Torsdag 29/3-07

Dagen har varit rätt så okej.
Igår träffade jag Max. Vi gick en promenad och pratade lite. Det var nog bra för oss. Vi ska inte träffas på länge, två veckor. Undra om vi klarar det. Vi ska kämpa i alla fall.
Just nu är jag med Helene och Johanna. Vi är hemma hos Helene och vi ska ha det trevligt. Helene och jag har nyss blandat vår lilla drink och Hanna gör chokladmuffins, mums!. Sedan ska vi lägga oss på baksidan och sola i det härliga vädret.

btw, Eva har en fascinerande rumpa. Den ena skinkan går längre ner än den andra plus att hela rumpan börjar darra lite då och då. Vibratorass.

/eMMe

Nu kom jag precis in.. var ute med Mamma, Jörgen och Niclas och gick typ powerwalk, sprang upp för balanbacken (a) hahaa. Inte mycket det, men mer imorgon. Man måste ju komma i form till sommaren.
Max gick nyss ut "med tjockisar" hmm? jaja, jag får vänta på att han kommer hem :)
Ska dricka mig ett glas vatten ^^
Imorgon är det skola, och det är blä. Men sen är det påsklov! yes!
Aja, jag blir bara uttråkad av att sitta och skriva här när jag inte ens har någonting vettigt att säga så jag säger väl god natt :)
Ha det king, tjingeling.

/eMMe

Jag blir så trött

Det är sjukt fint väder ute. Jag vet att om jag väljer mellan att plugga och dra ut med Anna och dem så kommer jag lungt dra ut. Därför får jag verkligen hålla mig fast inomhus just nu.
Jag kan inget av samhälls skiten, det gör mig så deprimerad.
Jag vill uuuuuuuuuuut.
Jag orkar inte med skolan, jävla fitt skola.
Jag orkar inte med Max heller, för han är så jävla tjurig.
Blä, urk, suck och stön!

Jag behöver Annika nu.

Jag kommer sakna allt :/

/eMMe

Tisdag 27/3-07

Idag är det tisdag och vi är lediga från skolan. Trots det går jag upp tidigt som fan. Tänkte somna om men det gick inte. Max sov här så jag gick upp då han åkte. Saknar honom massor, massor & massor.

Idag är det ca 72 dagar kvar till sommarlovet, tror jag. Och så är det 3 dagar till påsklovet. Perfekt, jag behöver lov.
Idag måste jag typ plugga hela jävla dagen. Jag har Samhälls prov imorgon, inte kul alls. Och jag har inte ens börjat kolla på den där skiten. Måste ringa Helene när jag misstänker att blondyhoen har vaknat. Inte nog med det måste jag göra klart mitt italienska prov idag, och börja läsa på engelska boken, Jamaica Inn, som vi ska ha redovisning på efter påsklovet. Spännande värre, inte.

I helgen var jag med min kära Fästis.
Vi var i Gustavsberg, hyrde film och sådär. På söndagen åkte vi ut till Dalarö och fixade studsmattan. Fast hoppade ingenting. Det var våffeldagen så vi åt våfflor också.
Senare gick vi en promenad. Vi gick ut till vår lilla ö. Där vi satt för 8 månader sen. Det var mysigt. Sen badade vi fötterna i havet. Det var jätte kallt.
Antingen så ringer jag Helene nu, eller så väntar jag. Jag kan ju börja läsa lite i den där äckel boken så länge.
/eMMe


Fredag


Jaha nu har man skaffat en bogg också. Vet inte till vilken nytta egentligen, är väl bara uttråkad :)  Så nu kan ju alla som vill läsa om mitt tragiska liv (a)
  Just nu ligger jag i sängen här hemma hos pappsen i Gustavsberg. Trodde vi skulle ut till Dalarö. Men kanske ska dit på söndag. Är det fint väder ska jag ta med min kära Helene och slå bad rekordet :)
  Senare kommer Max hit. Han är hos sin pappa i Vällingby nu. Åker kanske där ifån vid halv tio, så det kan hända att man slumrar tIll lite innan. Om jag då inte håller mig uppe med detta otroligt lyckande tidsfördriv. =)

/eMMe

RSS 2.0