Aj

Nyss var jag med om det läskigaste som hänt på länge. Smärtan var helt olidlig och obeskrivlig. Det slår mina gamla mensverksanfall, lätt.

Just nu- hos Anna.

Jag har ju inte sagt det, men nu när vi flyttat in så har vi inget internet, inte ens tv än. Gissa på hur länge? FEM VECKOR!






Lördag kväll

Mummelimumma

Ännu mer mumma

Annas snygging tröja

Skål

Annsing

Hundorgie på väg från parken till Nivå

Nivå,psykospegeln

Klämma på Bellis kinder, efter den hemsa incidenten på Nivå ;)

Anna försöker sexa, eller spexa till det ?;)

Våra nyfunna vänner :)

Anna och Jesper i ett viktigt samtal?

Orry med de där tjejerna som inte kunde hålla sig ifrån varandra

Som ni ser ;) Killarna tyckte i alla fall om utsikten :P

A, speciellt Jesper

Så blev det donken såklart

Sem mådde vi mer eller mindre bra på hemvägen, right?

D.

Så jag gick ut igenom dörren för den sista gången.

Låt mig glömma

Radera min livstid tills nu. Jag orkar inte minnas. Det har aldrig och kommer inte att bli värrre än så här.  Jag vill långt, lång här ifrån.

Dreggel



HM

Kväll

Efter ännu en dag med jobb och slit (eller inte, denna jobbardag var oootroligt lugn) så har jag nu kommit hem. Mina små favoritflickor kom till jobbet runt 6 så jag hade trevligt sällskap i en timma :) Så skjutsade Bella oss hem till henne och så tog vi bussen, där vi mötte på Stefan. Nu är jag hemma själv eftersom tjejerna åkte bussen iväg till Bella nu och skulle hämta bilen igen, (ledig igen). Så jag ska packa ihop mitt skit och sedan beger vi oss till det nya huset och fixar och trixar med mina grejor. Jag tar väl med mig kameran antar jag :)
pok

Trött

Jag är ganska trött i dag. Men jag överlever.
Anna jobbar från klockan 1 idag :D Så jag får lite sällis på jobbet utav henne, och så åker vi hem tillsammans. Skönt, jag har känt mig så ensam igår. Fast ja imorgon är jag också ensam, men sen jobbar anna eftermiddag på torsdag också, jippie.

Varje sekung försöker jag vara stark, för på lördag måste jag göra det svåraste jag någonsin gjort. Det kommer inte bli lätt, och jag kommer antagligen försvinna efter det. Hur ska jag någonsin klara detta? Bara tanken får mina ögon att översvämmas, jag förstår inte. Hur kunde ni? Jag trodde inte den här dagen skulle komma :(

Back to work.

20/7-06 - 20/7-09

Tre år idag


Dalarö <3

Jag kommer aldrig mer vakna upp, aldrig mer känna känslan, aldrig känna doften, aldrig höra ljuden, aldrig mer kunna sitta i mitt fönster...


Avskedsmiddag..


Jag får åtminstone ha kvar dig, eller, jag hoppas.


Pappa.


Gin and tonic, och god drink. Är det någinting som hjälper, är det alkohol.


Mitt ljus, vad jag trodde var mitt eviga hopp. Jag kan inte andas.


Varför? Varför ska jag aldrig mer få vistas på denna underbara plats.
Mitt paradis på jorden, mitt Dalarö.


Vadet, mitt fina vadet.









1809 - 2009

Jag förlorar allt, men jag lovar att minnas.

soliga dagar

När jag och Max satt på en bänk som ett gammat pensionärpar kom jag på vilken meningslös stig det fanns i centrum. Det fanns absolut ingen anledning till stigen från första början eftersom man måste vara dum i huvet om man går där. När man ändå måste komma från det ena eller andra hållet och man kan då gå in på de vägarna som finns där. Oj gud vad meningslöst det här blev men seiöst. Jag har aldrig stört mig så förut.

Frankrike <3

bebin

God kväll

Kom precis hem från jobbet :) Eller ja inte precis precis, men en timma sedan kanske. Innan mötte jag upp mamsen i centrum och handlade. Hon är på mig och tjatar hela tiden om att jag måste packa, jag kan inte förstå att det verkligen händer. Att jag verkligen ska flytta nu. Men trots att jag kommer sakna mitt baromshem väldigt väldigt mycket så kan jag inte riktigt klaga, det är fin fint och jag tror att jag kommer trivas bra :)

Det gick rätt bra på jobbet, inget knas hände i alla fall :) Men lite långtråkigt var det väl allt. Bara kämpa upp imorgon med.

Just nu sitter jag med fötterna i ett varmt fotbad, men jag ska ta och fylla på med varmare vatten snart för det börjar svalna :(

Ska kolla på en film nu och äta lite melon :)
Pok

Gomorrn

Sitter och kollar på det där tråkiga morgonprogrammet som jag alltid vaknar till när Max ska upp. Haha, känner mig som värsta workern nu.
Max ligger i sängen så söt och sover, vill bara krama honom och stanna kvar hela dagen. Det är vår 3 års dag idag!
Jag ska jobba min första heldag idag. Jag har faktiskt aldrig jobbat en heldag i hela mitt liv. Lätt tänker ni men när man är helt själv, inte får någon rast och får vänta in perfekta tillfället för att kunna gå på toa, ja då är det inte så lätt. Men jag klarar det, det vet jag ju ;) Men hur får man tiden att gå fort i nio timmar?
Jag ska jobba lika länge hela den här veckan, välkommen till verkligheten säger jag då till mig själv. Undra om man kommer lära sig så här i efterhand att man skulle ha uppskattat skolan mer? Tänk liksom när man jobbar heltid.  Ojoj.

Nej nu ska jag börja kleta på mig kläderna sedan ska jag åka iväg. Jag tar tre bussar för tidigt till tåget för att vara helt säker på att jag inte missar det.

Jag skriver om dagen ikväll. Ha en bra dag alla lediga.

Guten morgen

Nu har jag och Max nyss klippt gärsmattan här ute, den måste ju vara fin tills de nya flyttar in.
Snart ska vi ner till centrum och kolla lite. Inte jag dock för jag har köpförbud i en vecka.
Sedan kommer pappsen och hämtar upp oss till Dalarö, mitt älskade älskade Dalarö. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar Dalarö, och jag kommer alltid att göra det. Dött eller ej, det kommer alltid att tillhöra mig. Jag längtar till min tatuering är på plats.

På söndag ska jag träffa min Carrobarro :)

Japp, men nu har jag inte tid att sitta här. Adjössan på er. Och jag tar inte med mig datorn ut idag, absolut inte så jag skriver när jag kommer hem.<3

Jobb update

Äckliga gubbar som raggar på jobbet, nu har det kommit in till mig med.

Man med två döttrar.
"Vad heter du" sliskig ton.
"Emelie"
"Hej Emelie" ännu sliskigare ton. "hur gammal är du då Emelie?"
"18"
"jaha oj."
Han går ut med ett leende och säger "Hejså då emelie"
Kommer tillbaka.
"Har du möjligtvis en sax att låna ut emelie?"
HAHAH!

En annan man, kommer fram med en årets kvinna medalj.
"Hej, den här är till dig"
"Åh tackar så mycket", roat.
"Men du får väl såna ofta antar jag"
"Ja då, jätteofta!"

En annan, tydligen rätt välkänd man uppe på vår avdelning.
"Har någon någon gång sagt att du är väldigt vacker?
"Ja, jo det händer väl"
"Låt mig gissa...."
Så gissade han ut hur jag var som person, allt förutom att jag skulle gilla skräckisar var rätt! Jag blev faktiskt riktigt rädd att han var synsk eller något sånt, han bara babblade på.

Some pretty fucking hot people



Posh24

>Yepp<

Typ bäst..

Helgen - middag på Dalarö<3

Jag vill tacka er, mina underbara vänner för att jag fick uppleva kvällen :)

Mina små fina rosor som kom lite tidigare och hjälpte mig :)

Lille Helenius :)

Flickor små <3<3

Lyckat att grillen hade gått sönder, då fick det bli engångs sug.

My little bells;)

Och lilla David :)

Och såklart min käraste sötaste max :)rom och cola all night.

Och lilla födelsedags barnet :D



JAG VÄNTAR PÅ FLER BILDER FRÅN CARRO :D ÅH VAD ROLIGT VI HADE DET.

^^






Nu kommer ett till sånt där meningslöst inlägg..

... som säger att jag strax ska gå till jobbet och blabla. Men idag tar jag cykeln så jag slipper vänta så in i helvete länge överallt!
Efter kommer Maxen dit, sen åker vi med pappsen till Dalarö. Jag vill ha fint väder till middagen på lördag! Gah.
Nej wooohooowiiiie nu ska jag vara duktig och sånt shit.

Godnatt

Nu har jag fixat massor i mitt nya rum :)

Nej jag hade ingen vidare tur på klännngen :/ Men jag har hittat en massor med skor :D:D:D:D
På tal om skor såg mitt rum ut som en skoloppis idag, jag är rätt stolt över det jag lyckats samla ihop, men det är långt ifrån mycket.

Näe, nu ska jag mysprata med macken och sen sova. pok

Kan inte hjälpa det..

Men jag tycker att de här klänningarna är lite fina faktiskt :) Och färgen är finfin.
Inga nyheter kanske men ändå. Nu håller jag på och budar en på tradera ;) Fast ska jag ha den ska jag ha den billigt. Så jag hoppas hoppas hoppas.

Tradera

Hemma igen

Det var ett jävla tjatande om att åka till jobbet och komma hem igen, nu tycker jag att det behövs mer bilder igen. Jag har några från igår som ni kan få, men sedan lär det kanske inte bli mer :) För idag ska jag bara tråka hemma med mig själv, flyttstädning för fulla muggar, eller toma glas.
Massor med skit  till er från mig <3

Jobbet

ja då båär det av till andra jobbet idag. Fy vilket väder, man vill verkligen inte gå upp när det är sånt här väder, men jag får kämpa på.
skit.

Dags att röra sig mot jobbet

Jepp, nu är mina två freedays over. Så nu bär det av till Ica. och imorgon blir det både Ica och leksaksaffären. Jobbigt men väl behövda pengar. Det kostar att ligga på topp. XD
Efter jobber kommer Anna och Helene och möter upå mig, så drar vi till nya huset och kollar. Pokpaj

Anna ringde...

...och sa att min nya favvo über sköna mys klänning fanns i fler färger :O


Hahahaha! Mobbat men jag tog den faktiskt när Anna var i telefonen så tekniskt sett är Anna också med på bilder, right baby?
Anna har färgat mitt hår eftersom det blev fel förra gången. Nu är det härligt mörkbrunt, men på bilder ser det blåsvart ut. haha whatever. Lägg märke till att det set ut som om jag har ett grönt och ett brunt öga. Haha vet inte riktigt vad som hänt men det gröna är mitt, världens finaste färg har jag :)

Shoppet



A papaya coconut






Hejsvejs alla tråkiga människor som inte har annat för sig än att läsa min blogg


Igår åkte jag och Anna ut till Dalarö. Det var fult väder men det stoppade väl inte oss? Vi sprang direkt ner till badet och tog oss ett dopp, kallt men det var mysigt, och väldigt uppfriskande.

Idag åkte vi hem ganska så tidigt. Eller vi fick skjuts till Haninge centrum där vi shoppade loss lite. Härligt, har saknat att shoppa way to länge nu, men äntligen fick jag någonting köpt :) Kläder såklart, men inga skor. Jag fick inte kolla på skor för Anna, i alla fall inte de där dyra otroligt fina rosa skorna... frustration!

Sedan åkte vi hem till Annsing. Vi skulle gå över gatan till solarieöna, ville ha en olja men vi hittade den inte då fick jag tokdamp och började städa hela Annas rum. Jag blev riktigt bestämd och efter ett tag såg det helt okey ut här inne, skönt, då slipper man sova på alla Annas kläder i natt, wiie.

Anna har fått migrän så jag har suttit med Annas kära mor och kollat hennes desperata försök att få hyrbilsbokiningen på Mallis att funka. Sedan har jag målat naglarna. Jag väntar bara på att min kära vän ska vakna.

Då ska vi laga jätte god middag och sen ska vi ha en beauty night som heter duga! Perfection från topp till tå ;) Hon ska bland annat färga och toppa mitt hår.
Färgade ju nyss men det var helt fel färg, jag ska helt enkelt vara en trea :)

Keep on waiting.

Hejdå

Nu ska vi dra ut till mitt kära paradise :) Fast vi kommer ju hem imorgon kväll.

Sommar sommar

Nu har jag jobbat i fem dagar, fast bara lite de två första dagarna och lite mer de tre sista. Jag är ganska stolt eftersom jag inte är den där typen som har jobbat så mycket. Men nu är jag igång. Nu har jag två lediga dagar, eller ja två och en halv, blir härligt.
Imorgon ska jag först till tandläkaren och sen åka ut till Dalarö med Ans, bels, Nice och Mack. Det ska bli trevligt :)

Måste bara tillägga...

know you want me
you know I want cha

I know you want me
you know I want cha
I know you want me
you know I want cha
I know you want me
You know I want cha

One-two-three-four
Uno-do'-tres-cuatro

Paparapa

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAH!!!! :D

Kvällen



Vill bara tillägga att jag och det laget jag var på förlorade alla fem gångerna, så typiskt mig. Sista omgången gav jag upp och sparkades istället..
Vi söp myrorna under altanen.

Hejsvejs Im alive

Nu har jag kommit hem från jobbet, och så har vi ätit tacos :D Och druckit cola.
Snart ska vi försöka få iväg min suriga tonårs lillebror med till nya huset där vi ska bada och spela kubb oh dricka 2,25or ;) Sommarmys.
Bilder kommer...
Pok

Goodniiiight

Hemma efter en dags "slit" vid nya huset och jobb, och mer hängande och jordgubbar vid nya huset. Nu ska jag och Anna snart sova. Imorgon bär det av upp vid 8 och till jobbet. Sedan möter jag anna och så åker vi hem och lagar tacos, mums.
Godnatt.

Nu är jag vaken :)

Godmorgon!

Förresten...

Jag fick hem bilderna idag! gud så fiiint! Men några bilder kommer senare, såna som jag har förstorat, hoppas på imorgon..

Kolla till exempel hur fina de svartvita bilderna på mina vänner blev!
Jag kommer antagligen skicka efter fler bilder på folk jag tycker om sen, när jag hittar fler bilder.
Alltså texten har jag såklart lagt till på datorn.


Och mina favoritbilder från olika resor.
Åh favorit ställetna på hela jorden! Så otroligt underbara.

Efter jobbet

Efter jobbet cyklade jag iväg till mitt nya hem. Där rensade jag och Niclas lite fint i trädgården, eller ja inte jag så mycket, jag blev mer myggbiten.
Den där jäkla poolen stod snett och vi är tvugna att gräva lite på ena sidan så att den kan stå rakt. Jag längtar verkligen till nästa år då vi antagligen kommer att ha en riktig pool! ah såå heerlight. Jag tänkte det skulle vara prio nr 1, men det blir två nya badrum istället, hehe det kan man väl nöja sig med ;) Plus att jag kommer att få världens finaste rum, not kidding, för att inte tala om garderoben.
Anyway, så vi kämpade med att ta ut det vatten vi fått i och det är mycket vill jag säga, sen flytta lite på den och börja gräva. Det ska nog bli bra sen :)

Har jag nämnt att jag ska flytta?

Yes så är det. Some of you may like it, some of you don't. Fast jag flyttar inte särskilt långt om man säger så,
Här var igår kväll :)












Blä

Vår soldag verkar ju inte direkt existera längre så vi ska stanna inne och färga mitt hår idag. Men hoppas på att det blir lite bättre så man kanske kan sola en liten stund sen! Skit alltså..

Nu: frukost.

RSS 2.0