Tjuhu

Sitter här i soffan och degar med mitt goda kaffe och min turkiska yoghurt framför himym! Mysig morgon. Det enda som saknas är ju min älskling som fick stressa iväg till jobbet imorse. <3
Idag är en sån där meningslöst jobbig dag -.- Hemma halva dagen sen ska man åka in till jobbet vid halv 3. Och komma hem sent. Det jag avskyr mest i världen är att komma hem sent. Men vad gör man inte! Man älskar naglar så de e självklart man tar kunder vid udda tider ändå :)
Näää dags att mysa vidare,innan man ska ut i det äckliga vidriga vädret! tjingeling.

Hittat nya favoritkomedin


The Used i söndags!


Kul morgon.... ellerDenna morgon var det äntligen dags att släpa sig iväg till skatteverket för att sitta på infomöte om moms. Var dock tvungen att gå i pausen för att min älskade blivit sjuk och skulle hem, självklart hade jag ju nycklarna XD Vilket betyder att jag måste dra tillbaka för att gå andra delen (med infon jag faktiskt behöver) på.måndag ;-)
Nu har jag snart en kund.. och slutar i ganska bra tid idag.. runt fem. Både negativt och positivt!
Love <3

övningÖvade inför tävlingen igår! Det gick rätt bra. Det är så viktigt att det franska blir lika identiskt på alla och att de passar ihop med naglar och form. Och att det röda ska vara jämn och raka och skarpa kanter. Svååååårt! Men det går bättre och bättre. På söndag ska det övas igen och då måste jag hitta på dekoren till tummarna, gaaah!

lördag, födelsedagsfirande
RSS 2.0