Förbannad

Jag tror att det var Nina som la rösten på Ellinor. Bara för att hon var så förbannad för att hon själv inte tog sig till finalen. JÄVLA SKIT! Jävla h*r robinson. Jag skulle kunna gråta av ilska nu. Ellinor körde nästan ett falskare spel än Nina gjorde med sina "Jag är så himla dålig och svag". Fuck it. Jarmo, kommer alltid att vara min vinnare <3

Nej, för det var Angela som röstade på henne! Gah, jag som tyckte om Angela.

Morning

Igår somnade jag runt klockan fyra, när det var ljust ute. Skönt, hatar när det är mörkt. Kan det inte bli lite ljusare någon gång, ännu ljusare, allting går ju tillbaka efter midsommar, vilket gör mig otroligt fustrerad.

Jag är skittrött.

Jag ska äta frukost, sedan tänkte jag gå ut och glassa i solen hela dagen, och ha det jätte mysigt. Ta vara på min tid liksom :)
I love Dalarö <3

Sen kommer Max ut också, min lilla Max.
Poki

Min pojkvän

Du ska tänka på den person du tycker om/är kär i
och svara sedan ärligt på frågorna nedan.

Är han svensk? ja
Är han i din ålder? nej ett år äldre
Är han lång eller kort? inte lång, men längre än mig
Är han omogen eller mogen? han är rätt omogen :) Men börjar bli lite gubbig nu.
Är han snygg, fin eller vacker? allt allt allt
Är han oskuld? Nej det skulle ju vara knas
Är han okysst? Nej och jag ska inte sluta utsätta honom för det
Är han snäll? ja det är han, men alla har sina dåliga stunder med
Är han lätt att prata med om allting? ja jag kan säga allt till honom, sen finns det saker som är svårare än andra.
Är han lätt att skratta med? Ja, vi har nästan alltid roligt.
Brukar han skämta om att ni ska in på toan och ha sex? Vad är det för fråga liksom.
Är han populär i skolan? Han går inte i skolan :) Han jobbar och är duktig.
Är han mobbad? nej bara av mig :)
Är han blyg? Ja, fast inte betydande. "du verkar lite blyg" haha minns det som igår,
Är han framåt? Ja, det skulle jag vilja säga. Han syns och hörs alltid :)
Brukar han säga till dig att han gillar dig? ja det är klart att han kan, men han skulle kunna bättre ;)
Har han någongång gjort dig ledsen? Ja.
Har han någongång gjort dig glad? Ja verkligen! Hotellhelgen är nog det bästa.
Om du är ledsen, kan du prata med honom då? Ja det kan jag, jag vet att han alltid finns där. Han bryr sig mer än allt.
Om du är glad, delar han glädjen med dig då? Ja det är väl klart att han gör, vi är ju samma person. Nästan.
Brukar du eller han betala saker? Han var jätteduktig att betala saker jämt förr, nu med, men jag är lite för krävande I guess :/:P
Brukar du skrika och ofta vara arg på honom? Nej inte vad jag vill. Ibland kanske jag blir lite arg.
Brukar du krama honom mer än 10 ggr på en kväll? Ja, när jag är med honom sitter vi ju fast
Tycker han att du är jobbig ibland? Ja det tror jag nog att han tycker.
Tycker han att du är rolig och snäll? han har sagt de så.
Har du sovit hos honom någon gång? jhaha ja, hallå.
Har han sovit hos dig någon gång? jHaha såklart.
Har ni kollat på film ihop, ensamma? Naw, gulligull, ja ett antal, tusen, gånger.
Har ni duschat ihop? Ja det är väl klart.
Brukar du tänka på honom? ofta, så ofta att jag mår dåligt av det ;)
Brukar du sakna honom? Mer än allt annat på jorden..
Brukar du fälla tårar inför honom? Han är min axel att luta mig mot, han har fått stå ut med många tårar.
Och sen den sista fråga , vad heter han? Max Michael Nordström

I love you baby

Final imorgon! Eller, det är väl det?


Här har jag hjärtat in mina favoriter. Tyvärr åkte billing ut, nu hoppas jag så innerligt att Jarmo vinner. HEJJA JARMO!

Kvällerill

Dagen är nu över. Ja allt är nu över. Föralltid, inga mer läxor. idag skrev jag mitt allra sista prov. Får jag VG på det får jag VG i kursen, så jag bara hoppas till måndag. Och så gick väl jobbet bra, som vanligt, eller vanligt?

Igår var den värsta dagen i hela mitt liv. Jag minns ärligt ingen annan dag som bara gått så fel i mitt liv. Och på kvällen satt jag och grät på kolgrillen med min familj. Utan någon större anledning, är jag gravid eller vad?

Äh, nu är det över. Nu kan jag bara leva, göra ingenting. Jag har ingen ingen ingen skuld för att göra någonting. Ever. En vecka kvar.

Just nu vid denna tidpunkt om en vecka är jag och Anna hemma hos mig, i mitt "gå-ut-ikväll-förkrök/tillfixnings-stökiga" rum. Vi dricker strawberry daiquiris, tillsammans med de andra vänner som vill vara med. Det är en halvtimma tills vi ska gå iväg och alla stressar som fan. !SLUTSKIVA! Hihi, jag bara drömmer mig iväg all the time. Studenten, här kommer jag!
Eftersom vår klass är så jätte bäst har vi tävlat oss till att springa ut först av alla. :) Freedom.

Nu är jag på Dalarö. Vilken underbar helg jag ska ha. Och imorgon är det ju finalen av Robinson. Can it be better?

Poki

Gomorrn

godmorgon godmorgon, här är man inte pigg.
Idag ska man till skolan, och får äntligen göra mitt jävla Egypten föredrag. Tänkte lämna in lite böcker. Helene ska ta emot all flak musik och sedan ska jag ju jobba också. ;) Roligt dag va? Nej inte riktigt. Men det är ju bara att tänka på hur otroligt fort studenten snart snart snaaaart är här.
Nej, nu ska jag gå och fixa till mig, och ringa hit Helene så vi kan fixa ett arbete innan skolan. Pokiepie

Huhu

Idag följde jag med Annsing på hennes orientering på långholmen, eftersom jag kan långholmen ganska bra :) Det var jätte trevligt, vi gick med två till tjejer i hennes klass och hade det jätte mysigt. Massa motion, I like. Sen åkte jag och Anna till stan och kollade runt, hittade två tshirtar och ett par trosor :) hihi. Då blev det ännu mer motion. När vi kom hem cyklade vi till centrum, mer träning, och hem, pricken över i:t. Trevligt. Nu har vi precis kollat på DHW, jag Anna, Carro, Helene. Och druckit strawberry daiquiris.
Sedan blir det duschen och en fin fin inpackning av hela lille kroppen.
<3

Today

Uppdatering på pluggfronten
Hmm ja, min lärare skulle ringa idag på morgonen om hon fick tid för mitt föredrag, men det har hon inte gjort vilket betyder att det skjuts på ännu mer. Och med bara 5 dagar kvar tror jag inte att jag hinner börja med den sista biten i prövningen då jag inte ens hinner göra mitt föredrag. Synd, då blir det ett IG där.
Sen skulle jag göra bra på föredraget med min grupp (vilket inte kommer hända) och skriva ett extra prov i geografi så kunde jag få VG i kursen men eftersom vi antagligen inte får bra med gruppen är det ingen ide att jag gör provet ändå för jag var tvungen att få bra på båda dessa om jag skulle få VG. Så synd, där blir bara ett G.
Nu betyder detta att jag i princip bara har kvar vårt föredrag i geografrin vilket jag inte har så mycket mer saker att göra på förutom att leta upp en karta.
Fan fan fan helvete att jag inte kommer hinna historiahelvetet, vill så gärna ha G där.
Nu till det mer positiva
Jag ska till först Grekland, sedan Frankrike och sedan en resa till med vännerna i sommar. vilket betyder att jag slår mitt utomlandsrekord per år, detta år. Förra året var jag utomlands 3 gånger, nu blir det fyra. jihii. Roligt.
Det är inte långt kvar till studenten nu.
Och nej, just det, jag måste ta hand om insamling till flak och grejer, fan då, det blir kämpigt, jag vet ju hur alla är.

Nu ska jag till skolan, skriva religionsprov och göra ett franskaföredrag. Och inget historia föredrag om jag nu inte lyckas få fatt i min lärare på rasten och panik göra det, nje skulle inte tro det. Eller så får jag väl stanna kvar efter skolan. I can do whatever.

Pyjamas partyt, för ja, jag hade pyjamasen på mig.


Godkväll

Man kanske ska ta och berätta vad man gjojorde igår då. Ja kvällen blev i alla fall inte riktigt vad jag hade tänkt mig.
Jag och Max kollade Robinson, som vanligt, den där lilla heliga stunden. Och ajaj på Jarmo stackaren, men han kom tillbaka, och jag hoppas så innerligt att han vinner, han är verkligen en värdig vinnare. Sen har jag tröttnat lite på Nina och ville ha ut henne istället för blomman, men icke. Vissa har lite bad taste. Men jag antrar att blommish är ett större hot till final än Ninapina, så whatever. Så länge Jarmo vinner :)
Sen var Max trött, som vanligt så vi skulle gå och sova. Vi låg och pratade och hade mysigt, älskar stunder då vi bara samtalar om allt möjligt. De stunderna är nog mest värda för mig i vårt förhållande <3 Sen hade tydligen mamma gått över till Anne, och jävlar vad det lät där ifrån. Musiken och basen på högsta, och jag försökte verkligen somna, Max hade somnatm men hur mycket jag än försökte gick det ej. Så jag gick upp, gick och la mig igen, sen gick jag upp igen, duschade, kunde inte sova. Sen sa jag till dem att det var lite svårt att somna. Mamma var lite påverkad, skitkul, hon som bara hade hängt på där med målarbyxorna på och allt. Sen tjatade Anne att jag skulle komma så jag gick över. Där fick man schmaka lite ditt och datt, och tillslut hade jag väl lika kul som dem ;)
När jag kom hem var jag lagom brus, och inte helelr då lyckades jag somna, klockan var ju 3! Satte mig med dagboken, till och med pluggade !! Sen somnade jag i lugn och ro...
Det var tamefan en härlig kväll det.

Special

Vad ska man säga. Skål för studenten och världens bästa projektarbete.

Förrgårkväll

Now its done, you know. Haha nästa år.

Cyklade till centrum och handlade en snabbis.

Sedan blev det kubbspelande i parken.

Sedan drog vi hem till moi och spelade kort. Som alla vet, jag suger på.

Ja lite lagom flamsigt blev det, och lille bror var med :)

Mina fina flickor.

Hmm vad ska man köra på nu då?

Jävla stresslek, det var där reaktionsförmågan bara försvann.

Annas skiva
Kampen fortsätter

Imorse hade jag migg efterlängtade muntliga franska prov, det gick skit men det lär nog bli G i alla fall :) Det får man väl vara nöjd med. Skulle eventuellt haft Religionsprovet också men jag lär nog få göra det på måndag. Och då är det gjort det med! Skönt!
Idag har jag även gjort klart svenska/religions inlämningen. Ska bara kollas till lite sen, och nu återstår det i princip bara en sak, att klara av två delmoment i historia b, vilket är väldigt kämpigt! Men jag måste klara det.
Just nu tränar jag för fullt, pausar lite för att inte smälla av, haha. Men fortfarande, beach 09 liksom. Huhu.
nej nu ska jag fortsätta vara duktig. Sen blir det ju jobba också.
Pokiepoo

Puuff

Orbitrec tillsammans med lite Yellowcard, dagen till ära. Får hoppas att det blir en vana :)

Dear Diary

Jag ville att mamma skulle ringa ner och beställa en tid på vårdcentralen åt mig. Om ja, kanske sisådär två dagar eller någonting. Men vad får jag då? En tid om fem minuter, när jag sitter i pyjamas. Rusa upp och klä på mig, mamma hämtar bilen, och sen ner till vårdcentralen, träffar på Anna och så får jag undersökas :) Och nu är allting bra igen, i alla fall nästan :D Sen träffade jag på kära Carro med, som skulle på kryssning med klassen idag, åh lyllo!
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan, plugga.
Pokie<3

Halloj

I morse var jag med mamma i länna och handlade mat och kollade runt på andra saker. Det var trevligt det :) Sedan åkte vi hem och sedan ner till centrum för att kolla lite fler saker. Mamma köpte en bh till mig :) Tack mor<3 Sen åkte vi upp till bibblan där jag lånade fem böcker om Egypten till mitt arbete i historia. Sedan bar det av hem och nu sitter jag här med hur ont i huvudet som helst. Det är helt sjukt hur ont i huvudet jag har! Usch, fy blä. Och jag som taktik skolkar idag så att jag ska kunna plugga massor. Det verkar ju misslyckas nu. Men nej jag måste komma igång, det är ju typ bara två veckor kvar. Sheisse!

Danmark - Roskilde

Dag 1
Efter en lång resa var vi äntligen framme vid bron.

När vi kom fram fick vi gå en promenad ner till vattnet, och vårt vandrarhem.

Haha rolig bild, alla går som på en rad.

Så gick vi genom en mysig park också.

Efter det var det upp och springa på stan igen.

Kyrkan :P

Gågatan.

Helene fick köpa sin kära bailys,

Vandrarhemmet.

Sen kollades det film. Jag och min babba <3


Dag 2
I Danmark hänger man tydligen nappar i träd.

Sen bar det av uppåt, till skolan.

skolan var rätt mysig,.

På en lektion fick vi kolla på en sjuk film om hur man gör bajs (!?)

Det var nån sjuk dag för treorna denna dag, alla var utklädda till allt möjligt.

Sen fick vi dansa folkdans. Jag i action.

Sen skulle danskarna visa.. Längst fram är gulliga Sylvi som jag sov hos.

På kvällen åt vi hela gänget på restaurang.

Dag 3
På väg till Vikingamuseet.

Det här skeppet seglades till England och tillbaka.

Skepp bevarat från vikingatiden.

Sen gick vi till kyrkan

Inne i kyrkan

Torget, fint väder huh?

Sen besökte vi någon ruin under marken.


Senare åkte vi till Köpenhamn och Tivoli

Och så köpte man ju självklart åkbandet.

Jag och Helene åkte töntigaste barnsaken, haha GALEEN

Haha söta

Helene jcg och Haydar.

Jag och Sylvi i fritt fall saken

Haha hellooj

IGEN! IGEN IGEN!

Innan vi åkte upp i Demonen

Vår kära Demon, som vi åkte 12 gånger, varav dem 10 gånger I RAD!

Så fiint

Gllllaaaad Emelie efter 10 åk i rad och mycket huvudvärk. Waay too much g kraft.


Dag 4

Efter att ha hejdåat danskarna spenderades dagen i Köpenhamn.


Nån staty i vattnet

Sen fick vi en guidad tur i denna:

Älskade alla söta hus och kanaler


Och alla låga broar

Nå känt torn I guess

En stor kyrka

Den där kända sjöjungfrun

Ett coolt jätte hus med speglande fönster..


Sen satt vi på donken typ en timma och trallade runt lite, sen bar det av hem igen. Tågresan var lång men underlättades av att man nu faktiskt kunde ringa sina älsklingar och prata :D

Hihihi

Är hemma hos min fästman, som har gått och lagt sig. Lyssnar på lite musik, och har allmänt tråkigt. Men de sägs ju att man inte ska försöka sova om man inte är trött, så jag gör det icke.
Imorgon ska jag till jobbet klockan 3 som varje fredag. Så skulle David hälsa på mig och så kommer kära Anna runt halv 7 eftersom papps hämtar ut oss till Dalarö efter det. :) Dalarö <3
På lördag åker Annsi till jobbet och jag själv stannar kvar och sedan åker jag till G-berra. Hmm verkar som om Max ska vara med David på lördagen, och jag blir själv i Gurra men jag ska nog lyckas övertala Max att komma ut till robinson. Oh robinson!
Nej nu ska jag fortsätta göra ingenting. Ha det så bra! Hiiih <3

Hejsvejs

Här sitter jag i skolan med Helene och gör mest ingenting. Jag borde plugga på en himla massor med aker men jag orkar inte. Plus att jag har otroligt ont i magen. Efter skolan ska vi ner till centrum en stund och sedan är det sags för jobba jobba jobba. Hoppas bara min magknip försvunnit till dess. Skulle ju vara en aning skönare att jobba under painfritt tillständ. Jag har en himla massa bilder att lägga in i bloggen ska jag säga er. Men det kommer då jag kommer hem sen. Anna möter mig efter jobbet så ska vi hem och kolla rent hus med mammsen, blivit lite av en tradition för mig efter onsdagsjobbet. Det är ju så jäkla roligt. Ni har väl inte missat Bellas team på facebook "robinson för Emelie S.M 2010" Haha! Puss och hej<3

Jag har fyra bokstäver

H A H A

God morgon

Är lite små trött sådär, men har faktiskt fått sova ut mer än vad jag fått på ett tag nu. Härligt.
Sitter hör och missbrukar min absoluta favoritlåt för tillfället, weightless- all time low, som jag inte fått höra på fyra dagar! Gah, hur har jag överlevt ;)
Jag gåt ju inte i skolan på fredagar, så nu på min lediga tid ska jag göra färdigt mitt historia arbete, skicka in det, sen ska jag gå ner till centrum och ta tåget (usch fy fan för tåg) till jobbet. Efter det träffa min älskade älskade älskade älskling som jag saknat ihjäl!
Puss och kram

Yepp

Nu är jag hemma f¨rån Danmark. Har varit både jobbigt och väldigt roligt :D Bilder tog inte jag eftersom sladdjäveln är borta och batteriet slut, men Helene tog massor, så bilder kommer såklart sen.
Ja jag kom nyss hem och är trött som fasen, tänkte att jag skulle sova nu faktiskt.
Jag vet att ni har saknat mig, men nu har ni mig här, äntligen hemma, så nu blir det more drama to the people.
Pokelisovpott.

Idag var vi i nacka forum..

Jag gick och blev kär... tyvärr Max.Leggings, linne, schal, hörlurar, "jacka"

Fan

Första gången jag sover helt ensam på länge. Och som alltid har jag då mycket svårare att sova. Jag önskar mest av allt att min babyboy var här just nu.
Men under tiden jag suttit och tråkat och väntat på att ögonlocken själv ska falla ner har jag fått lite saker gjorda. Till exempel har jag börjat missbruka en ny låt. Den är lite beroendeframkallande.
Denna:

Haha!
Ja lite tragiskt kanske det är men äh vad fan. Shit jag är så trött att jag nästan snackar i nattmössan, jag borde verkligen sova nu. Men usch vad jag inte vill sova. Hmm.
God natt anyway.

Robinson!

Ni kan väl inte missa det?
Det kan i alla fall inte jag.

Middag


Familjesushi, svull. Mätt som fan.


Idag har jag..

Lekt med Anna och hennes chefers barn i parken utanför huset.
Här har vi Niclas som gungar med lilla Tova.

Sedan har vi Niclas som, ja, leker?

Anna med lilla Hanna.
Sedan har jag slagit lite golfbollar
 alltid trevligt.
Idag gick det också väldigt bra!!


Och  Nille kör på i bunkern

Och puttern

Och såklart min proffs pappa

Jag kom på en sak..

Det är så roligt att man har en så bra vän som Anna. Det är så skönt att kunna sura på någon som inte börjar hata en för det slänga ur sig taskiga saker till utan att det blir bråk, krama när man är ledsen, skratta med när man är glad. Vi behöver ju fasen inte ens hitta på någonting för att ha roligt.
Fan alltså, Anna är det stördaste människan på jorden hon är skit irriterande och ibland vill jag bara banka skiten ur henne men hon är underbarast i hela världen och finns alltid där för mig. Förhoppningsvis finns jag också där för henne :D
All I can say is that I löve yah eyey <3

Är det Anna? Nej bara ett bakis monster.

Go morgon

Go morrn folket.
Nu är vi uppe och Anna ska snart dra till jobbet.  Jag själv ska sitta kvar här hemma och jobba med tusen olika skolarbeten, de är så många att jag knappt kan räkna dem.
Sen ska vi och slå lite bollar :D Golf alltså. Sen ska jag plugga lite mer och sen är det robinson, finally. Haha rolig dag jag kommer ha idag not.
Ha det bra!

God kvälleriell

Jag och Anna sitter här inne och borde nog snart börja bädda upp för oss två. Anna ska ju upp och jobba imorgon bitti och jag hade tänkt att ta tag i en massor skolarbete under hela morgondagen så jag tror man behöver lite sömn.
Men det är svårt att slita sig från datorn ;)
Ändligen har jag fått ladda upp lite bilder, äntligen är min blogg inte lika livlös och tråkig längre. Har fortfarande rätt mycket för mig hela tiden så jag hinner knappt uppdatera men jag ska i alla fall frösöka att bli bättre än vad det varit.
Japp, nej nu ska jag nog börja göra mig iordning för sängen, men först ringa min baby.
Puss och kraäm<3

Tuuudayy

Jag och Anna <3 Anna skulle såklart vara oseriös.

Grill mästarn.

Busungarna.


Haha man ska ju ta tandlkräm på finnar.

Jag hjular.

Igår

Vi lämnade en lite hälsning till klassen efter. Huhu.


''

Vi hade mösspåtagning igår. Men alla år så fåniga när det gäller det där. Alla klär sig som om de tar studenten. Men vad fan, vänta tills det är på riktigt. Måste man vara finklädd för att sjunga en sång?
Jag skulle till jobbet så det blev inget supa för mig efteråt.

Men efter jobbet mötte jag Anna i alla fall. Sen ville Johan ha med oss till landstället, en kolonilott. Så ja vi drog dit.

Max och Johan.

Johan med vår musikmaskin. Han hade legat lite på marken här.

Johans kusin, med kompis.


Där var även två tjejkompisar till Johan, och så Anna och Helene.

Emmas skiva

Vi började med förkrök på NivåSedan drog vi till Skivan där vi träffade på Felix och Emma.

Folk.

På bussen hittade vi dessa oanvända trosor värda 800 kr, tog dem. HAHA

Studentskivan


Anlände med la familia.

Niclas var Zorro under kvällens början.

Och pappa fixar dricka :)

Fjortispappa och mamsen :)

Sedan kom alla vänner. Här är jag med den bästa.

Och detta blev jag, såklart.

Marcus och Johan :D Haha de kom först också.

Bella förberedd för att dansa ut i havet :D

Jag och min Zorro<3

Jag och bästa igen <3

Cutie on the loo.,

Här sitter vi vid vårt bord. Felix, Jasmine, Johan, Max Anna.

Haha Johan och Max, så söta.

Dans dans dans.

Sedan blev det lite tåg igen. (Jag fick även detta uppdrag under middagen)

Helene ställde sig i mitten och skakade loss.

Haha kolla :D


Anna med kussen.

Bella och "får jag känna på din banan?"

Och så blev et mer och mer dans.

Bartendersen/tendrarna., dont know. Haha sköna de var.

Sen blev det hemgång såklart vid stängning. Här vid medis.

Där vi träffade världens skönaste gubbe. Fan borde söka idol.

Sen fick Felix gå loss med pennan på armarna.

RSS 2.0