Helgen

Fredag
Jag och Anna beger oss från middag i gustavsberg till stan för att möta upp David och hans två vänner. Alex och Mackan. När vi möts har de precis gått för att kissa så Anna vill inte skaka hand. "Ursäkta men jag tänker inte skaka hand med er direkt efter ni kissat" haha, skön du är.
Sedan letar vi upp denna bar dit vi skulle på den här nyöppningen. Det var en ganska trevlig chillbar bara. Så vi satte oss där och snackade, och drack. Minns inte riktigt vad vi gjorde hela kvällen, dansade lite, drack. Davids två polare var fenor på dansgolvet så vi försökte med "spegeln", lite mindre lyckat dock.
Sisådär en timma innan vi egentligen skulle dra blir Davids ena polare stupfull, och vi ska dra. Innan det skulle vi köpa varsin cider men blir haffade av en, hmm, man kanske man ska säga. Hah! Han ska aabsolut bjuda på en drink, eller ja en shot "slippery nipple". Sa tusen gånger att vi skulle dra men han insisterade. Efter vi druckit upp sprang vi ner livrädda till toaletten och ringde David panikslaget. Sedan drog jag och Anna med Alex och Mackan till burgerking eftersom David stannade kvar.
Efter det missar jag och anna både nattbussen till mig och henne så vi åker till fruängen och tar taxi med en gullig taxischaufför. Hemma så somnar vi fort som satan.
Riktigt lyckad kväll :;)

Lördag

Farligt bakis! Shit vad dåligt jag mådde. Och på kvällen var det hem till Carros artonårsfest som gällde, Det var över 30 pers tror jag och kvällen medförde både gott och ont. Fick reda på en sak som inte var så kul och det påverkade mig. Sedan var Max trött och drog hem innan mig.
Sedan ble jag sur och skulle kunnat starta bråk med en kille där som hade slängt ur sig lit onödiga saker, men jag lugnade mig,
Hade inte med mig en gnutta alkohol men blev full som ett höghus, wiha. Det var sjukt roligt med massor med dans. Lät som golvet skulle rasa ner. Det var helt galet.
Tack Carro!!:D

Idag har jag verkligen kämpat för att hålla ögonen öppna hela dagen. Jag har gjort en filosofiläxa också så jag känner mig inte fullt lika meningslös som jag borde.
Nu ska jag snacka med Max i telefon, sedan soooova! <3


Lelle och jag.


jag och älsklings anna


Lelle och Emma


Carro (i rött) med hennes tjejvänner


Mina flickor:)


Bella andy o emma


Galet

:D

Åsa och Emelie vet hur man har kul.
Och nu är vi inte längre "bli bjuden på en drink oskulder"

Wihoo

Max har fixat lite med min dator. Det verkar som det största problemet är borta nu. Men det finns tre stycken spionprogram eller nåt sånt shit kvar, som inte går att ta bort för jag "är inte administratör" bullshit, de e ja visst.
Whatever, hoppas det löser sig. Och i helgen ska jag antagligen lämna in min älskade dator på lagning för musen e ju död :(
Godnatt alla <3

Snacka om vilodag

Har snart läst färdigt hela Twilight ettan igen. Var ju länge sedan sist. Man blir helt fångad och sträckläser utav bara fan. Antingen är denna bok mer utökad än jag trott eller så är mitt minne skitigt. För inte minns jag att de höll på så där mycket. Huhu.
Nej men nu ser jag också att filmen inte var 100% som boken på alla ställen. Men det spelar absolut ingen roll, Im in love ändå.
Ska fortsätta nörda nu :D
puss

90's

Kan inte smälta hur kul de var ikväll:D jises!
Så roligt vi hade!
Och smidig hemväg också :D
Me likey.
love yah all <3
tack för ikväll

Twilight!

Igår kväll var jag på bio med tjejorna. Vi såg Twiligh.
H E R R E G U D ! ! !
Vad ska jag säga liksom?
Jag får gåshud när jag tänker på det.
Jag fick gåshud när jag satt där.
Jag Ä L S K A R den.
Ända sedan i somras har man längtat efter att den skulle komma ut. Det kändes så långt borta, nu äntligen :D Jag ska snart gå och se den igen kan jag ju bara säga.
Idag var jag och köpte första och andra boken. Har ju läst första men då lånade jag Helenes (btw är denna utökad också). Ohlala.
Jag älskar karaktärerna och att det inte är någontin i filmen som känns fel efter boken.

BESATTHET I STÖRSTA GRAD!
(just nu lyssnar jag på soundtracket)

Seg kväll ikväll

Hello you guys.
Gör ingenting värt att skriva. Ska nog städa nu hade jag tänkt, för det ser verkligen ut som ett bombnedslag i mitt rum, och så dammigt det blivit på golvet. Äckligt.
Idag har jag haft en lång och kämpig dag i skolan. Äntligen hemma:) Ha lagar sallad också, är bäst på att laga sallader. Yummy. Nää, gör någonting vettigt.
Jag ska städa hela rummet, rensa ut bland gamla grejer, plugga så jag kan alla prov utantill oh ja. NOT.
Usch vad jag vill hem till min älskling. :/
<3

Igårkväll

Igår kväll var så roligt. Vi var som sagt hos Emma. Vi var ganska många, smålulliga allihopa. Blev otroligt mycket dansande till väl utvald musik sen bardomen, plus lite ny fjortisgenerations musik. Bålen och passoan flödade, riktigt nice.
Emma och jag dansade runt som galningar, like we always do när vi är fulla tillsammans. Man fick också se David riktit full för första gången. Körde sina moves, hällde fucking cider över mig. Bröst hals hår, allting stinkande och dyngsurt. Snyltade dricka av mig. David då, haha.
Som vanligt. Jag slutar alltid på golvet, eller marken. Dras neråt, hur ska man förklara det? När man skulle gå hem var man helt borta. Varför blir det så? Varför är man "lagom nykter" hela kvällen men när man väl ska hem blir man heeelt åt skogen. Blev en av de sista kvar sen var det dags att gå hem, fick hjälp av fylloDavid hem, tack så mycket. Satt o snacka och nyktrade till. Sen väntade min kärna Max hemma i sängen som dragit hem tidigare den utjobbade sötnosen. Oh I love you.
Tack forever Emma, underbar kväll.
Loooonging for nästa lördag.

Vad söta vi var i början :) Fast INTE han till höger äckel.

Ute på bordet, luftpaus.

Puss

Dansar med prinsessan själv.

Vi är bäst :)

party people

Emma o klassmates

Lovar att hon spillde med flit.

Nu när jag sett bilderna förstår jag varför min dricka tog slut,

Paus.

Hmm, speciellt?

Kompispuss på mitt lilla födelsedagsbarn

Jag och min blomma

Gulligaste Pemma och Andy

Slutspurten

Chill

(kvällens bästa och sista bild HAHAHAHA)

bakisdag

Idag är jag bakis av bara fan. Men det var det såå värt. Kvällen var sjukt kul Tack Emma <3
Jag hoppas att jag kan få bilderna sen, kanske kan visa nån.
Puss pus på er <3

Lolmoment

Jag har varit blond en dag i mitt liv. Bokstavligt  talat- en dag.

Skobegär

Idag köpte jag mig ett par drömskor :D Hanna fårgade "Ja men emelie var inte de där korna från italien och skorna i ditt liv?" Haha jaa för den veckan ;)
Jag tror jag gått och blivit en carrie varning. Skor skor skor. Jag får hoppas att det bara är en fas. För jag köper bara skorna för att kolla på dem egentligen, det står liksom bara där i min garderobshylla och ser underbara ut :)

JAG HAR TAPPAT BORT MITT TOO FACED LÄPPGLANS :'( 190 kr rakt åt fucking skogen.

Movie day

Sitter här helt ensam hemma hos Max. Sov här i natt och han jobar ju så jag stannar och sover en natt till eftersom jag är ledig idag.
Har passat på att ladda ner lite grejer att kolla på när jag ändå sitter vid Max superinternet. Så nu har jag kollat på hela långa sex and the city filmen och ska kolla på lite gossip girl också. Wonderful. Systrar i jeans 2 är också på g.

Funderar dock fortfarande på att dra in till stan. Egentligen var det meningen att jag skulle göra det. Ta en liten shopping dag för mig själv och handla stuff jag behöver. Men nu orkar jag faktiskt inte göra det. Suck, what the hell is wrong with me? Men då kan jag tänka så här - jag sparar pengar ;)

När Max kommer hem ska jag förerlå en promenad. Behöver lite luft. Och nu ska jag ta någonting att äta.

Puss på er.


Bilder från i lördags (Har tyvärr inga från korgen)


Emma med hennes partyprins o Lelle and redhead :)<3

Myspys i sofforna i början av kvällen.

Tonight

Jag sitter här och lodar, borde plugga men är så ofokuserad. Jag ska dra snart i alla fall, typ om tjugo minuter.
Jag ska med Anna och kolla på galapremiären av filmen kärlek 3000. Det ska bli spännande, har ingen aning om hur det blir. Hoppas att det är roligt, och att filmen är bra :)
Ni andra får ha en riktigt trevlig kväll ni med.
Puss och hej.

Bakisgroda

OKej, jag orkar inte berätta ingående om lördag kväll. Men det var toppen i alla fall. Minnerna får stanna i mitt huvud, och kanske inte ens där, hahaha.

Sitter här vid min nya datorbebis och har rensat en massor bland bilder och filmer. Så underbart att ha denna! I love love love it.
Nä hurni, nu ska jag faskitks kolla på tv snart. Sen ska jag sova. Jag borde plugga en massor men jag tar det imorgon.
Godnatt.

Nu är jag stor.

No longer korgoskuld.
Fyfan vad kul jag hade det igår kväll.
Kvällen började med att jag var trött som fan, typiskt. Surig och så. Men när vi kom in var det såå kul. Blev direkt bjuden på tre drickelidrinks av mina vänner och Max och sedan körde jag bara på. Fullt ös medvetslös. Jag och Max hade så roligt, inga sura miner eller nåt. Totaly lyckat! Anna och Linus blev tillsammans. Jag är så glad! Fan vad jag dansade, jag som inte ens vet hur man gör ;)
Tyvärr tappade man bort alla lite hur som helst så kvällen slutade med att Anna och Linus dragit. Sedan blev Max utkörd! Han blev bara utkörd för att han var kille och "de snart ska stänga" det är så fult det där vakterna håller på med! Max försvann, jag fick panik. Blev sjukt sur på Max åkte hem till Max med Helene bråkade lite och ja ni känner ju oss. Våra bråk slutar alltid efter några minuter och allt är bortblåst. Haha. Jag älskar dig Max, underbara knäppa sötnos!
Jag är jävligt bakis idag. Och ikväll ska man på någon fest. Hur fan ska jag palla med!?

Underbara!

Eftersom jag redan är uppe i 200 kr för mycket i kostnad för abbonemanget så tackar jag er alla här. Tack så mycket <3

Tänker skriva alla grattis jag fått idag.

Vaknade upp sent, har ju ledigt, hade massvis med sms på mobilen.
Gick ner, och där hade Niclas och mamma skrivit varsin lapp. Haha.

Mamma:
Grattis på 18-årsdagen
ville inte väcka dig så tidigt.
Vi ses senare.
Pussar och kramar
Namn på msn:
GRATTIS EMELIE 18år!!!



Niclas:
Grattis Emme på 18årsdagen! :)
Jag vill inte väcka dig för jag
har no idea när du ska vakna
så jag skrev denna tradilur (?) istället.
Puss & Kram från ett älsklings barn.

(Han hade ritat en liten teckning också)

Min älskling <3:
Grattis lilla gumman på
födelsedagen!! Älskar
dig massor!

(hade försökt ringa massor gånger
så jag ringde upp sen, grattis igen)

Kjelle, sms från thailand
döper sig själv till
thailands president:
Grattis !!

Pappa:
Grattis..!! Är du vaken.?

(ringde senare och sa grattis också)

Emma:
Grattis! :) <3


Bella:
Grattis på den stora
dagen vännen! :-) <3


Therese:
Grattis på 18 års dagen
baby :-D <3 <3 <3 du
får ha det så kul i helgen:) <3
Och på bloggen:
Och Emelie den fjanten
blir 18. Grattis i förskott.
Namn på msn:
Grattis bebis-emelie :) <3

Annika:
GRATTIS EMELIE på
din födelsedag!
Äntligen 18 härliga år,
men du kommer alltid
vara den lilla Emelie
som klädde ut sig till
princessa och spelade
in låtsas radioprogram
i mina ögon! ;) hoppas
du får en fantastisk födelsedag, precis som
du! Bb<3


Syster anna:
grattis grattis grattis
grattis grattis grattis
grattis grattis grattis
grattis grattis grattis
grattis grattis grattis
grattis grattis grattis!
18 grattis på din 18 års
dag :)
Puss på dig
gullerumpa!<3
Namn på msn:
GRATTIS EMELIE! :D <3

Ellinor:
Grattis på födelsedagen!
Kram Elli

Senare på msn:
Grattis :)

Helene ringde och sa grattis, sen:
haha där dog den!^^
<3<3<3

Namn på msn:
Emeliza 18 idag! :D

Hanna:
Grattis på 18- års
dagen emmsipemmsi! ;)
now you are free to do
whatever you want,
whenever you like,
well... Nästan i alla
fall.:-D oh happy day!
<3<3<3 puss


David:
Grattis på dig disko
snippan :p


Andreas Funck:
Grattis lill :):)


Johan:
Grattis mamma :D

Mormor ringde:
Grattis! Du är arton. Ojoj.

Jörgen när ja kom hem:
Grattis!!

Carro:
grattis emme! då min mobil är död för tillfället får det endast bli ett msn grattis idag!<3<3<3

Amanda:
Grattis :)

Emelie:
Grattis :D:D


18 ÅR!

GRATTIS TILL MIG SJÄLV SOM FYLLER MYNDIG IDAG!

Jag vann!

Yes! Jag som alltid har sån otur har för en gångs skull vunnit någonting!
Jag vann en tävling i Emelies (ungmamma15) blogg. Jag är väligt väldigt glad.
Jag ska gå på galapremiären av kärlek 3000 på måndag :D!
I'm sooo happy.

Haha

Ja, ursäkta för stavningsfelen i förra inlägget ;)

Jobbigt.

Var hemma och lunchade lite nu och om tio minuter blir det att åka tillbaks till skolan. Suck och stön. Efter skolan drar väl jag ner till v med tjejorna och tar nån fika innan jobbet. Jag ska jobba idag. Det känns rent förjävligt. Usch fy.
Men jag får se det posetivt. Jag kan slösa bort mina pengar på nyss smink, plus att jag fyller fucking 18 år imorgon!

Skitgammal bild

Emma skickade nyss en jätte gammal bild på oss två. Hur gamla kan vi varit, 15 tror jag.
Det är ju dagt att börja med alla inbjudningskort och alla ego bilder vi ska ha till vår 18 års fest.

Ikväll ska jag vara med mina fina små :)

Ikväll har Tessie bjudit in oss DHW älskare att titta på det hemma hos henne. Helene tar med allting som blev över sedan i söndags och så blir det myspys :)
Det har varit en seg dag, med besök i Hagaparken och engelskalektion på två timmar och fyrtio minuter, men vi hade jävligt roligt. Idag är första dagen på länge som vi har garvat som när vi gick i ettan! Så jävla härligt. We still got it babes.



Skulle vara kul att veta. Vilken är er favorit i desperate hw?

Hos Anna.

Vi håller på att städa hennes rum och tack gud, det är snart över.
Hennes rum är ett rent Helvete!
Det blir nog inget mer från mig idag. 
Jag sa nyss
"anna kan inte vi sätta oss och titta på film eller någonting?"
Ingen reaktion
"och äta lite chips?"
"Ja!"

Nej nu blir det godnatt sov gott. <3

Presenten till mig själv.

Idag innan skolan hämtade jag ut min för tidiga present till mig själv som jag beställt i fredags, eller när det nu var från eleven.se.
Jag älskar sakerna.

Consealern har jag inte riktigt prövat på riktigt än men av det jag prövat verkar den funka ganska bra. Och kolla bara på förpackningen. Jag vill bara sitta och glo på den för att den är så söt.
Lip Plumpern har jag testat två gånger, båda gångerna stacks och sved det, men det slutade efter ett tag. Det ska ju göra det. Läpparna blev en liten aning större men jag tror jag behöver pröva igen innan jag kan yttra mig.
Re fresh lapparna funkar så jävla bra så ni anar inte. Inte visste jag att jag hade så mycket fett på näsan! Åh herregud, det blir en chock av att använda dem. Skitbra att ha i väskan om man känner att hyn och sminker börjar se fett ut!
Man fick även med några prover på andra grejer.


Jag är jättenöjd över mina inköp!

Vaknat på rätt sida.

Godmorgon små kalaspuffar.
Idag är jag glad, ändtligen en morgon som inte känns så där otroligt meningslös! Jag har absolut vaknat på min bästa sida idag.
Har ätit en äcklig frukos. Nu jävlar ska jag gå ner i vikt till helgens festande. Det behövs. Sen tar jag med mig mandariner till skolan så jag slipper gå till lillaffären på rasterna och köpa full strike och cola. Wihoo.
Idag är det tre lektioner, slutar sent som satan, halv fem. Men whatever!  :D
Jag fyller år om tre dagar. Otroligt.
Ha en bra dag allesammans så hörs vi då jag kommer hem.
Puss.

Ute på landet.




Godmorgon på er.

Okej, nu är det så att jag har världens problem. Ikväll ska jag till Helene på en liten maskerad. Eller jag vet inte vilka som klär ut sig men det var tänkt så från början. Jag är ju på landstället så. hur gör jag med kläderna? Kommer åka direkt här ifrån efter middagen ikväll, till henne. Blir lite körigt. Jag har ju inga utklädningskläder, men jag har några skitgamla klänningar här som jag skulle döda för att få komma i! Det är ett sånt här tillfälle jag verkligen önskar att jag var smalare. Tänk om jag kunde sätta på mig någon av dem ikväll, de är ju skitsöta!
Men men, :/ Det blir väl till att åka hem innan och bara sätta på sig någonting svart istället. Vad annars liksom.

De gör sig verkligen inte rättvisa på bild.

Max åkte precis hem och jag funderar på att dra ut ett tag, det är så tråkigt här inne och så fint väder där ute. Man måste passa på att gå ut innan det blir för kallt, haha.
Ha en bra dag.

Kisse jag ska skaffa.

Denna underbara katt ska jag ha när jag flyttar. De är så jävla coola!
Kolla bara hur häftiga de är!


Och när de är ungar, My god, det är så ögonen smälter.


En riktig liten leopardkopia ska jag ha i mitt hem, det är ett måste.

Här är det skräck som gäller

Niclas och Max sitter och kollar på The Grudge. Max sitter och kör en Anna, hela tiden, Kommenterar allt som händer så att det mer bli en komedi än en skräckis. Niclas ligger och gömmer ansiktet med täcket, huhu. Jag själv sitter och kollar videoklipp på youtube, har hittat en riktig goding på det stället jag Anna, Max och Marcus var i somras, Le Lavandou. Och sen sitter jag och lyssnar en massor på Lifehouse, det får mig i harmoni. Haha.
Nej nu märkte jag att jag tydligen kladdat ner datorn med choklad. (Well, lite för mycket Bueno kanske?)

Gillade ni inte det förra inlägget?
Han är så söt min lilla bror.

Gästinlägg från min lillebror.




Tjena jag är fjorton år gammal. Jag får faktiskt köpa
mina egna kläder! Jag brukar mest köpa märkes-
kläder. Jag köpte min fjällräven när jag var 1 år.
Alltså idag var jag inne i stan med mina friends va,
o jag fynda värsta fynden! Bland annat hittade jag en
grön baddräkt, fett träändig.
Så om ni vill synas lite extra på stranden liksom.



Jag kanske borde passa på att lägga in dagens outfit!
Herregyyd ni kan ju inte missa den lixxom.


Närlinne från Pradas vårkollektion
Skärp från Armani sååå använt
Guldiga såå heta shorts från Victorias secret

Niclas syn på en modebloggare. Klockren :)

Bilder från dagen.

Dagens lunch.

Favoritgodiset :)

Fick en present av Ulla som varit i Egypten. Jag
älskar verkligen schalar, en till i min samling :)

Jag älskar mina naglar. Fast de e så små.
Depend nr 145 är skitfin!

Mitt pubertetsoffer till bror.

Fina hörsblommor som min farmor har fått.



Senare gick vi ut eftersom vi skulle och sätta ett ljus på kyrkogården. Jag bor extremt nära så det tar kankse två minuter att gå ner.

Vid minneslunden. :/

Vassen vid kyrkogårdsbryggan.
Det är så mörkt och sorgligt ute nu :(


Det var lite av min dag :)



Hej frön!

Hur mår ni idag? :)
Jag mår rätt okej idag faktiskt. Gick upp i lagom tid idag, tillsammans med Maxen så klart. Vi har varit ute hela dagen och hjälp farmor på tomten. Väldigt fin höstdag är det idag! Vet inte om han stannar kvar inatt eller åker hem men vi får väl se.
I så fall vill Max och lillebrorsan vill kolla på the Grudge ikväll. Det vill inte jag! Jag tycker om när det är läskigt och man får sitta och vara vettskrämd, men det är efter jag sett en skräckis som jag blir rädd. Kan inte sova och så. Vilken jävla tönt jag är, jag vet. Men så är det. En film som påverkat mig mycket "When a stranger calls". Själva filmen är inte så läskig men den har ändå haft någon konstig påverkan. Den går på tv idag också förresten.



Vilken är er värsta skräckis?

RSS 2.0