Hemma igen.

Nu har jag tillbringat mitt sportlov i Hassela. Det var så jäkla kul, och jag längtar tillbaks redan nu :( Jag har gått och blivit en riktig goding på snowboard, och jag är riktigt stolt över mig själv. plus att jag varit lärare till både Hanna och Corinna som också blivit sjukt bra. Just nu älskar jag snö, men alla som känner mig vet att snö är bland det västa jag vetm så den där kärleken försvinner nog till nästa år. Fast då ska jag skaffa mig ett liftkort hela vintern.

Hassssssel

Inatt sov Hannibal här, vi satt uppe till fyra och spelade cs (hahahahahahah) med tyskar och sådär. men nu är vi laddade, har sovit fyra timmar, och snart bär det av.
Åker ju bort, kommer hem på torsdag :)
Hoppas man inte bryter benen av sig :D
adjö små rövknullare<3

Idag

Så otroligt ensam.
Ingen hemma, bara jag :(
Max ska på krogen.
Och jag vet inte vad som händer med oss.
Som tur är
Kommer kanske mina vänner hit
Tur att jag har några.
Kan ju säga att jag är förbannad och ledsen. Och från och med nu tänker jag inte bara låta saker gå.
Men imorgon ska jag bort, tack gud.
Nu blir det x-ray.
hejdå.

Ganska gone

Nu ska jag ut till Dalarö om sisådär en kvart. Kommer eventuellt hem imorgon, för att fixa inför söndag då jag åker iväg till Hassela med mina små slampios :) Sen kommer jag hem på torsdagen och sover hemma en natt sedan bär det av till Max på fredagen, och ja, mina närmsta vänner vet ju vad som väntar då ^^
See yah mina små rövfuckers.<3

kokosboll

Hemma idag igen.
Gått ner 3 kilo! =) muaha.
Just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Har liksom ingenting att göra, och egentligen vill jag bara sova, men så fort jag försöker så kan jag inte somna! Det suger.
  Plugga orkar jag inte (vill inte överbelasta min hjärna), sitta här vid datorn vill jag inte (det är så tråkigt, det finns inget att göra och ingen att snacka med), kolla på tv eller film vill jag inte (för jag har precis kollat film, och det finns inget bra på tv) Ge mig nåt att göra!

Hemma

I natt drömde jag den värsta mardrömmen. Jag har bara drömt en så hämsk mardröm en gång förut. Kan inte säga vad den handlade om för då kommer jag börja böla.
Är hemma från skolan idag. Känns tråkigt, men tror att jag måste, vill inte vara sjuk när jag ska till Hassela.
Sitter här och lyssnar på massor musik som väcker starka känslor och gamla minnen, faktiskt även saker att se fram emot.
Har kollat lite på supersugen, och städat mitt rum, ska kolla färdigt när rummet är färdigt, men jag har ingen ork. Har börjat hosta och skit också. Helvete. Varför just jag?
Jag önskar bara att jag kunde bli frisk.

Saker att se fram emot ( och sluta deppa):
  • VARA MED MAX<3 min enda lycka.
  • Hassela, snowboard, buss & Full stike.
  • Fest, med mina favvisar, ska bli trevligt.
  • Påsklov, allt som inte är skola är kul.
  • Italienaren v.17, haha ska bli såå humor.
  • Turkiet, sol bad och massor med glass.
  • Sommarlov, det är då jag lever.
  • Italien!, haha fan att jag ska bo i bergen.
Jag saknar dig.
Let me light up the sky, light it up for you. Let me tell you why, I would die for you.

emeliiiten.bilddagboken.se


..

Jag är otacksam.
Du finns alltid där älskling.
Men jag finns inte alltid tillbaka.
Finns jag över huvud taget?
Det är bara du som märker mig.
Varför ska jag behöva gå så här
när jag vet att det inte är jag.
Kan jag inte bara skrika ut?
Jag klarar inte med mer skit.
Vill kasta mig ut från en klippa.
Drunkna i det klaraste vatten.
Sjunka ner tills jag slipper komma upp.
Aldrig mer se aldrig mer höra
allas jävla skitsnack man ska tro på.
Allas jävla blickar som dödar.
Allas jävla ord som sårar.
Jag vill slippa höra mig själv skratta
utan att vara lycklig.
Jag vill skratta, av starkaste lycka.
Tyck jag är emo ni
Det skiter jag fullständigt i.
IDIOTI.

orka

Orkar inte med denna värld.
Orkar inte med vissa människor.
orkar inte med att vara sjuk.
Orkar inte med någonting just nu.

Oyes

I'm not the same
The years have passed
It kind of scares me how it went so fast
This brand new game
Our lives have passed
When all I wanted was to make it last It's

a brand new game
And not quite what I thought
I can't remain the same and still achieve a lot
It's a brand new game
And now our lives have passed
With one foot stuck in the past
Or can I ever make it last?


Tragisk sjukling

Varför blir jag sjuk hela tiden? Fy fan vad jag blir trött på mig själv! Sitter och tycker synd om mig själv som en jävla barnunge men skiter i det, för det är synd om mig just nu. Tragiska människa.
Jag bölar, yrar, bölar, yrar tills jag blir helt galen.
Måste ta det lugnt, och se om det blir bättre. Är ju på högvarv hela tiden, vill få allt gjort men fattar inte själv att jag inte klarar av det.
Har gjort några fler frågor nu på provet, men orkar inte mer. Det är faktiskt för min egen skull som jag slutar med det där nu.
Saknar Max. Konstigt att man kan sakna någon så. Och det är konstigt vad man minns saker när man är nere. Vill inte minnas, vill verkligen inte. Jag orkar inte.
Sängen.

Helvete

Jag mår så jävla dåligt. Jag mår rent förjävligt. Jag har feber, snoret bara rinner och jag hart ont överallt. Det känns som om jag ska dö.
Jag har suttit hela helgen hemma hos Max och gjort mitt hemprov. Jag har kvar så sjukt många frågor att göra, och varje fråga är för fan skitsvår. Jag bryter ihop. Jag klarar mig inte. Det ska vara inlämnat på måndag och jag kommer för fan inte ens klara av att gå, man får IG annars. ETT HEMPROV PÅ EN HELG. Alla helgens timmar räcker för fan nästan inte ens till att göra de där frågora, det behövs för i helvete en hel jävla vecka. VAD FAN TÄNKER HON MED?! Det är så otroligt orättvist och så förjävligt elakt!
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖDA!:@
Nä fy fan tårar sprutar och huvudet dunkar. hejdå.

Febrigt helvete.

Igår fick jag feber. Natten var väldigt kämpig. Det kändes som ett helvete i hela min kropp. Jag kunde inte sova, jag vaknade massor med gånger. Så fort någontong nuddade min hud kändes det som om jag skulle gå sönder. Mitt huvud dunkade som in i satan och det blev bara värre och värre.
När jag vaknade i morse mådde jag sjukt dåligt, 38,7 graders feber. Jag tog tabletter, och det blev himla mycket bättre. Så tack för att det finns tabletter.
Jag sitter hos Max nu, han har åkt och gymmat. Vi har städat lite i hans rum, jag blev så irriterad på att det var stökigt så jag började kämpa med det också. Förstår inte hur jag orkar, men det är i alla fall fint nu.
Ska strax börja på mitt hemprov i No, vilket jag hörde av Helene skulle vara väldigt svårt. Jag orkar egentligen inte, vill bara lägga mig, men jag är stark, det är jag faktiskt.

skit

Jag mår inte bra.

Välkommen hem min älskade.

Min älskling är hemma från Ryssland. Efter vår urtråkiga stadsvandring ("frilufsdag") igår, åkte jag hem till honom. Jag bara gick in, för han låg och sov. Och jag har aldrig varit så glad över att se honom. Han låg där så himla söt med sina täcken och gud så jag blev glad. Jag hade längtat så himla länge.
  Jag fick en liten present också. Ett jätte sött sånt där ägg, minns inte vad det heter, men det var så gulligt och med ett hjärta på, och när man öppnar det så hänger det ett hjärta i en kedja. Jag bara älskar Max.
  Vi var hemma hos Max ett tag, sedan åkte vi ner och mötte Bella, och åt på donken. sedan drog Max till gymmet, och jag och Bella drog till boxningen. Det var riktigt jobbigt, men å så skönt.
  Kvällen spenderades med min kära, och jag sov över. Först kollade vi på massor av bilder från Ryssland, de har lite charmiga hus faktiskt. Sedan kollade vi på I am legend och åt kiwi och passionsfrukt. Jag tyckte den filmen var rätt bra, men slutet sög ju så jävla hårt. Jag hatade slutet, blev otroligt besviken. Men den var faktiskt lite rolig och så. Naminam. Sedan var man bara så trött så man somnade direkt.

Idag har jag varit i skolan. Eller ja, först vaknade jag hemma hos älskling, så jag åkte där ifrån halv 7 och åkte hem och lämnade av saker. Jag tänkte att jag skulle ta bussen som vanligt, sen såg jag att Helene hade smsat och undrade var jag var. Fan, vi skulle ju ta hel bussen. Helvete. Men jag kom lite senare, men hann ändå äta lite frukost i skolan.
  Jag gjorde Hanna så avis, eftersom jag såg hennes loverboy igår, nämner inga namn. Så hon satt och jämrade sig lite medans vi åt. Haha, hon är ju för rolig ibland.
  Dagen gick fort, och så fick vi faktiskt ganska okej mat också. Göcka, med nacko chips till, mums!:

  Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, jag hoppas att det händer någonting. Tänkte i alla fall nooba lite nu, mer behöver inte sägas. Pallar inte sitta inne egentligen, men det är väl antagligen det enda jag kommer göra. See yah my lovely loosers.

Nu var måndagen avklarad.

Nu är det inte så långt till fredag, eller jo det är ju det, men en dag är snart över så det är fyra dagar kvar. På fredag får jag se min baby, min älskade älskling som jag saknar obeskrivligt mycket. Det är hur knäppt som helst.
Igår kväll när man hade slagit sig ned framför tvn och bara ville ta det lugnt till miami inc, plingade det på dörren. Vem kunde det vara om inte självaste Penis (Helene). Hon kom upp till mitt rum och våldsgästade mig. Hon sa att hon tyckte synd om mig för jag hade suttit själv hela helgen, haha, bra att någon bryr sig. Så hon tog med lite jordnötsringar, Full strike, och Die Dard. Det blev en liten movie night. Sedan ringde såklart telefonen när vi börjat kolla på filmen. Jag tänkte att, gud vilken otur om det är Max som ringer från Ryssland nu när jag är med Helene. Tror ni inte det var det då? Gud så söt han var, det kändes som om vi inte hade pratat på flera månader. Det har blivit så där konstigt så man varken minns hur han låter och hur han ser ut. Okej, jag vet, jag kanske överdriver lite, men helt seriöst känns det som om vi inte träffats på två månader.
Idag har jag varit i skolan, och jag har verkligen varit på varje lektion, efter lite om och men. Jag och Helene gick hem efter första "lektionen", det var ganska skönt att vara hemma så jag funderade på att skita i engelskan, Helene med, men det blev till att gå i alla fall. Efter engenskan åkte jag Helene och Hanna hem till mig och satte oss och spelade Cs, jag vet hur nördigt det låter, men vad skulle vi göra då? Då ville Helene absolut skita i tyskan, men till slut gick vi till bussen.
Nu var det ju egentligen så att jag skulle åka med Bella och boxas, men ärligt sagt så orkar jag inte. Jag åt ingen lunch (smart Emelie) så om jag hade åkt in, så hade jag nog dött. Sorry Bellsingen. Men vi ska jogga en timma imorgon, och så ska vi boxas på onsdag så det jämnar ut sig.
  Jahaja, nu hade jag tänkt att hjälpa min mamma med maten, för ibland tycker jag så synd om henne. Jag är alldeles för känslig av mig nu för tiden. Men lycka till med era liv allihop. Eh, jag kanske skriver mer ikväll om jag pallar. See yah.
Bara för att jag saknar honom så:
image3

En sån där seg tråkig söndag.

Jag har inte gått utanför huset på hela helgen, och det känns. Men gud så deprimerad jag blir när jag kollar ut, det snöar ju för fan. Jag hatar snö, jag hatar vinter, ja, jag hatar i princip allt som inte är sommar eller vår. När gatorna börjar bli torra, när blommorna börjar komma och när det är ljust länge, det är då jag börjar väckas till liv igen. Gud så jag längtar.
  Vad ska jag göra idag då? Ingenting tror jag, jag antar att jag ska sitta hemma och plugga lite, men det är väl bra det. Då kanske man för en gångs skull ligger lite före i plugget, i stället för att ligga efter. Jag kollade igenom massor med skolpapper igår, och jag märkte till min fasa att jag har runt fyra omprov att göra. Tragiskt jag vet, det får börja bli lite mer ordning på det där.
  Min älskade fästman befinner sig ju fortfarande i Ryssland, och tack gud för att han bara stannar till onsdag. Ibland när jag är med honom vill jag bara vara ifred, men så fort han är borta då vill jag bara vara med honom igen. Konstigt det där.
  Idag är det i alla fall rätt mycket på tv som jag ska se. Biggest Looser (när man kollar på det slipper man känna sig tjock, haha), Miami Inc (Yes! Älska), Shes all that (Vet fan inte om den är kul, men i brist på något att göra är allt bra ikväll), och slutligen Cold Case, mitt favorit program. Ser ut att bli en ganska tv degande dag. Men smisk på mig om jag inte lyckas plugga lite också.
 
image1

Just det, i fredags när jag satt här märkte jag att man kunde se Bandit rock awards via hemsidan, så jag betalade ett sms på trrettio spänn och började kolla. Okej, det gick inte sådär jätte bra, man fick typ reconnecta hundra tusentals gånger så jag ledsnade på det ganska fort. Det var ju åtta pris som delades ut, jag hann se fyra av dem.
Bästa svenska liveakt: In flames
Bästa internationella liveakt: Metallica
Bästa svenska genombrottet: Sonic syndicate (Yes, min röst kanske gjorde det?^^)
Bästa internationella genombrottet: 30 seconds to Mars.
Alltså jag måste vara segast i huvudet någonsin! Jag har alltid vetat vilka 30 seconds to mars är, och jag har också vetat vem Jared Leto är. Men, jag visste inte att det var han som sjöng i det bandet, så, ja,  jag skämms riktigt förjävligt mycket. Men han i och för sig borde skämmas ännu mer, för han sågs nyligen hångla med Paris Hilton, fy satan vad äckligt.


Det var väl allt för mig, See you suckers.


Tråkig och allmänt meningslös lördag.

Hej allihopa.
Här sitter jag framför datorn, en lördag kväll, vilket inte känns sådär jätte kul. Men man har sina allmänt meningslösa dagar ibland.
Idag skulle jag åkt ut till Ingarö med Helene, och hälsat på och bott hos hennes farfar en natt. Men i fredags fick jag och Bella reda på att det var Juniorboxning i helgen, och då skulle jag inte följa med till Ingarö. Men nu var det så att Bella inte orkade så nu sitter jag liksom här och vet inte vad jag ska ta mig till. Max åkte till Ryssland imorse, vilket inte känns kul. Vi ska inte ses förrän nästa fredag.

Vissa folk kanske märker att jag försökt snygga till min blogg. Och tro mig, jag fick sitta i timmar innan jag ens förstod hur jag skulle göra, jag kan fortfarande inte behärska det där. Jag förstår ingenting, men det kommer väl. Ser faktsikt lite skapligare ut än innan, och det speglar min personlighet en aning bättre.
Jag tänkte att jag skulle börja skriva lite oftare, och lite seriösare, inte för att jag förstår meningen i det, men det är väl mest för att jag tycker det är roligt. Det är ju inga som läser, plus att det inte finns så mycket att vara intresserad av, men jag skriver på i alla fall.

Jag vill verkligen inte ha tillbaks det som var förut, det var ett helvete att ta sig igenom. Det börjar bli ljusare nu, och jag har klarat mig ett bra tag nu. Men så fort jag blir ensam kommer samma sak om och om igen. På några sekunder kan allt ändras och gå tillbaks till hur det var förr. Jag vill inte det, jag orkar inte, men det är heller ingenting jag kan styra.
Och finns det någon som ser mig?

Du och jag där havet gnistrar
Du och jag där kärlek aldrig vissnar

Jag vill dit.. och jag vill aldrig komma tillbaka.

Jag längtar verkligen till sommaren.

RSS 2.0