JulstämningSnart kommer gästerna..

GOD JUL!

GOD JUL PÅ ER ALLA.
Hoppas ni får en bra julafton.

Hate is a strong word.

godkvälL
Jag kom hem från jobbet tidigt idag. Jag hade ju lyxen att få börja en timma tidigare och sluta 3 istället för 4. Detta är första helgen jag jobbar på väldigt länge.. och jag jobbar fram till julafton (antagligen julafton med) och sen mer efter jul. Blä, men pengar är väl behövda, det kostar att vara jag.

Just nu har mamma och Jörgen gäster. Det är trevligt och vi har ätit skitgod mat :)
Ikväll ska jag inte göra någonting tyvärr. Kvällen kommer sluta som alla andra. Tänk om jag någon gång skunde ta modet och lämna detta skitställe :)

Ha en bra kväll. pok

Godmorgon

Helluu.
Igår jobbade jag bara till två så efter det åkte jag in till stan och letade efter grejen jag skulle köpa till mamma överallt men den fanns inte så jag får lösa det på ett annat sätt.
Sen åkte jag hem till Max. Vi hade det jättemysigt, har verkligen saknat den mannen. Äntligen kändes det som om jag kunde vara glad, för jag känner mig alltid bättre med Max.
Vi kollade på 2012 och sov ganska tidigt. Vilket förklarar varför jag ens orkade mig upp idag klockan halv sex på morgonen. Var hemma här innan 7, innan jag brukar gå upp på morgonen. Så jag har suttit och kollat how I met your mother hela morgonen och druckit te, för jag börjar bli sjuk, blä!
Ska dra till jobbet om typ en halvtimma.
PoK!

Im Back!

I helgen hände faktiskt någnting för en gångs skull, Kai fyllde tjugo så vi gick ut.
Jaa, så var den helgen slut.

Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen satt jag här. I dag var jag ledig hela dagen, sov länge och gjorde absolut ingenting.
Imorgon jobbar jag halvdag. Sedan ska jag in till stan och kolla en grej sen åka till Max, gå någon promenad eller så. Vi får se vart det leder.

Skratt och gråt.
/Emelie

Hej

Skit :D

Och dagarna fortsätter gå..

Och hjärtat fortsätter slå...
Och hjärnan slutar aldrig bråka.

RSS 2.0