Fail

När jag skulle borsta tänderna imorse svimmade jag. :o Helt sjukt. Minns att jag tappade tandborsten, allt blev svart och så föll jag ner på golvet. Jag vågade inte resa mig upp sen när jag var lite bättre så jag låg där ett tag. Blä.
Tog tempern, och jag har 40 graders feber. Nu har jag tagig ipren, så jag kan åtminstone typ röra mig nu, men jag är dyngsur och svettas som en dåre.
Var tvungen att sjukanmäla mig för imorgon. Hatar att behöva göra det då jag var sjuk tre dagar förra månaden med! Och jag jobbade bara halvdag i fredags. Tänkte att jag kunde knarka piller imorgon eller så och kanske klara jobba. Men mamma tvingade mig att ringa och sjukanmäla mig.
Jag har nu legat och yrat hela morgonen. Och nu är det som sagt bättre en liten stund tills iprenen slutat verka och jag får ta en till. Ligger och kollar på Superbad, älsklingsfilmen! Är stört hungrig men kan inte äta för jag har så ont i halsen.
JAG HATAR ATT  VARA SÅ HÄR SJUK. Det räckte med influensan i Januari, varför igen? Blä.

Pok!

Fysatan

Idag har jag nog nästan min i särklass värsta bakfylla. Och visst jag får ju skylla mig själv, big time, men grejen är att jag börjar bli fysisk sjuk plus den där ständiga psykiska hjärtesorgen. Ingen blandning jag kan rekommndera till er people.

Igår var så jävla kul! Haha vilken mix av människor, och vad packade folk blev. Öppen bar är nog den absolut värsta (fast bästa) grej som finns. Fast att gå in där bakom och försöka blanda sig en drink var lättare sagt än gjort. Fyfan vad sprit och dylikt, riktigt hemskt really. Och jag ville bli bartender?

Jag har legat likadant i fyra timmar nu, så har jag kollat på Avatar! Awesome. Men nu är den slut, haha jag med, så det blir nog att bädda ner sig kanske.

Bilder kommer senare när jag inte är död.
Imorgon ska jag ligga och sova hela dagen, och äta upp lite av resterna, blev så jävla mycket gött över. Eller så ska jag och Maxen träffas för fika i stan.

See yah bitches!
<3pok<3


Aa.

Igår morse gick bra, jag är glad att det blev av men ändå inte, nu känns allt mycket allvarligare.
Anna och jag letade runt efter någonting att ha på oss på Jörgens 50års på fredag. 50 tal liksom. Alla gamla klänningar från farmor och mormor är för små och sånt skit så vi bestämde oss för att vi kör killstilen istället. Det blir skinnjacka och tighta jeans, känns waaay much better. :) Ska bli kul, men man kan inte bli för packad "tänk på att mormor är där Emelie" hehe.
Eftermiddagen träffa ja en köömpis och gick pröömenad, också trevligt det.

Var så stört trött igårkväll. Tänkte att eftersom jag var ledig idag kunde jag sitta uppe lika länge som jag annars brukar utan dåligt samvete, men när gik jag och la mig? 11 typ! hahah, somnade fler gånger vaknade, somnade. Och idag sov jag till 12. Härliga tider.
Nu sitter man här hög på koffein typ.

Ha en skitdag :)


...

Cause it's all so dark and mysterious
When the one you want doesn't want you…


Kväll igen

Jaha, nu sitter man här ännu en kväll ensam, ahdenajs liksom.
Det blev ingen utgång för mig igår i alla fall.
Idag var vi och lunchade hos farmor sen såg vi Avatar, och det var ju på tiden, nu är man lite allmänbildad liksom.

Uhh, allt känns så jäkla svårt nu av någon anledning. Jag är så förvirrad! Skit alltså. Allt på sistone har bara gjort mig mer dum i huvudet än vad jag var innan. Knivig situation alltså.
På tisdag ska jag på samtal, jag vet inte om det är bra eller dåligt men det löser sig nog. Förr eller senare.

Åt nyss semla med bror och fick ett sånt jävla skrattanfall så jag nätan börja böla, haha!
Näe det var väl allt för mig denna otroligt vackra söndagskväll.
Pokie.

Gött

Nu har vi anlänt till käre far i Gburrburrbörg, och vi ska mysa lite idag och rensa gamla foton. Blir kanske lite svårt dock så jag hoppas det inte är för många bilder från Dalarö..
Ikväll ska vi väl ha myskväll, om ingen vill gå ut med mig hehe. I så fall blir det ausgang. Fast det lutar mer åt hemmakväll antagligen. Lite för mycket av det goda på sistone kanske :o

Pök

Lilla tågtrippen

Jaha, man kom hem klockan 5 på morgon, gick upp 7 och åkte till Bollnäs! Allt gick ju smidigt och på dagen blev det skoteråkning, grillning, grogga och pimpning fast utan fiska haha, med Sebastian, två vänner + en flickvän. Det var riktigt trevligt! Fort ska det gå.
Sedan blev det matlagning + massvis av gröööggar med Sebastian och Simon på kvällen. Slutade med däckning klockan 12. Men roligt var det!
Dagen hem var tåget till Stockholm 13.07 såklart inställt, nästa gick kl 18, va försenat till 18.30, stod stilla typ en timma av problem på vägen, så kom hem senare än planerat.
En awesome helg i alla fall!




Anki 20

Kvällen började med mig och Carro hos mig.  Fortsatte till Sörskogen och byan och sedan vidare till Grodan. Där hade vi hell of awesomeness.

Systrarna


Lite av fölket


Paret


Fatta sen var den kom från? hah


Haha blurrblurr


Skåååål


+massa dans och.. ehm ja? Sen hemgång.

Pok

Vimmel från förrförra helgen.

Jag har världens bästa pyssling :)




:/

Idag var jag på langley intervjun. Den gick bra tror jag. Är nöjd i alla fall. Får se hur det går, vet inte om jag vill eller inte vill åka iväg.

Idag är jag rutten, bokstavligt talat. Utifrån och in. Och det svider i hela kroppen. Känner nån brännande känsla krypa runt hela tiden. Är stressad kan inte koncentrera mig på nåt. Jag blir nog snart helt galen :S

Fan. FAN FAN FAN!

Hellööh

Sitter här under mitt myyyssiigga täckee!
Idag har jag inte gjort nåt förutom att varit ute och motionera med mamsen, och ätit middag, beställt en resa (a)

Och jag har gått ner hela 9 kilo sedan i somras, jag var i chocktillstånd när jag ställde mig på vågen. Kan det stämma :o

Jag är såååå glad idag! Jag försöker ignorera det, men det kryper upp ändå så börjar jag fnissa för mig själv. Riktigt frisk ska man väl inte påstå att man är.  Jag ska nog SKUTTA ut i köket och fixa mig lite te nu, SKUTTA ska jag göra.




Pok!


Lördagens galna night






















Fy

Idag gick jag upp tidigt som satan. Riskettan var det ju. 07.15 imorse. Skitkul liksom.
Det gick väl bra. Rätt mycket man redan vet och så.
Man ska inte köra bil på fyllan. Nehe, jag vet?

Idag har jag känt mig lite low, rätt chockerande va?! Na så jag har städat mitt rum, nu är det skitfint här vetni. Njaha, så vad ska man göra nu? Pomenad blev det inte pga äckliga snöstormen. Jag tror jag ska lägga mig och sova, då lipper jag tänka, och det är när jag tänker som någonting alltid blir fel. Nej jag måste ta tag i detta snart, det är ju sjukt. Aa, sjukt.

Nej nog för mig.

RSS 2.0