Sjuklingar, shopping och nyår.

Hejsan alla fölk.
Inatt vaknade jag av att det kändes som jag fått en blodpropp i typ hjärnan, något skumt var det, trodde jag skulle dö. Och idag var jag inne i stan med Bella. Vi fick väldigt mycket köpt faktiskt :D Men pengar är ju som sagt till för att spendera, så no hard feelings.
Nu är jag hemma i mitt lilla bo, och har precis sjungit singstar. Jag laddar upp inför nyår. Då vi antagligen lär köra några rundor, kul ska det bli! Och så ska vi spela trodde du ja, undra vem som vinner, host, jag, host. *mihi* Nej men skärpning. Jag längtar bara lite till nyår, thats it.
Har varit sjuk, hade feber på julafton, och två dagar efter låg jag som ett jävla lik i bilen, när vi hämtade Max, så jäkla sjuk var jag. Max blev såklart också sjuk, men han fick mina blomknarkstabletter så han är på bättringsvägar.
Näe alltså. Orkar inte sitta här och loda.
/eMMe

Julafton

Idag är det julafton. Jag har gått och blivit sjuk, jag har feber.
Jag orkar inte med allt. Allt förstörs bara hela tiden.
Men jag tänker inte gå omkring och deppa. Jag tänker inte låta mig bli nedtryckt.
Live life. Det är vad jag måste göra nu, jag kan inte leva så här längre.
Jag går och tänker för mycket, går och tar på mig för mycket skit.
Om jag inte slutar, vem vet då hur mitt liv kommer sluta?
Nej det måste bli skärpning, jag bär inte allt ansvar hela tiden.
Jag är bara jag, vad ska jag göra? Hata mig eller älska mig, det är ert val.
Det är omöjligt att göra alla nöjda hela tiden, tro mig, jag försöker. Jag försöker göra rätt, men tyvärr kan jag inte skapa mirakel. Jag FÖRSÖKER, jag kan inte göra mer. Jag kanske inte räcker till?
Hoppas ni förstår. Men jag menar, gör ni inte det så är det ju något fel.
Åt helvete med allt, och vi önskar från oss alla (mina personligheter och jag) till er ALLA, en riktigt god jul.

Privatbuss, fel buss och surkock.

Idag var en otroligt äventyrlig dag ska ni veta allesammans.
Fast måste bara börja med att berätta hur otroligt glad jag är för att det är slut på skolan imorgon. så åtrooligt glad. Fatta att det är jullov?!

Whatever.
Men över till idag..
Idag åkte jag till skolan som en vanlig onsdag, klockan 7. Helene hade såklart glömt sitt passerkort hemma så hon kunde inte äta frukost, så hon fick ta min tallrik. Sedan kom såklart kocken, och frågade vart min tallrik var. Så sa jag "Men jag har mitt kort", och visade mitt fula passerkort. Då sade han "Nej men ingen får komma in utan tallrik", "Men jag får vara här, jag tillhör skolan och jag har mitt kort!", "Nej, man måste ha tallrik!", "Jag är här VARJE morgon!!!", "Det spelar ingen roll, du MÅSTE ha kort!". Ja det blev lite bråk där, sedan vände jag mig bara om när han snackade med mig, bitch vinkade lite med handen och sa "Ja, jaa". Och han blev så knäckt, han ba "jaja". Helene stod kvar, och hade hört att en mattant hade sagt "Vad sur hon var", till kocken. Men vem FAN är det som är SUR! Jag fick sitta utanför medans Helene åt och smugglade ut mat till mig. STÖRDA KOCK JÄVEL!
Vi hade tyska, och fick sitta med tända ljus och sjunga sånger på tyska. Tyvärr hann jag inte spela in men det lät ju så himla fint. Hahaa.
Sedan drog vi till centrum och handlade matsäck till idag eftersom vi skulle till Bosön och spela rullstolsbasket, vi har två rullstolsbundna i vår klass. Men vi kom såklart på fel buss, den åt fel håll, när vi väl skulle iväg. Men det gjorde inget, vi hade så trevligt med vår julmust, spillde lite på byxorna och golvet bara. Var lite svårskött. Men vi missade i alla fall the one and only buss som sedan skulle ta oss till rullstolarna.
Det fick bli roadtrip för oss istället.
Vi drog till Högdalen och tog bussen till Liljeholmen, där vi trodde att vi skulle få låna Max toalett, men han skulle springa ner till skolan så vi fick dra till Donken.
Sedan tog vi tubbelbanan till slussen, fast Hanna satt kvar för att hon skulle träffa Göran istället, och där tog vi bussen till gustavsberg för att hälsa på min kära pappa på jobbet och äta lite av pepparkakorna som Max systers pappa har tryckt till dem. De var jätte fina. Och så satt jag där och åt min matsäck. Smsade Andreas också, men dissare.
Sedan gick vi till ett fik där vi mötte Helenes farfar och bror, sedan handlade vi med dem och drog med till Ingarö. Där satt vi och fikade. jag helene och Stefan körde en tävling, ni vet när man inte ska slicka sig runt munnen då man ätit en munk. Jag VANN! Dock så vann Helene tävlingen mellan oss två när vi skulle hjälpa henne farfar med ett pussel han hade börjat på, ett tusenbitars. Helene hittade tio rätta platser, jag hittade bara två. Hahaha.
Sen drog vi till bussen, och gud vad det var mörkt. har märkt en sak och det är att jag aldrig skulle klara att bo ute på landet! Det var svart och bussen kom efter ett tag, men den kunde ju såklart inte se oss, så vi fick stå och vifta med våra mobiler. Det sa han var bra, haha. Det var bara vi och en tant på bussen, sedan kom en kvinna på. Den var helt mörk och bara några läslampor var tända, det var skit mysigt! Helt plötsligt stannade gubben bussen och sa, "hurni ser ni älgen ute på vänster sida, kolla tjejer!"så försökte vi se den, men lyckades inte. Han var fett sköön! han ba "Ni tjejer som kom på förut kom fram här och säg var ni ska åka" Så fick vi fram och sa att vi skulle till slussen. Bussen hade blivit ej i trafik och vi fick värsta svartskjutsen, haha.
Vi släpptes av sedan vid en busshållplats där det skulle komma en snabb buss till slussen, och det gjorde den. Och helene var tvuuungen att gå på toa, så vi gick till "tungvåldtäktsdonken" vid slussen. Sedan gick vi vidare till södra och tog tåget.
Sedan tog vi bussen hem, och det blev ussbyte två stationer hemifrån. Haha!
Vi har sammanlagt åkt 9 olika bussar idag!

Snart jullov, bara avslutningen imorgon kvar!
Rock on /E.SM

Jan, folkhat och ont i fötterna.

Nu på sistone har jag inte direkt gjort någonting spännande.
I fredags var jag och boxades med Bella, och blev helt trött i min jävla vänsterarm. Och sedan sträckte jag vänsterarmens axel. Jadu. Sedan fick vi skjuts av Bellas mami och sedan hämtade pappa mig och max i årsta så åkte vi till Donken (såklart, precis efter man tränat, bra, inte), sen drog vi vidare till Dalarö, där det hände lite allt möjligt, hmm, ja.

lördag var vi på en hysterisk shoppingrunda i farsta, om jag får säga det själv. Folk trängdes hur mycket som helst, och jag säger som Bella brukar säga "jag hatar folk". Folk som inte flyttar på sig när man vill förbi, folk som går rakt fram och tror de äger hela stället så man måste vika undan som någon jävla jag vet inte vad när de är på väg mot en, mammor med barnvagnar som tror att de har all rätt att köra på folk, gamska kärringar som är suriga och fjortisar som skriker utav bara satan när de snackar som om de typ håller på att dö eller någonting.
Men nog med klagomålet.
jag fick i alla fall lite köpt och tack för det gud.

På söndagen satt jag och läste en hel bok åt Max, "Han hette Jan",(Helene, han HETER Jan) sedan skrev jag en recension på den. Jag tål int att se Max stressad så jag lättade det för honom. Jag tycker jag är väldigt snäll faktiskt.

Måndagen hade vi knappt någon skola alls så vi tre människor åkte in till stan och shoppade. Hade så ont i fötterna att det inte var klokt, fick bada dem varmvatten innan jag kunde somna. Och inte nog med att gå runt i stan i typ sex timmar så skulle jag på boxning. Fast det är det värt för det är så jäkla bra! Sedan åkte jag hem, hem hem. MEN, inte nog med det, så gick jag hem till Helene och slog in julklappar, och när jag sedan kom hem vid halv elva somnade jag som en jävla stock!

Idag har jag firat jul med mina fina flickor, Helene, Hanna, Anna och Emma. Vi åt på kolis och hade så där trevligt som bara jag och mina flicks kan. Det var tyvärr synd att alla inte kunde följa med :(
Nu sitter jag här och har så tråkigt att jag smäller av, ska nog försöka sova snart anyway.
Rock on!/E.SM

Hårförlängning och hår av hjärnceller.

Nu har min helg börjat, och det är bara torsdag. Visst jag hatar min skola, men ibland är den faktisk världens underbaraste. Jag är ledig imorgon, och idag ska jag sova hemma hos min fästman. Imorgon ska vi ut till Dalaö.
Helgen kan inte börja på ett bättre sätt, påstår Max som sitter bredvid mig och sätter tejp på min arm så att alla hårstrån åker med när han drar bort den. Jätte kul tydligen. Haha.

Igår, eller inatt, sov jag över hos Bella. Vi hade svull på kvällen, med godis och chips, och självklart vår egen drog, cola. Vi kollade på Stockholm live, det var roligt och trevligt.

Igår sa jag någonting så osmart att det förvånar mig själv väldigt mycket.  "Men om håret är döda hudceller så borde man ju kunna slå sig i huvudet massor så att håret växer fortare". Fattar ni? Hur jävla osmart får man inte vara när man inte kan skilja på hjärnceller och hudceller. Visst hade jag trott att jag inte var allt för osmart, men se så det kan gå fel ibland. Jag skäms verkligen. Usch.
När man väl talar om hår så ska jag förlänga mitt gamla tråkiga hår efter jul. Anna har köpt hår billigt och fått hjälp av en klasskompis med förlängningen och hon ska fråga henne om hon kan fixa det på mig med för tvåhundra spänn. Ohyes, äntligen kanske man kan få lite finare hår. Pratade med Anna idag och hon hade sitt ofriserade nya hår uppsatt i en toffs, det gick ända ner till buken. Aviis.

Nej men dags att tänka på refrängen, och det är väl inte så svårt när man sitter här och lyssnar på sitt favvo band Yellowcard.
Seeyah
/E.SM

Den man ligger med får bädda.

  Dagens replik är helt klart vår tyska lärare Gunnels omvända teori om hur man bäddar får man ligga. Den man ligger med får bädda. Bella kom också på en liten goding, om man bäddar får man ligga.

  Idag var det tamefasen en lugn dag. Började med skola, en och en halv lektion sen drog jag hem, tankade Yellowcards "nya" album och bara satt och njöt. Yellowcard är verkligen mitt favoritband, i alla kategorier, och såna jävla bra texter. Högsta drömmen vore att få skriva en låt till dem. Fast man kanske kan ta någon man redan skrivit, kanske den "våta låten", ring a bell my friends? Nej men den var ju så söt, håll med om det?

  Efter detta drog jag och Helenius till skolan igen, för att ha tyska, vilket bara varade i tio minuter, suck. Åkte hem igen och var hemma ca en timma tills det var dags att ta bussen igen för att möta Bella i centrum.
  På tåget på väg mot boxningen, diskuterades det nyår. Fy fasen vad kul vi kommer få! Bella och jag ska stå för planering/matlagning/dekoration med mera. Så här kommer vår kväll ungefär se ut: Buffe middag hemma hos Max, sedan står Skinnarviksberget för utsikten och slutligen vidare och partaja som satan. Längtar.
  På tåget satt det en tant eller kvinna, vad ska man säga, bredvid Bella mittemot mig. Hon lyssnade på allt vi sa (utan att säga något till oss förståss), och hon satt och nickade och mumlade åt allt vi sa. När Bella började berätta någonting vände sig hon om åt henne och satt som en jävla psykolog! Sedan plötsligt, tog hon upp mobilen och satt med den ungefär två centimeter från ögonen. Hon var speciell.

  Boxningen var inte fullt lika hård som förra fredagen, vilket var bra, men jobbigt var det. Idag fick vi beröm av Roffe som gick och studerade allas teknik, "nej men ni tjejer är ju bra på det där" sade han och gick vidare för att kontrollera nästa.

  Igår åkte jag och Bella en väldigt speciell buss, och samma åkte vi idag! Och jag skämtar inte när jag säger speciell. Det är en vanlig sl buss, mycket längre än en vanlig buss, men inte en dubbelbuss. Sedan har den "tyg i taket" och är mer som en "resbuss": Skithärlig.

  Nu mina kära vänner är jag så hungrig så att magen bara svider, vrider och vänder sig på mig. Jag ska göra pizza mackor. Usch vad jag saknar Max, han gör världens godaste pizza mackor.
Jag saknar verkligen Max.
/E.SM

Kiss på vägen, kärlekskrångel & cocacola.

  Jaha, nu var denna helg slut. Men man får väl vara glad att det snart är lov, bara två veckor kvar nu.
I fredags sov min älskling här, och vi kollade på idol. Jag är så himla lycklig att Marie vann, hon sjunger i världsklass och hon är grym, skiter i att folk hatar henne. Det blev ju sjukt jämt mellan henne och Amanda, vilket jag inte förstår varför eftersom Amanda inte kunde sjunga? Men jaja, att hon fick en procent mer visar i alla fall att hon är bäst.

  På lördagen drog vi till Skärholmen och skulle shoppa julklappar, mamma i alla fall, men det blev så att bara jag handlade. Max drog tidigare där ifrån, vilket kändes lite sorgligt. Han skulle på kryssning. Senare på kvällen hade jag bytt om till pyjamas och hela skiten då Bella fråga om jag skulle komma till henne pch Carro och leta fest. Så jag begav mig dit. Och precis innan jag ska springa till bussen ringer en av mina närmsta vänner och berättar att hennes på g kille är störd, eller ja hon säger inte att han är störd, men det han har gjort är stört. Om jag ser honom när jag är hos Max så ska jag slå ner honom, eller varför inte skära halsen av honom? Ingen ska såra mina vänner. Men i alla fall, vi gick runt lite,allt dött men vi hade trevligt i alla fall. Sedan gick vi till shell och köpte cola och choklad (och bella har gjort mig cola beroende igen, tur att vi boxas). Där nere dissade Carro en kille som ville ha cigg, även fast hon hade, tankspritt Carro de skulle väl på fest? hahaha :D Sedan följde vi med Carro en bit på vägen när hon skulle dra hem, det var en kille framför oss som gick så sakta att jag blev rädd för honom, stackarn, kanske var i vår ålder och gick där lite halft szchitzofren och vinglig. Sen kom vi hem till bella där vi satt som ena colaberoende med vår coca cola och kollade på repriser som miami inc och csi till klockan 02.36. Mamma och Jörgen hämtade upp mig, de hade varit och festat (!?). På hemvägen mötte vi ett stort killgäng (man kanske skulle vart i balen denna kväll?) och ena killen stod ute på vägen och kissade precis framför vår bil, så vi var tvungna att stanna. Har nog aldrig sett nåt så kul!

  Imorse satt jag här och började snacka med Bella om att dra ut och åka tåg, haha. Men Sedan fick jag reda på att en dålig sak hänt en till av mina närmsta vänner så jag och Bella åkte till centrum och köpte choklad, glass, lessfatchips och cola och drog hem till henne. Hon blev glad, och min och Bellas otroligt fula miner vi gjorde när hon öppnade dörren funkade faktiskt, hon skrattade. Vi stannade där, pratade, kollade på gamla (jätte roliga) foton, och målade naglarna, sedan blev det dags att tänka på refrängen (som min kära vän helene säger).

Nu är det dags för mig att tänka på refrängen.
/E.SM

Sitter i skolan

Har tråkigt, ingen svenska :D

Kryssa i de du sett ett avsnitt av.
[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[ ] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[ ] Förhäxad
[ ] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[ ] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[ ] Dawson's Creek
[x] Heroes
[ ] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[ ] Lost
[ ] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[ ] Smallville
[ ] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400

[x] The Office
[x] Two and a half men
[ ] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[ ] Tredje klotet från solen
[x] Law and order
[ ] Våra bästa år
[ ] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[ ] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[x] VIP
[x] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[ ] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[ ] Xena
[ ] Entourage
[ ] Cityakuten
[ ] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[ ] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[ ] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[ ] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[x] That 70's Show
[ ] Alias
[x] Seinfield
[ ] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home

TOTALT: 41 (tror jag)


0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-86 Inget liv

Tragiskt

Det är så jävla mycket i skolan att jag håller på att få spader. Vet inte hur jag ska lösa detta? Svenskaprov och engelska redovisning på tosdag och matteprov på fredag. Jag dööör, kommer ju få ig på matten det vet jag ju redan eftersom jag inte förstår någonting, och det känns inte så där jätte bra om man nu säger så.
Idag är det i alla fall desperate houswifes :) Och min framtid blir bra med två ig:n, man måste väl kunna få jobb och överleva ändå?

lördag 1:a fucking december.

Idag ska Max till julmiddag med firman. Suck.
Jag själv ska ut till Gustavsberg och umgås med min lille bror hela kvällen, eftersom pappa och Ulla åker iväg på nåt. Men ja ja, man får väl ha det så kul. Jag tror faktiskt inte att någon har lust att följa med mig heller, så orkar inte fråga.
Peace.

RSS 2.0