helene och jag höll på att småfightas där uppe. Med andra ord småkramas i sängen XD Haha, eller typ Helene hoppar på mig galen och ska slicka på hela mina armar och kramas. Då kommer Anna upp eftersom jag skriker på henne att hjälpa mig. Sen går hon ner.
Nästa gång låter det "Anna!", "Anna, vi har fastnat"
Där låg jag och Helene helt seriöst ihopklämda mellan sängen och väggen. Helene hade kastat sig på mig och vi hade ramlat ner. Ingen kunde röra på sig! HAHAH




Sedan hade vi lite filmkväll och tog det lugnt.

Anna<3

Hej, jag ville bara säga att Anna är sötast :)

Alltså Anna du e ju sjuk i huvet :O Kan du mitt lösen???? :O :D fast ja tycker det i alla fall sötaste du :) <3

Utgång


Innan vi drog ut till Harrys.


Harrys


Happy people


Helene och Andreas.


My babh på K15


Gick med Mr Bont till Slussen


Tjött?


Sen kom vi hem.. Hm runt 7? Haha :D Lite trevligt var de i alla fall :)

RSS 2.0