Bilder från förrgår kväll. Crazy party night.

Ja, vad ska man säga. Gårkvällen blev faktiskt lörorik och speciell. Men framför allt jävligt rolig.
Det börjar med att vi förfestar lite hemma hos Max och har trevligt trevligt. Sedan åker vi iväg till Sätra för att möte Jimmy.
Så möter vi Jimmy och hans polare Jocke, sedan går vi hem till Jimmy och hämtar lite grejor. Sedan går vi till någon jäkla båthamn och blir hämtade med en båt, och vi satt så många i båten att vi skulle kunna sjunkit när som helst typ.
Sedan kommer vi fram, så är det jätte mycket folk och full rulle. Det var väldigt blandat med människor, både vuxna och ungdomar, men alla partade på som fan. Hur många kan det varit där, kanske runt 50/60 pers eller någonting sånt.
Max spyr helt oväntat rakt ut i luften men ser lika glad ut ändå och fortsätter dricka. Jimmy och Max försöker bli höga på turkiskt te, och vi målar krigsmålning med te i ansikterna.
Sedan skuttar jag och Helene runt på dansgolvet och har så jävla roligt. Haha, så kul har jag inte haft på länge, fan vad vi släppte loss. Och så spelade de så jävla många gamla härliga godingar.
Vi lär känna en tjej som heter Sophie och går i sågbäck, plus att vi träffar en tjej från ettan i vår skola. Och när jag står och kramar Max kommer det nån snubbe och kramar oss och sedan ger Max en stor fet puss på kinden, tydligen hans föredetta jobbarkompis. haha världen är så liten.
Sedan åker vi över till fastlandet igen, när det börjat ljusna och allt är över. efter allt hålligång och allt dansande och liggande på marken.
Helene får banka skiten ur en viss människa som ligger i båten och har däckat. Sedan är det nån som häller öl på den här männniskan, och denna människa blir lite sur men däckar lika fort som den hann säga "Vem faan var det där!?".
När vi kommer över till fastlandet kan inte den här människan gå särskilt bra så denna människa får hjälp av Jimmy och Jocke hela vägen. Fina killar, så snällt så.
Och sedan möter vi alla upp Max, inte för att jag fattade hur han kunde komma fram innan oss men, eh, ja.
Sedan tar vi nattbussen. En viss människa spyr rakt på bussgolvet.
Sedan kommer vi hem till Max. Sköna sköna Max säng säger jag bara. Fast ja, spya på golvet och allt möjligt. Men kvällen var oslagbar, jag har sjukt roligt.


Hos Maxen innan vi drog.

En glad hund typ. Eller dansade groddansen?

På väg ner till liljeholmen. Glad som satan var jag.

Jimmy hittade något väldigt roligt att göra. hahaha. Inte som det ser ut.

Sedan målade vi krigsmålning på varandra.

På bryggan med Jocke och Sophie.



Resten har ni inget med att göra. haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0