Happ hopp

Nu var man uppe, nu ska man jobba. Allt jag vill är att sova hela dagen, men jag ska väl vara glad att jag har ett jobb och inte behöver sova hela dagen egentligen. Men jag vill det så gärna ändå. Slippa allt skit, slippa ALLT! Blä.
Men men, life is life. Jag ska kämpa mig igenom dagen sen ska jag hem och sova arslet av mig sen ska jag sova i två hela dagar tills det är dags för mig att jobba igen.
Nu ska jag äta frukost.
Hejdå.

Mina vänner är de bästa man kan ha.

"När jag sa att jag skulle vara din vän även om du vägde 300 kg så menade jag det verkligen. Och som bevis får du av mig lite gödningsmedel! Grattis my darling fatso <3" /Helene

Hahaha!

.

You know that I love you so
I love you enough to let you go

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on
So I'm already gone


From yesterday

Lite groggy kanske


Söta


Söta flickorParty night

Idag mår jag piss men det förtjänar jag.
Vaknar liksom när det börjar bli mörkt,l det är lyckat! Men skönt, för då behöver jag inte vara vaken så jävla länge och får snart gå och sova igen.
Jag har en hel flaska cola, och jag bantar, tror ni jag klarar det? Nej såklart inte, och det skiter jag i, jag ska ha den. Jag bryr mig inte längre faktiskt. För vad är meningen med livet? Hah, juste.

Nu ska jag gå och duscha eftersom jag luktar lite gammal fylla. Sen ska jag äta frukost, mums. Vaniljyoghurt med choklad ska det bli!

Just det!

Vill ni läsa mer om mitt liv så kan ni ju kika in på POKAE ! Det är min och Annas fantastiska blogg. Där skriver vi lite mer just nu.

Nu ska jag och Anna antagligen sova snart. Vi sitter och lyssnar på gamla Britney Spears låtar. Haha, det är sjukt roligt att man minn det mesta av låtarna.

Imorgon fyller jag år! Så jag vill somna innan 12 idag, inte för att jag kommer att göra det. Vi lär glo på skärmarna till dess.

Men imorgon blir det jobb minsann! Och jag är så glad att Kai är tillbaka för att jobba i den butik jag jobbar i nu, eftersom han jobbat i mina chefers andra butik de fyra senaste fredagseftermiddagarna. Rooooooligt! Efter jobbet ska vi ut på krogen.

Snart är lilla Emelie 19 år!

Puss!

Godkväll!

Har märkt att min blogg blivit en sån där tråkig bara text blogg, måste in med bilder ju. Tråkemelie!

Anna bakar! Numera går vi ju på dieter


Mmm makes me hungry!


Har fått nått knasig tända-ljus-beroende!


Liten mongolid på promenad ute på landet..


Anna en morgon här i veckan :)


Jag städade mitt rum lite.

Jag hatar att shoppa...


Och ännu mer tända-ljus-beroende igårkväll då mitt rum var såååå fint städat att jag kunnat ha kungen över.
Halloj!

Jag sa ju att jag skulle börja uppdatera här som vanligt :D Det måste jag ju göra.

Just nu håller jag på och städar mitt rum. Det såg förjävligt ut innan. Eller nja, alltså det såg rätt okej ut om allt plockades upp från golvet. Men jag har flyttat mina två "byråer" nu och tagit ut stereo och tv eftersom det ska införskaffas nya. Nu ligger massor saker och skräpar överallt, så det är rensningsdags!

Fast nu ska jag faktiskt äta också, för jag är svinhungrig!

Imorse gick jag och mammsen med Anna till tåget sen tog vi en powerwalk, vi var ute en timma och femton min, det var härligt. Jag ska verkligen försöka bli lite bättre på att röra mig och äta rätt. No more Cola! Jag har varit utan Cola i tre dagar nu, eller är det två? Jag vet inte, svårt är det i alla fall. Jag får dricka lite light cola om det blir panik, men det smakar ju bajs!

Vi hörs sen. Och sorry att inga bilder kommit, men när jag tänkte efter igår så visste jag inte vad jag hade att lägga ut, haha! Dumma mig :)

Puss

Hej söta!

Jag har så mycket bilder från senaste tiden, men jag orkar verkligen inte ladda upp dem nu, eller man kanske kan hinna med några innan man ska sova :)

Om ni undrar varför jag varit så off på sistone är det för att jag och Anna har startat en ny blogg. Som handlar om oss två och vårt knas liv, haha, eller ja, vår vardag. Eftersom vi är med varandra hela tiden så tyckte vi att det lät som en rolig ide. Därför har denna varit lite nere ett tag. Men jag ska bli bättre, det här är ju trots allt mitt liv med ju :)

Gullestjärt <3

RSS 2.0